Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Onitsuka almak istiyorum da, almış olup memnun kalan var mı? Önerileriniz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ayakkabidan mi, internetten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 internetten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 arkadaş aldı ayakkabıyı giymiyo ama internete giriyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dünyanin 1 numaralı şirketi online ayakkabi alim için www.zappos.com Daha önceden aldım onayladım cidden çok ucuz ayakkabı bulmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 süper bende oradan almayı düşünüyordum, gerçi numarası kalmamış ayakkabının =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Valla çalışma metodları şu "markalardan direkt kendileri toplum alım yapıyorlar artık ne varsa onu alıyorlar" Onlar remarket ediyorlar tabi marka güvencesi altında kurucusuda bir amerikali çinli :) "Gerisini sen düşün" :) Ama ürünlerinde foss çıkmaz oda ayrı bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 2 onitsuka tiger aldım mexico66, ikisini de ebayden aldım. birini babama almıştım baya önceden, diğerini geçen cumartesi aldım, cuma günü bana ulaştı. size'dan emin olduğun sürece sorun olmaz, onun için de gidip mağazada deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 $60-$70 degerindeki bir ayakkabini gumruge takilma ihtimali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 150$ di sanirim max cap giyimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zappos tr shipping var mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mail attim cok hizlilardi 7. dk da cevap geldi. International shipping yokmus zappos'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 xaty said: 2 onitsuka tiger aldım mexico66, ikisini de ebayden aldım. birini babama almıştım baya önceden, diğerini geçen cumartesi aldım, cuma günü bana ulaştı. size'dan emin olduğun sürece sorun olmaz, onun için de gidip mağazada deneyebilirsin. kimden alıosun abi bu ayakkabıları özelaldğn bi satıcı varmı? bende düşnüyorumda kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 internetten ayakkabı alınmaz, şöyle bi eline alıp topuğunu yalamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ebayden aldım ben kullanıcı adı "top-gear-sports" çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kaç liranın altındakiler sorun olmuo? ayrıca kargo ücreti felan ne kadar? bide dolar hesabı mı olması gerekio? çok kastım galiba:x ya alıcam şimdide güvenemiyorum süperstar alıcam ama ölüçlerimi tam olarak tutan tek bi ayakkabı var o da süperstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kargo dahil 150$ altı olması lazım özellikle giyimde adamın gözünün yaşına bakmadan süründürüyolar gümrükte, kesin takılıyor... çünkü 15 tshirt alıp satıyolar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İngilizlerin sitelerine bakın derim uk Google olarak girip bı bakın. Ben tiger ve timberlandleri ingiltereden bı siteden sipariş etmiştim. Oncesinde bı mağazada alacağınız marka ve ya tipe yakın olan modeli deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben geçen gün internetten ayakkabı sattım çok memnun kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kertenkel said: kargo dahil 150$ altı olması lazım özellikle giyimde adamın gözünün yaşına bakmadan süründürüyolar gümrükte, kesin takılıyor... çünkü 15 tshirt alıp satıyolar fln kargo haric o ya. Ayrica oyle olaylarda 150 dolari gecmese bile 1-2-3 ten sonra karalisteye girersin. ticari oldugunu hissettiklerinde gecirmiyolar gumrukten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 US sitelerinde shipping ucretleri cok yuksek $40 civari. Boyle bir kac kisi birlesip alinca karli olur. Gerci ne kadar shipping odersen ode tr fiyatina gore yine kardasin. UK sitelerde daha az gibi geldi 5-8 pound civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Birde amerikaya her saman belli olmuyor. Bizim gumrukte sorun cikabiliyor. Gerci cogu kez rusvetle ayarlaniyor AMA abd olunca gumruk problemi bilerek cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Onitsuka'ları internette gerçekmi,değilmi anlıyamazsın bence internetten ayakkabı almak sakat zaten,her ayakkabının kalıpları çok farklı,nike ta bi serinin 43 numarası olur sana diğer serilerinin kalıbı dardır kaç olucağını kestiremezsin,elinde patlıyabilir ayakkabı giyemeden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Masticore said: kertenkel said: kargo dahil 150$ altı olması lazım özellikle giyimde adamın gözünün yaşına bakmadan süründürüyolar gümrükte, kesin takılıyor... çünkü 15 tshirt alıp satıyolar fln kargo haric o ya. Ayrica oyle olaylarda 150 dolari gecmese bile 1-2-3 ten sonra karalisteye girersin. ticari oldugunu hissettiklerinde gecirmiyolar gumrukten Sınırı 150 dolardan 150 euroya çıkardılar sanırım. Ama sınıra da pek güvenme. Daha çok gümrük görevlisinin insafına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar