soulberry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 patide birinin imzasında yazıyo bu her demekse. kimin unuttum. rüyamda bu kelimeyi telaffuz ediyodum da dün gece. ne alakaysa bilinç altıma girmiş. o arkadaşa burdan selam söylüyorum.
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şu arkadaşı alabilirmiyiz. bu ne terbiyesizlik. burda maddi duygular değil benim sanatçı kişiliğim üzerine konuşuyoruz. ayı mısın yhaaa
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fedenin entellektüel ve sanatsal kişiliği dinanla yaptıkları videoda tavan yapmıştı bence.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Cons said: hadi eti buldun kafan rahat :D ahahsalkdj
soulberry Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 foruma giriş yaparken alkol kontrolü yapılmadığı için arada böyle pürüzler çıkabiliyo. açıklamanın içinde "rüya" kelimesi olduğu için bu tür gerizekalı esprilerin olması normal.
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soulberry said: foruma giriş yaparken alkol kontrolü yapılmadığı için arada böyle pürüzler çıkabiliyo. açıklamanın içinde "rüya" kelimesi olduğu için bu tür gerizekalı esprilerin olması normal. Sen sb misin? Niye üzerine alındın ki?
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gayette başarılı yawşaklıkta sınır yok tabi :D
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 peki yavşadığının erkek olmadığını nerden biliyorsun ki ya erkekse o zaman senin için yapılacak yorumları okumanı şiddetle tavsiye ediyorum :D
Öne çıkan mesajlar