Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dalgada köpekbalığı

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

Bu sene alanyada yat turunda 2-3 metre uzaklıkda gördük yunusları. Çok tatlılar böyle 2şer 2şer suyun üstüne çıkıyolar falan. Geminin altından geçiyolar bi o yana bi bu yana. Hatta bi ara maymun etmişti milleti yukarda. Kaptan diyo "burda burda yok yok öbür tarafa geçti koşun şuraya geçti" ejheh. Alanyada uzaktan çok görmüştüm ama yakından ilk defa gördüm. Suyun dışına sadece sırtlarını çıkarıyolar. Öyle atlayıp zıplamıyorlar. Foto mak. o gün unutmuştum çok pişman oldum sonra. Bide bence pek güvenmeyin yok yunus bişi yapmaz atlarız sırtına götürür bizi falan diye. Belli olmaz vahşi hayvan bunlar etçil sonuçta. Filmdeki herşey birebir değildir sonuçta.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 27 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
MArmarada var köpekbalığı, ben adadayken tek girmek istemiyorum denize, bizim adanın etrafında vardı. En azından 2 kişi giriyoruz ki saldırırsa %50 kaçma şansın oluyor :)
ürpertici bir durum tabi...

aha o nasıl bir sistemdir öle %50 kaçma şansı :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 27 Temmuz 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
Kim çektiyse gerçekten mükemmel yakalanmış bir fotoğraf :=)

İnsanın korkularını yenmesi kolay olsa fobilere bu kadar isim verilmesi gerekmezdi zaten , aha uçakdan korkuyorum yenmem lazım yendim devam edin ehe...

:lol:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

misal akıntılı bir yerde takıldık peşlerine takip ediyorduk bizi 3 farklı akıntının kesiştiği bir noktaya çekip birden ortadan yok oldular, nasıl gelip nasıl gittiklerini anlayamıyorsun ve seni takmıyolar oyun oynuyorlar seninle.. Sende akıntıdan kurtulmaya çalışıyosun sonra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 27 Temmuz 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
pff simdi cıkıp bana bide köpek balıkları daha zararsızdır dersin kafa atarım sana.

Köpekbalıklarını koruyalım onlar insan yemez deniz tosbağası kadar zararsızdır...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere yüzerken yanımdan yunus geçti -dibimden diil tabi 6-7 metre uzağımdan- hayatımın en panik anlarından biriydi... insan ne olursa olsun denizde yaşayan büyük bi şey görünce tırsıyo gayet.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Noluyo Gençler Yanlış mı var ?

Buda montajımsı bişey galiba ama diab için yeterli bu resimler =D

[signature][hline]eternal metcalf

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 27 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 27 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
MArmarada var köpekbalığı, ben adadayken tek girmek istemiyorum denize, bizim adanın etrafında vardı. En azından 2 kişi giriyoruz ki saldırırsa %50 kaçma şansın oluyor :)
ürpertici bir durum tabi...

aha o nasıl bir sistemdir öle %50 kaçma şansı :D

Ama 2 kişiysen en azından birine saldırıp gitme ihtimali var, şanssız olana :-p , hani ısırıp tükürüyormuş ya tadı beğenmeyip. Şişko arkadaşlarla yüzülmesi taktiğin işlemesi için en etkili yoldur.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

eternal ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
niye gosteriyon ya :( allahtan tatile gittim ve toplamda 3 dakika denize girdim yoksa şimdi gitsem hiç giremem :([signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

resim çok komik hehe bariz montaj da hoş olmuş...
köpekbalıkları dünyada sadece tek bir noktada (tam yerini hatırlamıyorum atlantikte bi yerdi) sudan dışarı çıkarlar.. onun dışında su üstüne sıçrayan köpekbalığı görülmemiş... ayrıca suyun dışındakileri görüp atladıklarını sanmıyorum su yüzeyindeki foklara dipten 40-50 km hızla yaklaştıkları için su dışına fırlıyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elrond_, 27 Temmuz 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
ya köpekbalığıda iki taneyse :)
ozaman ne yapmalı :)

3-4 kişi girmeli :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...