Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutsuzluk mu huzursuzluk mu bilemedim...

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

Bella said:

abi ahahah ajandası olan bi insan daha bulduğuma sevindim!

ajandam var dıye arkadaşlarım dalga geçiyolar "pazartesi boş mu boşsa beni yaz zuaa" diye.

cık cık cık.

benim de var ama icinde ders planindan baska bisi yazmiyo.
kendimi kariyerime adadim =/

benim de dersle ilgili bişi yok adeta ahaushau.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela pazartesi günüm şöyle:

7.30: KALK
8.30: İşe git
(arada işte yapacaklarım yazıyor)
12.30 İşten çıkış
13.00 Eve gel yemek ye
14.00- 17.00 derse git
(derse giderken fotokopi al)
17.05 Yigiti ara,
17.30 Akşam yemeği??
19.00 Tangoya gidilecek
21.00 Tangodan çık eve gel, Fıstığın ilacı unutma
22.00 Pc kontrol, mail bak vs. Duş al
23.00 Okumaları yap
00.30 1 bölüm dizi seyret
01.15 Uyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Üniversite bitince ne yapacağımı bilmiyorum ben mesela. Yani şunu bunu olmak istiyorum, şurada çalışmak istiyorum tabii ki diyorum ama nasıl bir şeyle karşılaşacağıma dair hiç bir fikrim yok. Çok korkutucu.

mid-twenties depression & mid-twenties crisis diye de geçen sendromdan muzdaripsiniz, google it. "OHALAN ÜNİVERSİTE BİTİYO EKMEK ELDEN SU GÖLDEN BİTTİ ERTESİ GÜNÜ BAŞLARIM LAN OKULUNA GİTMİYOM OLAYI BİTTİ" düşünceleri arasında sıkışmış kalmışsınız. yapıcak bişi yok, zevk almaya bakın. baharla falan alakası yok yani. benim okulun bitmesine 2 sene var daha, sınavlar yaklaşmadığı sürece keyfim yerinde, çıkıp boş boş dolanmak bile mutluluk veriyo, hayır aşık da değilim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

12.30 İşten çıkış
13.00 Eve gel yemek ye
14.00- 17.00 derse git
17.05 Yigiti ara,
17.30 Akşam yemeği??
19.00 Tangoya gidilecek
23.00 Okumaları yap
01.15 Uyu

kafayı yemişsin
Sosyal ağlarda paylaş

anlatmak istediğimin özeti şudur.
iş beğenmiyorsunuz. örnek versem kalkıp bana "o adam üni mezunu değil" diyeceksiniz. o adam üni mezunu değil dicem ama işi beğenmeme gibi bi durumu yok. sen üni mezunusun o adamın işinden 10 kat daha iyi iş buluyosun onuda beğenmiyosun ?
halinize şükredin.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

said:
Üniversite bitince ne yapacağımı bilmiyorum ben mesela. Yani şunu bunu olmak istiyorum, şurada çalışmak istiyorum tabii ki diyorum ama nasıl bir şeyle karşılaşacağıma dair hiç bir fikrim yok. Çok korkutucu.

mid-twenties depression & mid-twenties crisis diye de geçen sendromdan muzdaripsiniz, google it. "OHALAN ÜNİVERSİTE BİTİYO EKMEK ELDEN SU GÖLDEN BİTTİ ERTESİ GÜNÜ BAŞLARIM LAN OKULUNA GİTMİYOM OLAYI BİTTİ" düşünceleri arasında sıkışmış kalmışsınız. yapıcak bişi yok, zevk almaya bakın. baharla falan alakası yok yani. benim okulun bitmesine 2 sene var daha, sınavlar yaklaşmadığı sürece keyfim yerinde, çıkıp boş boş dolanmak bile mutluluk veriyo, hayır aşık da değilim yani.

Ben inanmıyorum o 20ler depresyonu, after-forties depression, hadi mercedes satın alalım genç olalım falan olaylarına.
Hepsi kapitalizm abi. Stress generator kendisi. Bak çok sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

imkanı yok ajanda olayını fln yabamam ahaha 7.30da kalkıcam diyip daha erken kalkarım genelde o kadar bi heyecan kalmaz ki yahu ne öle 4te tuvalete git 9da kız arkadaşınla seviş fln çok önemli bi iş ya da zorunlu olmadığım bişi yksa kafama göre takılmak kaçınılmaz sfsd
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

12.30 İşten çıkış
13.00 Eve gel yemek ye
14.00- 17.00 derse git
17.05 Yigiti ara,
17.30 Akşam yemeği??
19.00 Tangoya gidilecek
23.00 Okumaları yap
01.15 Uyu

Oha yazık :(
Sosyal ağlarda paylaş

evet hepsi kapitalizm tabii ki de. kapitalizm olmasa, sokakta saklambaç oynamamız gereken yaşlarda, daha ortaokul sıralarındayken oturup lise giriş sınavına, sonra lisede, sevgilimizle gezmemiz tozmamız gereken yaşlarda oturup üniversite giriş sınavına kasmak zorunda kalmazdık. onu geçtim, üniversite bitince ne yapacağım ulan ben şimdi gibi bir gelecek kaygımız da olacağını sanmıyorum. DA, kapitalizm olmasa başka bişi olucaktı illa ki. yine rekabet var yani. rekabet insanın doğasında var. savaşmak zorundayız her daim.
Sosyal ağlarda paylaş

mum chamber "sabah kalktığımda önümüzdeki 2hafta boyunca neler yapacağımı gözden geçiyorum ilk olarak" demişti yanılmıyorsam..

sağolsun, her sabah kalkınca 2hafta olmasa da 1haftalık sürede ne yapmam lazım, neleri halletmem lazım kafamda bi çeviriyorum güzelce..

ajandayı falan kaybederim ben garanti :D
gerçi içinde ders notları var senelerdir defter yerine kullanıyorum hep..
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yeni yeni insanlarla birlikte dışarı çıktık. çok iyi tanımıyorum çoğunu. gayet güzel insanlar çıktılar. eğlendik filan. gecenin sonuna doğru 1000 lenmiş kafaların gazıyla dertleri dökmeye başladık. o gül gibi insanların üstünden buldozer geçmiş. dert herkesin başında.

zaman da değişti. eskiden karnın toksa yatacak yerin varsa senden iyisi yoktu. artık yetmiyor. insanların entellektüel seviyesi arttı, keyifler ve problemler çoğaldı, abuk sabuk isimler koyuyoruz problemlere, çeşitlendiriyoruz. daha çok şey istiyoruz, mutlu olmak daha zor artık. ayrıntılara takmaya başladık.

daha çok mutluymuşuz gibi yapmaya başladık. böyle geçiyor çoğu zaman hayat artık.

ancak, eninde sonunda, enseyi karartmamak lazım. madem ayrıntıda problemler yaratıyoruz mutluluğuda ayrıntıda yaratmak lazım.

bir de zaman var elde. gayet sınırlı. pat diye geçiyor. geriye baktığım zaman problemleri hatırlıyorum ben. saçma salak problemleri dert etmişim. bana bir şey kazandırmamış, vakitten başka da bir şey kaybettirmemiş. zamanınızı kaybetmeyin çözümsüz şeylerle.
arkadaşın dediği gibi; yaşlanınca hepimiz bokumuzla oynuycaz olm, nedir bu kavga?
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

QueenofSpades said:

12.30 İşten çıkış
13.00 Eve gel yemek ye
14.00- 17.00 derse git
17.05 Yigiti ara,
17.30 Akşam yemeği??
19.00 Tangoya gidilecek
23.00 Okumaları yap
01.15 Uyu

Oha yazık :(

ben memnunum halimden abi, her sey düzenli işliyor. Bazen işlemeyince sinir oluyorum işte, o kadar.

Hem sana diyet listesi yazarken böle demiodun tolgacım :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu derece düzensizlik bana orta yaşlı dul iş kadınlarının "BİTMEDİM BEN, HALA YAŞIYORUM" imajı yaratabilmek için aşırı bi düzen tutkusuyla hayata bağlanmalarını anımsattı. bi program olduğunda "HMM, PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA DOLU, PERŞEMBE 18.52 İLE 19.38 ARASI BOŞUM EVET, OLABİLÜ" derler ya. o şekil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...