sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sana ne lan akepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fatih'te yaşanır hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: "roket adam" said: balon said: çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten yok artık suadiyede oturulur be hacı burda balon sarcasm yapmış roket adam ise asya'yı beğenmediğini mi dile getirmiş? dimi böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Fatih'te yaşanır hacı çarşamba da çok fena ortam varmış. kızlar teklif bile etmeyip direk olaya giriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: sana ne lan akepe siyaset, ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Fatih'te yaşanır hacı fatih-çarşamba rulez...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya zaten kimse eskişehir in istanbuldan daha iyi olduğunu ima etmiyorki. İstanbul aşmış bi şehir zaten. Anadolu da oturulacak şehir baktığın zaman bi eskişehir bi de izmir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi bazen mezarlığa falan giderken giriyorsun ya oralara aman aman neler var ya XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Ya zaten kimse eskişehir in istanbuldan daha iyi olduğunu ima etmiyorki. İstanbul aşmış bi şehir zaten. Anadolu da oturulacak şehir baktığın zaman bi eskişehir bi de izmir işte megola ideamıza dahil olan her yer güzeldir gerisi türkler tarafından bozulmuştur elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: BulletRide said: Fatih'te yaşanır hacı fatih-çarşamba rulez......birde samsun vezirköprü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Ya zaten kimse eskişehir in istanbuldan daha iyi olduğunu ima etmiyorki. İstanbul aşmış bi şehir zaten. Anadolu da oturulacak şehir baktığın zaman bi eskişehir bi de izmir işte Şimdi mesela savundum Eskişehir'i falan ama kafası öğrenciyken çıkıyor, yoksa Antalya var Bursa var oraya gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bursa güzel mekan baba istanbul'a da yakın. iskenderini yicen. arap şükrü takılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bursa'nın ilçe isimleri korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben kazandım. siz kaybettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 burda cidden iyi. bir kere uludağ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 KÜKÜRTLÜ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bursaya gideli baya oldu ya en son kervansaray termale gitmiştim ŞIK bi mekandı diye hatırlıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: Farinal said: "roket adam" said: balon said: çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten yok artık suadiyede oturulur be hacı burda balon sarcasm yapmış roket adam ise asya'yı beğenmediğini mi dile getirmiş? dimi böle? haa ben ciddi zannettim onu ya. tamam tamam. ben de anadolu tarafını severim demek istedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kocaeli'nde de kartepe var abi nolmuş =) Bursa ya yıllar evvel gitmiştim çok boğuk bi şehir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: bursaya gideli baya oldu ya en son kervansaray termale gitmiştim ŞIK bi mekandı diye hatırlıorm Ben de orda kaldım ama termal değildi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 moda çok güzel ya. orda yaşamak istyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geceleri evlere halı örtmediklerinden genelde alt katlardaysan tak, tak, takkk diye ayak sesleri duyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Moda da o köşede bi ev var tam spor klubunun üzerinde kalıyor orda oturmak istiyorum =) birde hemen arkalarında moda çaybahçesine inerkencafe di moda var küçük bir italyan restaurantı süper bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Moda güzel lan işte, bok atmayın hsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şırnak 4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar