bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bu telefonlar 300 milyondan satılıyormuş.Nedir ne değildir, çabuk bozulan çakma bişimi yoksa baya dayanırmı kullanan varsa bi bilgilendirirse sevinirim. link : http://www.trident.com.tr/urunler/cep_telefonu/w-t3.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Çin malı iphone imitation. Tofaş araba misali, alırsın bir ömür kullanırsın, alırsın 1 hafta sonra elinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bir arkadaşımda gördüm bu aleti memnundu gayet tabi bariz belli oluyo çakma oldugu ama iş görüyomu görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 baya iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 arkadaşta vardı, düşürdüm telefon bozuldu, beni yemiyosa yaptıramamış da yeni telefon aldı. Düştüğü de 1 m'den az bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 SAR değerlerine bakın. aslında en önemlisi o.. keza sağlıkla ilgili doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 alınca 2 yıl garantisi var denemeye değer bence güzel göründü banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 300 milyona alabilecegin en iyi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 trident in sar değerlerini bulamadım. 300 tl değer gibi, media markt, elektro world gibi yerlerde satılıyormudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dasaaa said: SAR değerlerine bakın. aslında en önemlisi o.. keza sağlıkla ilgili doğrudan ama adamın dediğini unutmayın. :) cidden haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu telefonu cebinizde taşırsanız pipiniz kukunuz duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sar oranı için 0,6 diyorlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. 300 tl ye değer gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bugün teknolojix te deneme fırsatım oldu. hakkaten başarılı bi kopya olmuş, batarya ömrü, ses kalitesi nasıldır bilmiyorum ama kamerası iyiydi. bu sefer çinlileri takdir ettim hakkaten kaliteli çakma iphone yapmışlar. Ayrıca başka forumlarda kullanıcı yorumlarını okudum, alıpta sorun yaşayanlar garanti kapsamında hemen çözülmüş sorunları. bunun gibi bi 10 marka daha var aynı ürün farklı marka sadece aynı fabrika çıkışlılar çinden o derece aynı. ama trident en iyi garanti ve servis hizmeti sunanmış aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 duyulmamış marka telefonlara sar değeri nedeniyle çamur atan insanların bir kısmının iphone sahibi olduğunu, üstelik bu kişilerin iphone'un sar değerinden bi haber olduğunu biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bazıları da ben zamanında "iPhone Çin malı telefon kadar radyasyon yayıyor" dediğimde "AHAH LAN ONDAN ÖLECEKSİN SANKİ DİMİ MAL" falan gibi yorumlar yapmışlardı, konu Apple değil de Trident olunca tam tersi yorumlar gelmiş. Gözü kapalı fanboyluk yapanları tebrik ediyorum. (Burada söz konusu kişilerden biri dasaaa değildir :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 acaba capacitive mi resistive mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu Trident eskiden sakız üretmiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vivident o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayır abi trident diye sakız markası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DoruK said: duyulmamış marka telefonlara sar değeri nedeniyle çamur atan insanların bir kısmının iphone sahibi olduğunu, üstelik bu kişilerin iphone'un sar değerinden bi haber olduğunu biliyor muydunuz? BEN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sinad said: hayır abi trident diye sakız markası var şu anda yıkıldım açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 matama said: acaba capacitive mi resistive mi büyük ihtimalle rezistiftir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şöyle diyim iphone un fakir versiyonu fakirseniz alın ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gönlüm zengin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar