Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır - Bursa olaylar..

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Diyarbakır da türkten çok kürt var.Demek ki adamlar kendilerini türk olarak görmek istemiyor.Şimdi koskoca bir şehre bizim toprağımız demekte komik.Siz kimsiniz ? Sizden önce onlar vardı.Sadece diyarbakır da değil bu.Adamlara terörist diyorsunuz senelerdir herifler peygamber mi her seferinde üstlerine alınmayacaklar.Sınıfta 50 işi aptal osun 5 kişi zeki o sınıf aptal dendiğinde benim de canım yanar.İki tarafın yaptığı da saçmalık şimdi gereksiz milliyetçilik yapmayın.İstiklal marşı türklerin marşı kürtlerin değil.Zorla yapılmaya çalışılıyor o da ayrı.Adam taşlamak konusunda diyecek birşeyim yok onu yapanlar açıkça suçlu zaten.

Ben de diyarbakır ı savunmuyorum ama bursayı da savunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Kimse Diyarbakırı savunmuyor. Komik olan sizin Futbola Siyaset karışmasını insancıl karşılamanız. Ülke hepten kafayı sıyırmış. Yazık.

Stad'a gitsen Diyarbakır'lı olarak Bursa'lı taraftarlar bağırsa pkk dışarı diye. Pkk'yı savunmuyorsan aynı fikre sahipsen taşlarmısın ?
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Buddha said:

Kimse Diyarbakırı savunmuyor. Komik olan sizin Futbola Siyaset karışmasını insancıl karşılamanız. Ülke hepten kafayı sıyırmış. Yazık.

Stad'a gitsen Diyarbakır'lı olarak Bursa'lı taraftarlar bağırsa pkk dışarı diye. Pkk'yı savunmuyorsan aynı fikre sahipsen taşlarmısın ?

Aynı fikire sahip bir gerizekalı değilim çünkü. Neden? Sahada futbolcu var politikacı asker gerilla yok. Bırakın artık bunları. Bu dünyaya bu zırvalıkları her b..ka karıştırıp keyfimizi kaçırmaya gelmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

O taraftara bu takım da, lig de fazla. Ziya Doğan'ı kaçırdıklarında zaten belliydi kümeye gidecekleri, toplama bir takım kuruldu ama sezon başından beri sahada varını ortaya koyuyor adamlar.Olan futbolculara oluyor, beleşe stada girip biraz Bursa'ya küfür edeyim diyen adamın bir tarafında mı futbol
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Hala anlamadıysan Pkk Egenekon vs. Siyasi zeminde tartışılır. Futbol sahalarında değil. Sosyal hayatıda zehir etmenin anlamı yok.

Bu konuyu İstiklal Marşı söylenirken ıslıklayan kitleye anlatabilirsen, kimse onları terörist olarak yaftalamaz. Her şey bir başka durumun nedeni ile ortaya çıkıyor. Diyarbakır seyircisi Türkiye'de yaşadığını unuttuğunda hatırlatırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

O taraftara bu takım da, lig de fazla. Ziya Doğan'ı kaçırdıklarında zaten belliydi kümeye gidecekleri, toplama bir takım kuruldu ama sezon başından beri sahada varını ortaya koyuyor adamlar.Olan futbolculara oluyor, beleşe stada girip biraz Bursa'ya küfür edeyim diyen adamın bir tarafında mı futbol

Sence bu 4 sayfalık muhabbetin genelinde konuşanların bir tarafındamı futbol?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler konu dışı, futbol, garbage farketmiyor girmeyin bu meselelere bence.Bak ben konu dışı'ndan ban'lıyım bu yüzden kaç aydır.Açın banımı =(

Buddha said:

BulletRide said:

Futbol bölümü burası, disiplin kurulunun vereceği ceza bağlar beni ancak saha dışında. Hiç umurumda değil Diyarbakır ve halkı
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Diyarbakır da türkten çok kürt var.Demek ki adamlar kendilerini türk olarak görmek istemiyor.Şimdi koskoca bir şehre bizim toprağımız demekte komik.Siz kimsiniz ? Sizden önce onlar vardı.Sadece diyarbakır da değil bu.Adamlara terörist diyorsunuz senelerdir herifler peygamber mi her seferinde üstlerine alınmayacaklar.Sınıfta 50 işi aptal osun 5 kişi zeki o sınıf aptal dendiğinde benim de canım yanar.İki tarafın yaptığı da saçmalık şimdi gereksiz milliyetçilik yapmayın.İstiklal marşı türklerin marşı kürtlerin değil.Zorla yapılmaya çalışılıyor o da ayrı.Adam taşlamak konusunda diyecek birşeyim yok onu yapanlar açıkça suçlu zaten.

Ben de diyarbakır ı savunmuyorum ama bursayı da savunmuyorum.

hepimiz neanderthal toprağı üzerinde yaşıyoruz..

en fazla taş atan mağraadamı kazanıcak!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

BulletRide said:

Futbol bi tarafımda.Ancak bu D.bakır taraftarı her maçta istiklal marşını ıslıklarsa ben bizim stada geldiğinde terörist derim.O karıştırmasın o insan olsun önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...