Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bizim neyimiz eksik lan :( şimdilik bir tek kendimi biliyorum; hofirat [PS3] Klan tagımız da yok TeamSpeak'imiz de yok. Bu kadar hofirat [PS3] Örnek soldier [konsol] olarak gitsin hadi ben kaçar bc2'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İşte konsolda fps farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 AJHASHASHASHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adres ne kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 oğlum yok mu lan hiç alan :( satıyorum bende pc'ye alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hahaha. ben sipariş vermiştim shopto dan gelmedi daha. ptesi gelir. ingiltereden 1 günde gelen posta istanbul içinde bana ulaşması 3 gün sürüyor uyuzum ptt e : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 satiyosan alirim herkezin oyunu kargoda ptt saolsun suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ilkekaya[xbox] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yetkinsesen (ps3) 5 gündür yatıp kalkıp online oynuyorum. modern warfare'in onlineı bu kadar zevkli değil kesinlikle. her rounddan sonra bu son bu son diye diy saatlerce kalkamıyorum başından. ayrıca recon hastasınım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 birebir aynısını yapıyorum bende :D daha bu sabah 2 map diye girip 3.5 saat oynadım , ve recon rlz Özellikle C4 kullanmaya iyice alıştım, atak yapacağım zaman thompson alıp dalıyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 betada shotgun kullanıyordum ben. bam güm tek atışta indiriyorsun. götü sağlama alıp ilerlerken iyi saklanırsan çok rahat giriyorsun zaten yakın mesafe combatına ondan sonra kaçarı yok eziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 indiffer (PSN) level 12 olmuştum galiba en son. en çok engineer ve medic oynuyorum. headsetim de var ama adam gibi konuşan bi squada daha rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oo iyi squad yapıp girelim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 anelor (ps3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nası yani mw2 alma bc2 al mı diyosunuz şimdi? (single oynamayı düşünmüyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 oha böyle bir konu açmıştım evet, 1.5 haftadır bc2'de oynamıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 mw2 almayin bc2 alin bence ciddi ciddi rank 27yim genelde recon medic oynuyorum genc patilerimizi squada bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu haftasonu bi squad atalım aslında ya psn'leri ekleyip, perşembe'den itibaren ist'teyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim psn: dorlinoglu anelorla zırt pırt oynuyoruz yavaş yavaş öğretiyorum oyunu asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya benim vizeler bu haftasonu başlıyormuş, istanbul'a dönemiyorum hehe vizelerden sonra 1 hafta evde yatacam, 7x24 oynarız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 benimde haftaya baslıyor amk vizeler of stres oldum daha notlari bile almadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 benim bir dersten kaldığım kesinleşti bile asdfsdafsda istatistikten devamsızlık, yine de gideyim artık derslere belki imza attırır boşluğa :( (sinema öğrencisi niye istatistik alır onu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende alcam cok gaza geldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben varım.ama squadlarından dışladılar beni.burdan başka bi squad kuralım arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ruqain[ps3] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar