elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Mirluin, 27 Temmuz 2004 15:13 tarihinde demiş ki: öle bi sahne yaşamam heralde bi önceki sahnede direk ölürüm can sana bişicikler olmaz.[signature][hline]www.elma.forumu.com
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 su içinde zaten hızlı vuramayız bi de sanki yarın köpek balığıyla dövbşüçek gibi konuşuoz şöle yapın böle yapın diye :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: mexinth, 27 Temmuz 2004 14:47 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki: herşey tamam bare köpekbalını ters çevirin burnuna vurmuşken ters donunce yüzemiyo ve kendini düzeltemiyoda apışıp kalıyo yani :D wildcim valla alınma ama tamamen manevra ve av için doğmuş , genetik harikası bir sualtı savaşçısı için yaptığın yorumun saçmalığını farketmişsindir herhalde. Kas hayvan kas, tek gram yağ yok :p ya sen burnuna vurma olayına ne diyosun peki :) burnuna vurmuşken bunuda yaparsın yani yarım topnluk köpek balının burnunu nereye tutturonda vuruyonda oda harejketsiz kalıyo lol[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: shapshal, 27 Temmuz 2004 15:43 tarihinde demiş ki: su içinde zaten hızlı vuramayız bi de sanki yarın köpek balığıyla dövbşüçek gibi konuşuoz şöle yapın böle yapın diye :D hahahahah :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 burna vurmada isabetliliğe bakar, %99 ellerin koptuğunu okumuştum :-) hehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 biz ona deil de o bize burnuyla vurursa da işler mi bu :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu köpek balıklarının hızı nekadar? bilen varmı?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: RamsesII, 27 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Ben köpekbalığı etini merak ediyorum acaba tadı nasıldır? O da seninkini merak ettiği için böle olyo zaten.. niahha :D[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yenilior ya onlar zaten ama nerede satılıyor bilmiyorum tam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 27 Temmuz 2004 01:13 tarihinde demiş ki: off gerçekten hayatta en çok tırstığım şeylerden biri.. Antalya da yaşıyorum ve bu sene daha denize bile girmedim sırf bu yüzden sevmiyorum denizi bide magandalardan dolayı tabi.. oha aynı ben DEDe aynısı böcek balıklardan acayip korkuyorum 2 senedir denize giremedim havuza zorla giriyorum :) nası bi fobidir bu allahım ya acayip tırsıom bu 2 senedir denizden antalyadayım bide :) hadi denizi anladıkta havuza neden giremiyorum onuda anlamadım hehe[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Karnına vurcakmışız öyleymiş. O yunuslar(zekizus pinokyokus)ın burnu uzun böyle köpekbalığının(ısırganus havus yüzgeçus) karın ve burunlarına vurup safdışı ediyorlarmış. Çok zeki hayvanlar yav.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ilk 2 sayfayı okuduktan sora mesajımı atıorum geçen sene çektiğim bi resim.. beraber yüzmüşlüğümde war.. resim ege eski foça civarında çekildi 3-5 mil açıkta[Bu mesaj DonCorleone tarafından 27 Temmuz 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 "It is NOT a shark as some have said on Internet sites and in emails."[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cok tatli hayvanlar ya valla arkadasla deniz otobusundeyiz marmara aciklarinda yunus gordum dedi nerde dedim yoktu yunus valla gordum dedi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bende geçen yaz istanbula geldiğimde adalara gitmiştim wapurla dönüşte bi grup geçmişti yanımızdan normal war yani hayvan tr nin bütün sularında esas güzel olanları akdeniz fokları eski foçada war bi kaç tane ama ben yıllardan beri 2 kere görebildim
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 o foklar koruma altında zaten sayıları çoook az[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aman o koruma altında olduklarına bakma sen.. sadece orda bi 5 e 2 millik alanda zıpkınla avlanmak yasak (ki hangi manyak zıpkınla fok vurmaya kalkar-sinir olduğum ayrı konu güzelim yerlerde dalamıorum) ikincisi ise bi adanın bi bölümünde, ki fokların yuvalarının olduğu yer.. denize girmek yasak ama bu foklar sadece orda durmuolar ki 2 sene önce foça koyunda 2 tane görünmüş kıyıya 20 30 metre yaklaşmışlar geçen senelerde beyninden silahla vurulmuş bi fok bulundu.. balıkçılar ağlara zarar veriyorlar die öldürüyorlar hem troller denizin a.k. uyolar.. dibi mahfediolar, balık alıcaz die bütün yuvaları, denizin dibini yerinden oynatıolar.. dinamiti patlatıolar sora fok koruma hedesine bu bölgede zıpkınla avlanmak yasak ne saçma
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ışıkla balık avlamak yasak olduğu halde sahil güvenliği aradık bizimle dalga geçtiler resmen.. en son gazeteyi aradık yrel gazete. tam konsuurken bi baktık pat pat ışıklar sondu balıkçıların hepsi vın.. sahil güvenlik 1 kasa balığa tav olup bunlara göz yumuyo şikayet oluncada telsizle toz olun diyo.. 1 değil 10 değil hep böle yazıklar olsun ne diyim.. gece nin bi saati diyoz ışıkla balık avlıyolar 1-2 mil ötede adam soruyo gemiyi tarif edebilrmisniz ne renk falan düşün..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 iş deil işgüzarlık yapıolar zaten her zaman... jandarmanın botu yoktu 2 sene öncesine kadar şimdi bot gelmiş bi tane adamlar belli bi benzini her ay harcamak iş yapmak zorundalar ee raporda tutacaklar en kolay yapılacak iş ne dalıp 3 5 balık vuran gençleri yakalamak ceza kesmek
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 "böyle bur durumla karşılaşırsam başlardım sörf yapmaya ve tüyerdim" diyen arkadaşlar malesef büyük ihtimalle bir taraflarını kaptırırlardı köpekbalığına. çünkü köpekbalığı hızla hareket eden şeylere oyun olsun diye hamle yapar, yakalamaya çalışır ve kendi oyun anlayışına göre de yakaladığı zaman küçük bir ısırık alır :D resim süper bu arada.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu arada bu fotoğraf 2003 yılının en iyi photoshop çalışması olarak seçilmişti. Bi ara wort1000 e de çıkmıştı sanırım. bende bunun köpekbalıksız resmi var... hımm bir sitede de vra ben oradan almıştım bir wallpaper sitesi.. eğer bu gerçek olsaydı ben bu durumda olsaydım eee heralde ee şeyy bilemiyom..[signature][hline]yaşasın bambular...
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 mayoyu doldururdun bence.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Eternal, 27 Temmuz 2004 13:50 tarihinde demiş ki: diab köpekbalıgı birşey yapmaz insana ruh hastası olarak yansıtıldı şu hayvan bütün filmlerde yok öle bişey.. Bi yerin kanamadıgı sürece gelip filmlerdeki gibi kolunu bacagını kapmaz hayvan. Tamam ruhhastası biraz ama bu kadar degil Buda montajımsı bişey galiba ama diab için yeterli bu resimler =D [/b] 2 şey söyleyeceğim... 1) köpek balıkları kan olmazsa da saldırırlar. aç olmaları veya sadece yüzeydeki yüzen şeyin tadını merak etmeleri ısırmaları için yeterlidir. filmlerde tabi ki abartılıyorlar. sörfçüler harici, deniz kıyısındaki saldırılar zaten son derece azdır. o kadar sığ sulara çok az geliyorlar. açık denizde ise tamamen şans işi, tabi yüzen bir insanla bir köpek balığının eşşeyn kadar denizde/okyanusta karşılaşma olasılığının az olduğunu belirtmeye gerek yok. (hele ki köpek balıklarının her türlü suda yaşamadığı göz önünde bulundurulunca) 2) evet bu bi fotomontaj, çünkü sadece 2-3 tane köpekbalığı türü avlarını yakalamak için sudan zıplar. ve bunu yapmalarının nedeni de suyun yüzünde yüzen fokları şaşırtmaktır. veya zıplayarak yüzün fokun gideceği yeri tahmin edip onu havada kapmaktır.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Prawler, 27 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki: cok tatli hayvanlar ya valla arkadasla deniz otobusundeyiz marmara aciklarinda yunus gordum dedi nerde dedim yoktu yunus valla gordum dedi karaköy - kadıköy vapurundayken gördüm 3-4 tanesini. 1-2 kez zıpladılar falan sonra kayboldular[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: LvL_Sabo, 28 Temmuz 2004 06:06 tarihinde demiş ki: 2) evet bu bi fotomontaj, çünkü sadece 2-3 tane köpekbalığı türü avlarını yakalamak için sudan zıplar. ve bunu yapmalarının nedeni de suyun yüzünde yüzen fokları şaşırtmaktır. veya zıplayarak yüzün fokun gideceği yeri tahmin edip onu havada kapmaktır. yukarıda anlatmıştım bunu belli bir tür yapmıyor, büyük beyaz dünyanın sadece belli bir noktasında bu şekilde avlanıyor.. Ayrıca foku havada da kapmıyor suyun içindeyken kapıyor, ama abs frene sahip olmadığı ve su yüzeyine dik bir açıyla geldiği için suyun dışına fırlıyor. Yani su dışındaki bir objeye köpek balığının saldırma ihtimali yok.. resim mantık olarak hatalı
Öne çıkan mesajlar