fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeke kız olsam verirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yaşayış şekli batılı takılır eskişehirliler ama özentilerdir istisnaları haricinde. mekan olarak tarz farkınız vardır ama genel manada her kültürden her insan ikisinde de eğlenir. entelektüel adamlar ikisine nazaran antepten çıkar. yemek kültürü zaten kıyas etmiyorum. tarihi dokusuyla da kıyas etmiyorum. ikliminizin çok farkı yok. ayrıca gaziantep eskişehirden büyük şehir. tek farkınız daha batılı takılıyormuş havalarında olabilir de onu da geç yani. ayrıca eskişehir hatunları antep kızlarına göre daha çirkinlerdir, fakat daha kültürlülerdir. o yüzden tercih sebepleridir bak o artıları var. fark o yani, biri daha batılı takılmaya çalışıyor, biri free style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehir kızlar basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: Bella said: "nutella yerim" said: opera bale 1 ytl lan,1ytl oha ne güzel. eskişehir tırt diyen acaba kendi şehrinde opera binalarının yerini biliyor mu, biliyorsa bilet fiyatını biliyor mu acaba onu merak ettim ben hacı süreyyadan başka yerde izlemem ben vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: eskişehir hatunları antep kızlarına göre daha çirkinlerdir kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nerden biliyorsun ki gelip yaşamadan batılı takılınıp takılınmadıgını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yo gaziantep, im really happy for you. imma let u finish but eskisehir has cutiest chickz off all time! damn hot chicks off all time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eses'e uyuz oluyorum super lig'e çıktıklarında boğaz köprüsünü kapatmışlardı LAN NE İŞİN VAR SENİN İSTANBULDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi adam tipik asosyal =) eskişehir gaziantep dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 en basiti google'a gir türkiyenin yaşanılabilir en iyi şehirleri yaz bir çok anket yapmış adamlar 2. ya da 3.cü sırada çoğunda eskişehir. ben ne anlatayım burda daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @nutella abi kap pıçağını üstlerine yürü ne lan bu böyle diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 elmalarla armutları topluyosunuz gaziantep in de eskisehir den ustun oldugu bazı alanlar vardır mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hulen nedir yani eskişehiri buradaki 3-5 kişi, karşısındaki 3-5 kişiye mi savunacak, gelin eskişehirde okuyan gaziantepli istanbullu, hatta izmirli(izmir ve eskişehirden başka şehir görmüş) olanlara sorun.yetmezse gelin bi süre yaşayın, becerebiliyorsanız arkadaş edinin falan, anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 LucifeL said: @nutella abi kap pıçağını üstlerine yürü ne lan bu böyle diye :D öyle yapcam tabi oglum giydim terlikleri delikanlı adama bu yaraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ayda bir taksime gidip, caddede iki volta atıp evine dönen İstanbullu, Eskişehir'e bok atma hakkını kendinde buluyor ya kutluyorum. İzmir'liyim doğma büyüme, hatta aşığıyım, ama öğrencilik hayatım Eskişehir'de geçti ve 1 sn pişman olmadım.Gelin yaşayın, o derece diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: Bella said: "nutella yerim" said: opera bale 1 ytl lan,1ytl oha ne güzel. eskişehir tırt diyen acaba kendi şehrinde opera binalarının yerini biliyor mu, biliyorsa bilet fiyatını biliyor mu acaba onu merak ettim ben eskişehire tırt demedim bir.nerde gördün acaba? muhtemelen şu forumda tiyatro-opera ile en ilgili insana bu soruyo sorman da baya iyi yerine göre değişir localar 50 civarıydı en son, diğer yerler 20 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehirde ümit karan var bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 degil cansın. 3 lira opera eskişehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fede said: sipeyskeke kız olsam verirmabi ben senin olayını anlamadım topic açılıyor herkes seni öpmek istiyor sarkıyorlar falan sonra sen sipeyskek kız olsam veririm falan diyorsun çok mu içiyorsun rakı falan anlamadım bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi de "oha ne güzel" demişim. körlüğün böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 üstüne bi de kız veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: eskişehire tırt demedim bir.nerde gördün acaba? muhtemelen şu forumda tiyatro-opera ile en ilgili insana bu soruyo sorman da baya iyi yerine göre değişir localar 50 civarıydı en son, diğer yerler 20 civarı. ben sana demedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fede said: degil cansın. 3 lira opera eskişehirde aha kör2. kendi şehri diyo ben eskişehirde miyim? ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet antep in kamyoncuları eskişehirinkileri döver. Yahu millet Aöf okuyup İstanbuldan kalkıp ortam yapmaya eskişehire geliyor hala antepmiş hakkariymiş diyorsunuz. Benki istanbulun dibini çıkarmış bir insan olarak İstanbul'un tek veliahtı eskişehir olarak gösteriyorum =) İzmir'de plase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben en son la traviataya gittim ya baya oldu 1 sene nerdeyse adam gibi bişi getirseler gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar