theKingpin, 27 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 27 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
MArmarada var köpekbalığı, ben adadayken tek girmek istemiyorum denize, bizim adanın etrafında vardı. En azından 2 kişi giriyoruz ki saldırırsa %50 kaçma şansın oluyor :)
ürpertici bir durum tabi...
aha o nasıl bir sistemdir öle %50 kaçma şansı :D
Ama 2 kişiysen en azından birine saldırıp gitme ihtimali var, şanssız olana :-p , hani ısırıp tükürüyormuş ya tadı beğenmeyip. Şişko arkadaşlarla yüzülmesi taktiğin işlemesi için en etkili yoldur.[signature][hline]sonunda yeniledim.
eternal ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
niye gosteriyon ya :( allahtan tatile gittim ve toplamda 3 dakika denize girdim yoksa şimdi gitsem hiç giremem :([signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
resim çok komik hehe bariz montaj da hoş olmuş...
köpekbalıkları dünyada sadece tek bir noktada (tam yerini hatırlamıyorum atlantikte bi yerdi) sudan dışarı çıkarlar.. onun dışında su üstüne sıçrayan köpekbalığı görülmemiş... ayrıca suyun dışındakileri görüp atladıklarını sanmıyorum su yüzeyindeki foklara dipten 40-50 km hızla yaklaştıkları için su dışına fırlıyolar...
Elrond_, 27 Temmuz 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
ya köpekbalığıda iki taneyse :)
ozaman ne yapmalı :)
3-4 kişi girmeli :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
bol bol yem getirmeli diyorsun yani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar
RamsesII
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş
mexinth
Ama 2 kişiysen en azından birine saldırıp gitme ihtimali var, şanssız olana :-p , hani ısırıp tükürüyormuş ya tadı beğenmeyip. Şişko arkadaşlarla yüzülmesi taktiğin işlemesi için en etkili yoldur.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş
wildpervert
niye gosteriyon ya :( allahtan tatile gittim ve toplamda 3 dakika denize girdim yoksa şimdi gitsem hiç giremem :([signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş
Divin
köpekbalıkları dünyada sadece tek bir noktada (tam yerini hatırlamıyorum atlantikte bi yerdi) sudan dışarı çıkarlar.. onun dışında su üstüne sıçrayan köpekbalığı görülmemiş... ayrıca suyun dışındakileri görüp atladıklarını sanmıyorum su yüzeyindeki foklara dipten 40-50 km hızla yaklaştıkları için su dışına fırlıyolar...
Sosyal ağlarda paylaş
Elrond_
ozaman ne yapmalı :)
Sosyal ağlarda paylaş
wildpervert
Sosyal ağlarda paylaş
shapshal
3-4 kişi girmeli :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş
Ardeth
Sosyal ağlarda paylaş