Nomak Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Esnaf aga zaten herif cok şekli yoksa ne yapsın dene bilir ek olarak fazla ver 1 tekli mesala derlerki çocuk napacak o parayı vermese ayrı dert verse ayrı dert :D İşin özü adam mutlu olmuştur ve ben olsam istediği birşeyi alırdım çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 20tl baya komık olmuş ya Cocuga sorardım heralde max ne ıstıyebılırkı bılgısayar bısıklet al bıtanesnı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 20 tl ne ya, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 30tl ne ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 adam çocuğa niye para vermişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 duygusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 CapN said: 20tl baya komık olmuş ya Cocuga sorardım heralde max ne ıstıyebılırkı bılgısayar bısıklet al bıtanesnı iştebilgisayar alsa adam zaten 5 milyarın 1.5 milyarı gider o zaman ne anladım o işten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 20 tl ye ne takılmışsınız arkadaşım. 20 tl 3 kişilik öğrenci evinde bir kişinin aylık elektirik parası lan. Ayrıca doğru bişi yapmış. 100 lira verse babası o parayı akşam çocuktan alır sen napıcan o kadar parayı diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 LucifeL said: CapN said: 20tl baya komık olmuş ya Cocuga sorardım heralde max ne ıstıyebılırkı bılgısayar bısıklet al bıtanesnı iştebilgisayar alsa adam zaten 5 milyarın 1.5 milyarı gider o zaman ne anladım o işten :D olm gidip de dx34 destekli ekran kartlı 615645 çekirdekli işlemcili bişi almasına gerek yok ki. alırdı 600-700e bişi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 20TL ne lan. ama çocuk 20TL lik hakaret gibi harçlığı hak etmiş. direk 5000i cebe indiricekmiş yapmamış. müstaak. olmadı 1000 lirasını al. gerisiv er. bukadar buldum de yürü git asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lol 20 lira ne harbi 5000 i kurtarmis cocuk bari 50 filan ver, kesin kayseriliydi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi bu kayserili olayını her gördüğümde garipsiyorum, kayserili bi arkadaşım var adam hem zengin değil hem de gördüğüm en bonkör insanlardan biri dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 PrudenT said: abi bu kayserili olayını her gördüğümde garipsiyorum, kayserili bi arkadaşım var adam hem zengin değil hem de gördüğüm en bonkör insanlardan biri dsfg. bursa olayi gibi bu istisnalar kaideyi bozmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar