Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten ayakkabı almak

Suark

Öne çıkan mesajlar

Valla çalışma metodları şu "markalardan direkt kendileri toplum alım yapıyorlar artık ne varsa onu alıyorlar" Onlar remarket ediyorlar tabi marka güvencesi altında kurucusuda bir amerikali çinli :) "Gerisini sen düşün" :)

Ama ürünlerinde foss çıkmaz oda ayrı bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

2 onitsuka tiger aldım mexico66, ikisini de ebayden aldım. birini babama almıştım baya önceden, diğerini geçen cumartesi aldım, cuma günü bana ulaştı. size'dan emin olduğun sürece sorun olmaz, onun için de gidip mağazada deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

2 onitsuka tiger aldım mexico66, ikisini de ebayden aldım. birini babama almıştım baya önceden, diğerini geçen cumartesi aldım, cuma günü bana ulaştı. size'dan emin olduğun sürece sorun olmaz, onun için de gidip mağazada deneyebilirsin.

kimden alıosun abi bu ayakkabıları özelaldğn bi satıcı varmı?
bende düşnüyorumda kararsızım
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

kargo dahil 150$ altı olması lazım
özellikle giyimde adamın gözünün yaşına bakmadan süründürüyolar gümrükte, kesin takılıyor...

çünkü 15 tshirt alıp satıyolar fln

kargo haric o ya. Ayrica oyle olaylarda 150 dolari gecmese bile 1-2-3 ten sonra karalisteye girersin. ticari oldugunu hissettiklerinde gecirmiyolar gumrukten
Sosyal ağlarda paylaş

Onitsuka'ları internette gerçekmi,değilmi anlıyamazsın bence internetten ayakkabı almak sakat zaten,her ayakkabının kalıpları çok farklı,nike ta bi serinin 43 numarası olur sana diğer serilerinin kalıbı dardır kaç olucağını kestiremezsin,elinde patlıyabilir ayakkabı giyemeden ..
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

kertenkel said:

kargo dahil 150$ altı olması lazım
özellikle giyimde adamın gözünün yaşına bakmadan süründürüyolar gümrükte, kesin takılıyor...

çünkü 15 tshirt alıp satıyolar fln

kargo haric o ya. Ayrica oyle olaylarda 150 dolari gecmese bile 1-2-3 ten sonra karalisteye girersin. ticari oldugunu hissettiklerinde gecirmiyolar gumrukten

Sınırı 150 dolardan 150 euroya çıkardılar sanırım. Ama sınıra da pek güvenme. Daha çok gümrük görevlisinin insafına bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...