sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 valla avrupada oturulur avrupada eğlenilir. ha yaşlıysan/emekliysen/evliysen anadoluda oturulabilir çok zorlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 khalad said: Avrupa'da sıkışıp konserve olmayı kabullenmeyip rahatı sevenler asya'da rahatız anadolu yakasında : )) babacım avrupa var avrupa var adam yeşilköy diye misal neresi konserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ne alakası var yahu hem anadolu yakasında hem avrupa yakasında oturdum ben. anadolu daha iyi. sakin böyle,kafanı dinliyosun. avrupa'da eğlenilir iyi hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi yanlız şaka değil ben geriliyorum asyada rahat edemiyorum cidden sanki harbi başka bi yerdeymişim uzaktaymışım gibi karşıya geçince rahat ediyorum hele 2-3 gün önce kandillideyim lan bi baktım kıyıdan karşıya akmerkezin tepesi gözüküo bi an içimde gurbetteymiş gibi ev özlemi doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tarlabaşı bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kesinlikle daha sakin, daha hoş. ışınlanma olsa anadoluda oturmayı savunurdum. hele bir de işin/okulun karşıdaysa öl zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Avrupa da bakırköyden bahçeşehire kadar sahil kısmında heryerde rahat oturulur Mesela merter var halamlar oturuyor gidiyorum arabayı çekmek için 15dk yer arıyorum. Bide bu yönü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 akmerkez saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: khalad said: Avrupa'da sıkışıp konserve olmayı kabullenmeyip rahatı sevenler asya'da rahatız anadolu yakasında : )) babacım avrupa var avrupa var adam yeşilköy diye misal neresi konserve ya yeşilköye gittim 2 dk da bir kafamdan uçak geçiyo zaten karada trafik var kafa bizimkiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tarlabaşı çok çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Avrupa da bakırköyden bahçeşehire kadar sahil kısmında heryerde rahat oturulur Mesela merter var halamlar oturuyor gidiyorum arabayı çekmek için 15dk yer arıyorum. Bide bu yönü var sen hafta sonu hic bakirkoy sahili gormedin sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İstanbul'da ilçe kavramı sux içiçe hepsi, İzmir'de Karşıyaka'dan 1 cm. dışarı çıksan içini hüzün kaplıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanlız ist cidden devasa anasını satim. bahçeşehirdeyken resmen başka semtlerde geçiyordu hayattım etilerdeyken başka semtlerde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten suadiye, kadıköy ve caddebostan fena değil. ayrıca beykoz konaklarında oturursan beykoz çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o zaman gençler birleşelim şu eziklere karşı izmirmiş esesmiş konuşuyorlar antep diyen bile gördüm. IST = WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paran varsa Kütahya falan da güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fede hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 reyou said: sinad said: Avrupa da bakırköyden bahçeşehire kadar sahil kısmında heryerde rahat oturulur Mesela merter var halamlar oturuyor gidiyorum arabayı çekmek için 15dk yer arıyorum. Bide bu yönü var sen hafta sonu hic bakirkoy sahili gormedin sanirim? abi bahçende mi yapıyorlar mangalı ? Heryer öyle hsonu adamlar dönel kavşakta mangal yapıyor. Bostancı sahilinide gördük hsonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "roket adam" said: balon said: çamlıca, moda, kalamış,kanlıca, beykoz,beylerbeyi, kadıköy, erenköy, caddebostan , suadiye, üsküdar, bostancı. hiç değil abi oturulucak yerler gerçekten yok artık suadiyede oturulur be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: o zaman gençler birleşelim şu eziklere karşı izmirmiş esesmiş konuşuyorlar antep diyen bile gördüm. IST = WIN istanbul'la ne yapmıyoduk abi zaten? Dünyadaki hiç bir şehri kıyas etmiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Suadiye'de oturulmaz dendi ya, Manhattan'dan sanırım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 birbirini beğenmeyen ilçeler bile tek başına esesi falan geçer hacıboys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o imaydı avrupa'lı arkadaşlara, nerenizle konuyu takip ediyorsunuz bilmiyorum. içip gelmeyin benim tartıştım topiclere, ayyaş herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar