Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disipline gideyormuşum

roket adam

Öne çıkan mesajlar

dün gece eve geç dönünce, yarın saat 11 deki 2 ders için sabah 6 da kalkamayacağımdan arkadaşlarıma yerime imza atın dedim. saat 11 gibi telefonuma bi mesaj düştü:

"imza attım esra çıktı kim bu arkadaşlar dedi, gelsin görsün beni savunmasını yapsın disipline vercem dedi. pardon moruk"

ulan nasıl olur falan derken, hakkaten yakalanmışım. herifin de çıkmaya gözü yememiş. bayaa bayaa savunma istiyorlar diyorlar. hemen kafamda yazdım savunmamı. ders bitiş saatine kadar herhangi bi hastanede randevu ayarlayacaktım, reçeteyi savunmaya ekleyecektim. neden başka gün derse diğer günler çok dersim var, neden haftasonu değil derlerse de home office çalıştığım şirketi ayarlayacaktım, ORAYA GİTMEM LAZIM MALUM FAKİRLİK :(( falan çekicektim.

hastaneyi aradım, randevu aldım "MUTLAKA AMA MUTLAKA 12 YE KADAR RANDEVU ALMAM LAZIM" falan çektim bi 3 dakika, aldım. tam o sırada telefonuma bi mesaj geldi:

"Çok korktun mu lan?"

Şakaymış. Bugün maltepe'den fatih'e hastaneye gidip, sonra fatih'ten izmite gidip savunma yazıcaktım onlar yüzünden, bi de şirketi ayaklandırıcaktım ne bizim eleman okuldan mı atılıyo falan diye. hesapları benim şakayı hocanın odasında fark etmemmiş. kendi ellerimle gidip teslim oluorm yani asdşlkas.

mal herifler. son yıllarda yediğim en ağır şakaydı valla. tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz?

beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın garip yanı niye maltepe'den reçete almak adına fatih'e kadar gitmeyi düşündün ? : ) Yani maltepe'de oturuyorum sağlık ocağına gidip ben hastayım desen turp gibide olsan seni hasta zannedip ilaç yazıyolar rapor falanda veriyolar kolayca : ))
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz?

beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani.

abi sacma misin
ben attirmadim
benim haberim bile yok
kim attiysa onu bulun diceksin olcak bitcek

ben yasal hakkim olan 70% yoklama sinirina gore gelmeme hakkimi kullandim dicektin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...