Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 80 Warrior için sormak istediklerim


asetic

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar

2 sene önce wotlk henüz gelmeden warriorumu satıp oyunu bırakmıştım.Şubatta tekrar başladım ve bir warrior daha 80ledim.Ancak sudan çıkmış balık gibiyim.Nasıl yapmalı nerden başlamalı bilemiyorum.Talentler çok değişmiş kafam karıştı.80e kadar fury gittim lvling için.Şimdi secondary talentimide alıp prot ve arms yapmayı düşünüyorum.Bana önerebileceğiniz Arms pvp ve prot talentleri varmı.Yada warrior olan arkadaşlar kendi kullandıkları talent buildleri linkleyebilirlermi.Çok araştırdım ancak bir türlü tatmin edici bir sonuç bulamadım.

Şu an gear score um : 2593 Pvp gear toplamada nasıl bir yol önerirsiniz.Pve yaparakta pvp gear alınabiliyormuş sanırım.Eski stil bglerde dayak manyağımı olmalı yoksa dungeonlarda wipemı yemeli.Nerden ne almalı.
Prot gear içinde kısa zamanda heroiclerde ve raidlerde tanklayabilmem için gerekli olan gearı nasıl toplayabilirim.

Son bir sorumda arenayla ilgili.Eskiden haftada 10 maç yapar bütün maçları kaybetsekte çarşamba günleri puanımızı alırdık.şimdiki sistem nasıl işliyor.2v2 de warriorlar iş yaparmı hala?Partner hangi classı önerirsiniz.

P.S: 80 olalı 3 saat oldu hala dalaranda onu bunu inspectleyip havai fişek uçuruyorum o derece kararsızım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DPS'i maksimize etmek için en yararlı proflar nelerdir yav? bende başlık açmayayım dedim de :p

Bu arada yeni 80lediysen, DPS HC'lere girebilirsin, sürekli olarak. Eğer insanlığından çıkarsan 1 günde 100'e yakın emblem kasılabiliyor, daha fazla da olabilir hatta. 4 parçadan 232 lvl zaten, sonrası off spec tank item toplarsın. Tank olarak girdin mi her 15 saniyede 1 hc ye girebilirsin :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en yararlıları bs ile jc warrior için bence, ama kasmakta sabır ve bol miktarda para ister eheh.

arenada 10 maç kaybetsen bile puan alıyorsun hala, 2v2 için rdruid, holy veya prot/holy paladin tavsiyemdir. zaten şu sıralar pala+warrior baya iş yapıyormuş, ben de gaza geldim oyuna döncem :P

wintergraspleri kaçırmamaya bak, onun dailylerden gelen honorla gidip 245 offset çekebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior için en iyi healer druid diyorlar ama bilmiyom druidle denemedim arena yapmayı hiç. Şuanki halinle tanıdığın biri yoksa bir takım oluşturman zor zaten onu geçtim. Sabahtan akşama kadar heroic yapacak badge biriktireceksin. Hızlı heroic yapman için tank olman lazım yoksa baya bir süre sıra beklersin. Tank itemleri de işte zamanla heroicten dşürürsün sonra triumpla alırsın olmadı. Yeni dungeonlardan ve toc5 ten düşüyor gayet iyi şeyler ama girip tanklayabilmen lazım oraları.

arena için engineer iyi olur bs ile birlikte ama deli para ister. Füzeli bot bide bazukan oluyor yanılmıyorsam.

Talent veremeyecem firewall yüzünden. Ama warrior talentleri aynıdır zaten hemen hemen. Pvp için tercihine bağlı talentler piercing howl ve imp hamsting /glyph tır.

Tank talenti de pek değişmez. Gözüne kestirdiğin bir warriorun talentine bak bence. Oynayış tarzına göre değiştireceğin şeyler olacaktır muhakkak. Benimkine bak diyecem ama furry / prot oldum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önerileriniz için sağolun dostlar heroic deniyorum belimi kırıyor.onu geçtim benim gs yi gören adam 15 dk deserterı göze alıp leave group yapar oldu.dps giriyorum ondada party chatte 1-2 homurdanma arkasından whisperdan kulis yapılıyor sanırım.bi bakmışım you have been removed from group.

off off çok dertliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gear kasmak inanilmaz kolaylasti gercekten ama ya, naxx zamani 80 olupta parasi olmayanlar icin hayat cok zordu. baktin dungeon yapamiyorsun, yardir bglarda, olursen de ol yani, maksat honor kasip 245 offset cekmek. wglerde de gidersin 232leri cekersin falan, en azindan gs'u 4kya cekebilirsen eger, zamanla heroic farma baslarsin.

warrior arena partneri icin söyle denir hep, 1800'e kadar druid 1800'den sonra paladin diye ama elbette ki istisnai durumlar var. enigmax falan resto shamanla yardiriyor 2v2'de mesela ki çok zordur shaman warr oynamak.

dps icin fury baslamani tavsiye etmem, adamakilli dps yapman icin 26 expertise ve 176 hit rating gibi bir sart var basta, onu saglayamadiktan sonra silahin ne kadar iyi olursa olsun, fury dps zor. arms ol, rend+ms+proclayınca op+slam rotasyonu ile yapabildigin kadar dps yap, araya bladestorm da sikistirirsin zaten.

engineering warrior dps icin pek birsey anlam ifade etmiyor acikcasi, rotasyona sokmak zor roketi, bomba dediginiz cobalt frag bomb ise eger onun da 5 dk cdı var anlamadım. ama büyük ihtimal roketten bahsediyorsunuzdur, onu da zaten bir mage, rogue, hunter gibi kullanamazsiniz zaten. bs+jc dedigim gibi, ilk olarak jc kasmani tavsiye ederim, para basarsin. zengin olduktan sonra her profession kolay zaten =).

biz de bu yollardan gectik eheh, ondan anlatiyorum. wow hayatim boyunca tbc olsun wotlk olsun adamakilli bir pve guildim olmadi acikcasi, yapabilecegin en kolay yol budur. kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...