fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=r7ygpUbw24M bir insan bir yeri severse orası dünyanına en güzel yeridir bir insan bir yeri sevmezse orası dünyanın en güzel yeri değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 söz konusu topicte var bu. ehircik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet, çalmış ordan bi de üzerine topic açmış. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ege bir Yunan gölü değildir. Ege bir Türk gölü de değildir. Binaenaleyh, Ege bir göl de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 trabzon bile sevimli eskişehir'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 2.29 da konmuş video ben hazırlaya 2.25te başladım. ilk benim aklıma geldi yani ordaki arkadaş parapiskoloji yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Balon İstanbul'a göç mü ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 18 sene oldu aşkım. 18 senedir erenköydeyim. biliyo musun erenköy nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: evet, çalmış ordan bi de üzerine topic açmış. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kasımpaşa'nın arka tarafında kalıo sanırım orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balonun topu eskişehire kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bence köyü bırakıp şehire taşının artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 25 senedir yeşilköydeyim aga =) Daha sen şimdi yeni yeni barlar falan filan o yüzden bu heyecan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Valla ben 4-5si sene ara ara bahçeşehir olaraktan 19 sene levent-etiler de yaşadım. ISTANBUL BEYEFENDISIYIM AKILLI OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: 18 sene oldu aşkım. 18 senedir erenköydeyim. biliyo musun erenköy nerde? EReNKöY Crew var lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: 25 senedir yeşilköydeyim aga =) Daha sen şimdi yeni yeni barlar falan filan o yüzden bu heyecan =) yeşilköy ne lan tren geçer deprem olur uçak geçer binalar zangırdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 biraz hararetli şehir tartışın da benim şu rezilliğim geri planda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 25 senedir ayni yerde mi yasiyosun lan, upgrade al artik. biz yasayip yasayip gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: 25 senedir yeşilköydeyim aga =) Daha sen şimdi yeni yeni barlar falan filan o yüzden bu heyecan =) yeşilköy diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: sinad said: 25 senedir yeşilköydeyim aga =) Daha sen şimdi yeni yeni barlar falan filan o yüzden bu heyecan =) yeşilköy ne lan tren geçer deprem olur uçak geçer binalar zangırdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fede said: biraz hararetli şehir tartışın da benim şu rezilliğim geri planda kalsın ahahhaha abi parapsikoloji degilde tam tersini yapmısım telepati kurmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Monopoly'de olmayan ilçeler kategori dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adam erenköyde yaşıyo yeşilköye bok atıyo aşdlkasdlafasfadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar