razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 şu 3snde 190km'ye çıkıyormuş http://www.youtube.com/watch?v=LbN3NU4hIZg&feature=player_embedded şu da binilmişi http://www.youtube.com/watch?v=lZtg9teFusk&feature=fvw şu da aynı elemanların daha aksiyonik bir şeye binmeleri http://www.youtube.com/watch?v=iSZ9VD9oW_0&feature=channel melih gökçek, otobüs zammını geri al ankara'ya bunlardan yaptır plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sitseler binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi izleseydin bak çogzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 üçüncüsünde çocuk ayakları gördüm. nası hasta bi güruhsa artık, çocuğu da almışlar yanlarına abaov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 gondoldan dahi korkan biri olarak buna binersem ölürüm heralde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 AHAHAHA FAT KID!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 soldaki kadın nasıl gülüyor ahAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben tırsıyorum bunlardan ya unıversıte senlıklerınde bu çekiç midir nedir ona mınmıstık en ondeydık bızım demır tam kapanmadı soyleyemeden adamlara baslattılar , hem kız arkadasımı hemde demırı tutcam dıye omrumden 10 yıl gıtmıstı ,neyseki kaza bela olamadan atlatmıstık, o gun bu gundur bınmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hahahaha fit kid kayıp düşcekti lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 alton towersda obliviona binmiş biri olarak bi daha Buyse said: sitseler binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 burası neresi ki? en tepeye çıkınca deniz manzarası gibi bişi var. gölmü acaba o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 çocuk altına etti herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 MasterHapLo said: gondolda, gondol dik durumsayken bir on koltuga gecen bir arkadasim var. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Niye türkiyede yokki böyle rollercoaster lar İzmirdeki lunaparkta çok sikindirikten bi tane var kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Buyse said: sitseler binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 küçükçiftlik lunaparkındaki gondol tecrübemden sonra bıraktım bu işleri kollarım 3 gün kasılı kaldı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 stingbull said: Niye türkiyede yokki böyle rollercoaster lar İzmirdeki lunaparkta çok sikindirikten bi tane var kötü yani cok para ilk aletin biraz daha dusuk ayarinda biseye binmistim isvecte ve norvecte, anansssssssssssssssss oluyo insan aeheah, cok deli bisey. Bide norvecte söyle biseye binmistim, buda baya extremedi, beynim patlayacak gibi olmustu aehe; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oha sondakini izlerken kafam güzel oldu ama binmem lazım özendim direk. yapmak lazım bunlardan türkiyeye. ne de güzel yatırım işte 1 tane bile yok. koy ankaraya gelsin insanlar türkiyenin her biyerinden. sadece ankarada ve çevre illerdeki öğrenci nüfusu yeter lan 3-5 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Aslinda evet, yapsalar saglam para kaldirirlarda iste meleh göccek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yapsalar bile bi kaç kişi ölmeden binmem lan önce bugları düzeltsinler sonra binerim. Bu arada ahahah o nasıl bi ses tonudur sondaki herifin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 o ensondaki aletten yazın ankara-cepa da vardı. bu yaz yine getirebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 son videoyu izlerken içimden "inmek istiyorum" dedim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar