Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Pil ömrünü uzatmak için programlar var pildeki doluluğu belli bir seviyeye kadar indirip tekrar dolduruyor sürekli. 1-2 hafta bir pili tamamen boşaltıp yeniden doldurmak da ömrü uzatan aktivitelerden biri. Şahsen asla pili çıkarıp kullanmam, pilin ömrü azıcık uzayacak diye aletin güvenliğinden ödün veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 programa falan ihtiyaç yokki, pili belli aralıklarla kalibre etmeniz yeterli en kötü ihtimalle %20 pil ömrünü geri alırsınız. antivir iyidir candır biraz kasıyor ama 4 gb ramde problem olmaz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 norton 2010 kurdum. makina şu an daha rahat hareket ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben FF+IE+Winamp kombosunun nasil 35sn surdugunu dusunuyorum simdi. Denedim simdi 10sn bile surmuyo yav. Yine yavas gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 norton kurarak bence hayatının hatasını yapmışsın. örümcek gibi bütün bilgisayarına yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://www.microsoft.com/Security_Essentials/ bunu dene birde. çok kastırmıyor ve güzel güzel çalışıor arka planda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 microsoft security essential dene bi de, ben kurdum 1 aydır çalışıyor gayet light bir ürün. 4 mb falan ram yiyor tarama yapmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar