Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bestemiz için yorumlarınızı alacağım

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

parçanın adı "Düşünesi". tıklarsanız linke çalar sanırım, çalmazsa sağ tık farklı kaydetle üşenmeyen indirebilir. grubun reklamını yapmıyım dedimde ordan gözükecek yapçak bişey yok. ama grup için değilde parça üzerine yorum yaparsanız iyi olur. hafif progresive rock öğeleri katmaya kastık yaparken. hem oldu hem olmadı gibi. genel olarak nasıl olmuş bi yorumlarınızı alırsam güzel olur bizim için.
Sosyal ağlarda paylaş

benim tam olarak nota bilgim yok davulcu olarak ama solonun girdiği yerde bas, gitar, klavye sıra sıra çift sese gidiolar birbirlerinin sanırım. nası ben duymuyorum dersen açıklayamam gerçi sana burda ama öle :)
edit: saol yorumlar için.

ayrıca bi sorum daha olucak genel. dinledikten sora bir daha dinlemek istermisiniz ne biliyim kalır ya akılda parçalar ulan birdaha dinliyim tarzında. onun gibi birşey uyandırıyormu parça?
Sosyal ağlarda paylaş

yorumlara göre genel olarak kulağa hoş geliyor sanırım hoşuma gitti bu teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. :)
ama hattok sana bir sorum olucak çok kötü demişsin, kızmam niye kızayım ama neresi kötü geldi sana onu öğrenmek isterim. çok kötü diye bi yorum beni pek tatmin etmiyor açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:
ama hattok sana bir sorum olucak çok kötü demişsin, kızmam niye kızayım ama neresi kötü geldi sana onu öğrenmek isterim. çok kötü diye bi yorum beni pek tatmin etmiyor açıkçası.

Fikrimi söyledim sadece kulağa hiç hoş gelmiyor.Easy listening yönü yok.Yanlış anlaşılma olmasın sizler iyi müzisyensinizdir fln ona lafım yok ama bence olmamış bi şarkı... Daha üzerinde trilyonlarca riff bas falan yazılabilecek kemik bi şarkı suanda.Çok yetersiz ki eğer hani stüdyo kayıdı olayına girmişseniz (öyle gözüküyor kanal kayıt) 1 2 gitar ile olmazki :) arkaya atmosfer kaybı yaşamamak için ne varsa doldurmanız gerekli bence.Klavye tonu sanki Hacının şalgamı reklamındaki seslendirme gibi.Çok zayıf bir şarkı yetersiz.Sözler iyiymiş tekrar dinledim ama alt yapı olarak felaket zayıf :)
Sosyal ağlarda paylaş

hattok sana katılmıyorum pek malesef burda sadece klavye tonları dışında.klavye tonları soloda mesela benıde doğrusu bizide pek tatmin etmedi ama şimdilik elden bu kadarı geldi.
diğer konularda yorum yaparsam bizim parça olduğu için kendim pek yorum yapmak istemiyorum ama gayet çok riff yapısı, çift sesleri transpozesi falan bir ton şey var parçada. hani zayıf olmuş dersen katılırımda çok zayıf yetersiz dersen yiğidi öldür hakkını yeme derim yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

klavyeci metronom kaçırıyor gibi geldi bana ufak ufak böyle.

ek olarak tonları ben de beğenmedim. Genel olarak kötü bir parça değil, bazı sıkıntılar giderilse çok da güzel olur. Özellikle gitarın tonu üzerine ve melodiler üzerine biraz daha eğilseniz. Gerçekten çok tekrar ediyor kendini gitar, duygusuz geliyor öyle olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...