roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dün gece eve geç dönünce, yarın saat 11 deki 2 ders için sabah 6 da kalkamayacağımdan arkadaşlarıma yerime imza atın dedim. saat 11 gibi telefonuma bi mesaj düştü: "imza attım esra çıktı kim bu arkadaşlar dedi, gelsin görsün beni savunmasını yapsın disipline vercem dedi. pardon moruk" ulan nasıl olur falan derken, hakkaten yakalanmışım. herifin de çıkmaya gözü yememiş. bayaa bayaa savunma istiyorlar diyorlar. hemen kafamda yazdım savunmamı. ders bitiş saatine kadar herhangi bi hastanede randevu ayarlayacaktım, reçeteyi savunmaya ekleyecektim. neden başka gün derse diğer günler çok dersim var, neden haftasonu değil derlerse de home office çalıştığım şirketi ayarlayacaktım, ORAYA GİTMEM LAZIM MALUM FAKİRLİK :(( falan çekicektim. hastaneyi aradım, randevu aldım "MUTLAKA AMA MUTLAKA 12 YE KADAR RANDEVU ALMAM LAZIM" falan çektim bi 3 dakika, aldım. tam o sırada telefonuma bi mesaj geldi: "Çok korktun mu lan?" Şakaymış. Bugün maltepe'den fatih'e hastaneye gidip, sonra fatih'ten izmite gidip savunma yazıcaktım onlar yüzünden, bi de şirketi ayaklandırıcaktım ne bizim eleman okuldan mı atılıyo falan diye. hesapları benim şakayı hocanın odasında fark etmemmiş. kendi ellerimle gidip teslim oluorm yani asdşlkas. mal herifler. son yıllarda yediğim en ağır şakaydı valla. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 uzun ama okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Başkası yerine imza atıldı diye disiplin mi olur yahu, yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lol felaketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sen bunlarla seks konuşmassan sana böyle şakalar yaparlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 en fazla kıçına şaplak atarlardı, boşuna heyecanlanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz? beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bizde en kötü ceza son 3 haftanın bütün imzalarının silinmesiydi. :D Disiplini koypa ve yüz kızartıcı suçlara veriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Olayın garip yanı niye maltepe'den reçete almak adına fatih'e kadar gitmeyi düşündün ? : ) Yani maltepe'de oturuyorum sağlık ocağına gidip ben hastayım desen turp gibide olsan seni hasta zannedip ilaç yazıyolar rapor falanda veriyolar kolayca : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "roket adam" said: başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz? beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani. abi sacma misin ben attirmadim benim haberim bile yok kim attiysa onu bulun diceksin olcak bitcek ben yasal hakkim olan 70% yoklama sinirina gore gelmeme hakkimi kullandim dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bone +1 o değil de böle şaka mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: sen bunlarla seks konuşmassan sana böyle şakalar yaparlar tabi. ahahausad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi pardon da adam demiş imza atın diye, ben olsam böyle bi kazık atan arkadaşımın ağzına sıçardım bir dahaki görüşümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyide imzayi atanda kabul etmes ki ne olcak hoca kasip adli tibba mi gitcek gitsin anasinis atiyim dava acsin alip alicagin max max 6 ay uzaklastirma resmi belge felan deil sonucta sahtecilik mahtecilik yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 pekaziz said: Başkası yerine imza atıldı diye disiplin mi olur yahu, yuh! 6 ay uzaklaştırma alabilirsin bildiğim kadarıyla eğer hoca kılsa evrakta sahtecilik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 nerde evrakta sahtecilik yaw ne idugu belirsibikagit resmi hic bi temsiliyeti yok antetli kagit degi bisi deil kafasinda buyuk ihtimalle baslik bile yok ha yok dersen bizim yoklamalar ozel kagida atiliyor antetli okul kagidi felan onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sparkcaster said: abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına iyide ben atmadim dersin ayrica bende yillarca attim imza baskasinin yerine sol elimle yazdim hep olurya killik olmasin diye yada ne biliyim kalem deistirdim flena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi sizde çıkarıp a4 e falan mı attırıyorlar bilmiyorum da, bizde gayet yoklama için hazırlanmış kağıtlar var. Resmi olmaz mı allah aşkına, kayıt tutuluyor o kağıda bakılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi okullar menapoz teyzelerle dolu, çok takar kasar yani bu senin yazın diye, bunun sınavı var şusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yoo bizde defterden koparip iza atiyoduk eauehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 özel okul farkı aga, imza kağıdı bile ayrı, biz de defterdenk oparıp gezdiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 uludağ üniversitesi özel okul mu olm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bizim okul hiç bi masraftan kaçınmaz kağıt değil karton dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar