di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Selamlar, Ucuza win 7 temin etmek istiyorum. Seceneklerim nelerdir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tahtakale, yazıcıoğlu, sinanpaşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ucuzdan kastim lisansinin ucuz olmasi =) korsan kismini para vermeden de halledebiliyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bazı üniversite öğrencileri için güzellik yapıyor mc, onun dışında varsa ben de öğrenmek isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O imkana sahip olan kimseyi de tanımıyorum ki. Varsa orjinal cd KEY sağlayabilecek guvenebilecegim biri çok makbule gecer cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Myshkin said: Bazı üniversite öğrencileri için güzellik yapıyor mc, onun dışında varsa ben de öğrenmek isterim :D üni adına kime aldırcan... hem bu iş toplu alımda geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 absolut ebayden almıştı hatta baya konusu da geçmişti, o muhabbeti bilmemene imkan yok tim, ebayden nededen almak istemiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 onu da bilmiyorum. vindoz ile alakali oldugundandir muhtemelen =) bakayim bi e-bay'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 buldum bi tane, 5 key'den 4'u satilmis. son kalani alayim derken o da satildi. bulunca aval aval bakmamak lazimmis demekki. cok az var cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 30-40$'a almıştı abso ebyaden en son memnundu vallahi, istersen bir öm at sorun çıktı mı diye alalı baya oluyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Rating'i saglam kisiden alinca sorun cikacagini sanmiyorum. Turkiye'deki gibi degil yurt disinda meseleler. Adamlar aldiklari iyi feed back'leri 2-3 kurus ugruna heba etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben 15 dolara bi tane almistim bi kac ay once, 2 hafta oncede 50 dolara aldim e-bay'den. Su ana kadar sorunsuz calisiyor tahminen bir problem cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 film oyun mp3 ayarlıyalım abi ? x-men volverin 7 win 7 niv mun 7 metriks 7 emanuellla 7 etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ben satıyorum ama burada yazanlardan biraz daha tuzlu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben bizim okuldan aldım da, aktivasyonu okuldan yapmak gerekiyor, yoksa çoklu cd sanırım, arkadaşa da yükledim aynı cd den sorun olmadı sadece aktivasyonu burdan yapamak gerekiyor bu arada 200 liraya falan var home proffessional cd ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bende 100 e satıyorum işte=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 saçma olacak da ben de araya sorumu sıkıştırayım, şimdi windows lisansları tek bilgisayar için satılıyor, ben alsam bilgisayarıma yüklesem, yazın yeni bir pc alsam, onun için de ayrı windows almam gerekiyor mu, yoksa eski bilgisayarı kullanmadıktan sonra yenisine de yükleyip kullanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yuklersin. bazen aktivasyon yaparken daha once kullanildigi icin ivir zivir biseyler soyluyor sistem , bilmemkac haneli numaralar sayesinde bi sekilde yeni cihaz icinde aktive ediliyor. en kotu ihtimalle verilen telefon numarasindan o numarayi kontrol ediyoruz. 5 dakikalik sinir bozucu bi telefon konusmasinin ardindan lisans yeni bilgisayar icin aktif oluyor. yeni surumlerle farkli deneyimleri olan varmi onu bilmiyorum yalniz. Ben tum lisanslarim icin bi kere telefon hakkimi kullanmisimdir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya orjinal win 7 cd ile fln ebayde 132 doalr microsoftta 190 dolar bu adamlar toplumu aliyolar napiyolar bu kadar fark var. almayi dusunuyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 valla bilgi alayım diye girdim, yarın sınıfımızın bilgisayardan anlayan çocuğu vistamı windows 7 yapacak. para neyin de istemiyor. iyidir demi 7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 En doğru seçim şu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 reyou said: ya orjinal win 7 cd ile fln ebayde 132 doalr microsoftta 190 dolar bu adamlar toplumu aliyolar napiyolar bu kadar fark var. almayi dusunuyorum bende. 64bit home premium OEM $105 neweggde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben turkiye'ye gelirken isteyin 40 dolardan getireyim company store'dan, 450 dolar limit var yillik ama :) hesabim da temmuzda fiscal year basinda acilacak, temmuza kadar ise yaramiyorum ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 al bana bi tane lan, okuldan msdn acc bulamadim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar