mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aradım ama konusunu bulamadım. nası açılmamış konusu şaşırdım. bilet fiyatları Normal: 78,00 TL Sahne Önü: 165,00 TL yer: Küçükçiftlik Park bugun aldım biletimi. guzel konser olcak eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 78 mi? Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hmm pahalı gibi de gidilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nerede konser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahahah 78 ne lan.. 50 lira daha koy hayatının festivaline kombine al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 konser küçükçiftlik parkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 78 çok ya. massive attack falan olsa belki de buna ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 elazulruby said: 78 mi? Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kucuk ciftlikte o fiyatın altında fortfest ve apaci gathering olur zaten. ben hala ısınamadım valla kucuk ciftlik fikrine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dinlemeye utandıgım gruplardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 her turlu gıdılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sintisyzer said: kucuk ciftlikte o fiyatın altında fortfest ve apaci gathering olur zaten. ben hala ısınamadım valla kucuk ciftlik fikrine. evet mekana baya leş diolar ama bu konser gayet guzel olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çok gitmek istiyorum ben ama çok pahalı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dolores candir ama bence de coh gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Cranberries galiba öyle bir sahne düzeni yapacak ki, onun acısını 78 liradan çıkartacak. Öndekiler de düzeni daha iyi görüp "hmmm demek böyleymiş" desin diye onlara da yüz bilmem kaç lira yüklüyorlar işte. Ayıp ama Dolores doymadın mı paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok planlarla aldığın 2 adet 78tllik bileti, büte kalkma başarısını gösterdiğim için satmak durumdayım. 140 liraya almak isteyen pmden falan ulaşabilir. bütleri ayarlayabilirsem yazın tekrardan bilet kovalayıp gitmek düşüncesindeyim. nasip tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 var mı giden buralardan? malt öngrupmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ozzy ile aynı fiyat. buna gideceğinize ona gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kapıda biletlerinizi ben kesicem hanımlar beyler benim olduğum sırada olursanız ADAM HAKLI BEYLER diye bağrın ben sıra bekletmem sizi aaa buyrun mehmet bey diye hemen öne alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 geliyom konsere. ama bağırmam. çünkü sen haksızsın ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yapmam zaten öyle bişi dalga geçiyorum sizle ama yinede bağrın eğlenirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 harika bir konserdi. hayvan içgüdüsü adlı şarkısı yine kopardı her zamanki gibi. birde solo albümünden ordinary day i söyledi dolores ki aman aman. mest oldu tüm seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 back to the future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adamınbiri said: kapıda biletlerinizi ben kesicem hanımlar beyler benim olduğum sırada olursanız ADAM HAKLI BEYLER diye bağrın ben sıra bekletmem sizi aaa buyrun mehmet bey diye hemen öne alırım bağırmazsam adam değilim. ama sende beni ve arkadaşlarımı sıranın önüne almazsan adam değilsin, adamınbirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar