Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 parçanın adı "Düşünesi". tıklarsanız linke çalar sanırım, çalmazsa sağ tık farklı kaydetle üşenmeyen indirebilir. grubun reklamını yapmıyım dedimde ordan gözükecek yapçak bişey yok. ama grup için değilde parça üzerine yorum yaparsanız iyi olur. hafif progresive rock öğeleri katmaya kastık yaparken. hem oldu hem olmadı gibi. genel olarak nasıl olmuş bi yorumlarınızı alırsam güzel olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Gitar tonu çok berbat vokali pek beğenmedim aynı melodi çok tekrarlanmış Onun dışında iyi davulları pek beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bir de solo eksikliği var.Bir yerde gitar girdi ama pek bir esprisi yoktu açıkçası. Bir klavye gitar unisonı/atışması yakışırmış oraya bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 benim tam olarak nota bilgim yok davulcu olarak ama solonun girdiği yerde bas, gitar, klavye sıra sıra çift sese gidiolar birbirlerinin sanırım. nası ben duymuyorum dersen açıklayamam gerçi sana burda ama öle :) edit: saol yorumlar için. ayrıca bi sorum daha olucak genel. dinledikten sora bir daha dinlemek istermisiniz ne biliyim kalır ya akılda parçalar ulan birdaha dinliyim tarzında. onun gibi birşey uyandırıyormu parça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi bişey dicem ama kızmayın.Çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rock vs.türlerinin altyapısından anlamam ama sıradan bi dinleyici olarak vokal dısında basarılı,söyleyen biraz daha calısmalı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 klavyeci metronom kaçırıyor gibi geldi bana ufak ufak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vivavale said: rock vs.türlerinin altyapısından anlamam ama sıradan bi dinleyici olarak vokal dısında basarılı,söyleyen biraz daha calısmalı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 begendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vokal haric fena değil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ekmek otoritedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ESERIMIN ADI BENIMSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yorumlara göre genel olarak kulağa hoş geliyor sanırım hoşuma gitti bu teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. :) ama hattok sana bir sorum olucak çok kötü demişsin, kızmam niye kızayım ama neresi kötü geldi sana onu öğrenmek isterim. çok kötü diye bi yorum beni pek tatmin etmiyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 (td) :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dwinz said: ama hattok sana bir sorum olucak çok kötü demişsin, kızmam niye kızayım ama neresi kötü geldi sana onu öğrenmek isterim. çok kötü diye bi yorum beni pek tatmin etmiyor açıkçası. Fikrimi söyledim sadece kulağa hiç hoş gelmiyor.Easy listening yönü yok.Yanlış anlaşılma olmasın sizler iyi müzisyensinizdir fln ona lafım yok ama bence olmamış bi şarkı... Daha üzerinde trilyonlarca riff bas falan yazılabilecek kemik bi şarkı suanda.Çok yetersiz ki eğer hani stüdyo kayıdı olayına girmişseniz (öyle gözüküyor kanal kayıt) 1 2 gitar ile olmazki :) arkaya atmosfer kaybı yaşamamak için ne varsa doldurmanız gerekli bence.Klavye tonu sanki Hacının şalgamı reklamındaki seslendirme gibi.Çok zayıf bir şarkı yetersiz.Sözler iyiymiş tekrar dinledim ama alt yapı olarak felaket zayıf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 progressive metalde da easy listening olmaz bu bir eksi değil ki. şarkının genel yapısı gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hattok sana katılmıyorum pek malesef burda sadece klavye tonları dışında.klavye tonları soloda mesela benıde doğrusu bizide pek tatmin etmedi ama şimdilik elden bu kadarı geldi. diğer konularda yorum yaparsam bizim parça olduğu için kendim pek yorum yapmak istemiyorum ama gayet çok riff yapısı, çift sesleri transpozesi falan bir ton şey var parçada. hani zayıf olmuş dersen katılırımda çok zayıf yetersiz dersen yiğidi öldür hakkını yeme derim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Klavyeler gözden geçirilmeli D: gitarlar çok boşta :D bana böyle geliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tmm zayıf diyim ozaman :D Çok biraz abartı belkide evet o an yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hattok said: Klavyeler gözden geçirilmeli D: gitarlar çok boşta :D bana böyle geliyor tabi. hah bu yorumlar güzel bunların üzerinde düşünmek lazım biraz daha böyle hissettiriyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 PrudenT said: klavyeci metronom kaçırıyor gibi geldi bana ufak ufak böyle. ek olarak tonları ben de beğenmedim. Genel olarak kötü bir parça değil, bazı sıkıntılar giderilse çok da güzel olur. Özellikle gitarın tonu üzerine ve melodiler üzerine biraz daha eğilseniz. Gerçekten çok tekrar ediyor kendini gitar, duygusuz geliyor öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 beste güzel. bass ve bateriyi çok sevdim, ama gitarın tonu rahatsız edici ya. fazla cırtlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar