Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 xaenin'in dedigi cogunlukla dogru maalesef. bi kiza cok asik olursan anlayis gosterirsin mutlaka ama ister istemez kafa gidiyor, insanin akli kaliyor. Ha aldatacak karekterde bir adam degilsindir (ben mesela) aldatmazsin yine de ama sonucta yine kafanda seks olacaktir. Zor bir durum, ve bence cag disi bir uygulama artik, ama ilk postta denildigi gibi, kendisi canavarlar gibi sevisip evlenecegi kizin illa bakire olmasini isteyen tipte adamlar da bulundukca kararina ve sececegi erkege guvenemeyen kizlar da bu uygulamaya devam edeektir. bi de tabi turk kizinin yetistirilme tarzi var yasaklarla dolu, o ayri sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 3 4 ay önce evleneceğimiz kız bakire değilse neler yaptığını efektli efektli sen anlatmadın mı azmo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ben kendini kadından ayıran zihniyetin, ben evlenmeden her gün çarpışayım kızlarla, ama evlendiğim kız bakire olsun diye gezinen, kendini kadından üstün gören zihniyetin yakılarak öldürülmesi taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmodai said: kendisi canavarlar gibi sevisip evlenecegi kizin illa bakire olmasini isteyen tipte adamlar da bulundukca kararina ve sececegi erkege guvenemeyen kizlar da bu uygulamaya devam edeektir. doğru bir nokta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 PATA said: Hatta onların orda bi kız varmış 3 -4 ayda bi sevgili değiştirip el ele filan tutuşuyomuş hepsiyle.Kızdan kaşar diye bahsetti bana. NE! 4 ayda bir el mi değiştiriyomuş!! millet bi elle ömür boyu idare ediyo ayıp ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Devilmanta said: Azmodai said: demir bakirelere surekli toslayan biri olarak bu gelenegin bitmesini savunuyorum ben de. evet. sen mi ben mi... Demir bakireler açısından olaya bakalım sonrada nicklere bakalım... Azmo?? Dayı? Devil?? Manda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ııh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya ben neyse bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Vidar said: PATA said: Hatta onların orda bi kız varmış 3 -4 ayda bi sevgili değiştirip el ele filan tutuşuyomuş hepsiyle.Kızdan kaşar diye bahsetti bana. NE! 4 ayda bir el mi değiştiriyomuş!! millet bi elle ömür boyu idare ediyo ayıp ama ya.. dsfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ayrıca eşiniz olacak kişinin sizi sadece akıl ve kalben değil bedenen de seçmiş olması daha güzel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 diyoruz ki, tamam erkek te kendini eşine sakladıysa ok. ama erkek tarafı gezip tozup sevişip, sonra EL DEĞMEMİŞ NAMUSLU GARI İSTİREM diyorsa yakarak öldürelim bu adamı da biz çektik, çocuklarımız torunlarımız kurtulsun yani asdlkşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dworgian said: Ayrıca eşiniz olacak kişinin sizi sadece akıl ve kalben değil bedenen de seçmiş olması daha güzel değil mi? Burada, el değmemiş olsun demek istemiorum. o da bişeyler yaşamış olsun ki istediğinin ben olduğunu bilsin diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Artık anlayalım şunu. Boyut önemli DEEĞİİİLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 İngilterede kızlar 12 yaşında hamile kalıyor oraya hicret edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Lan elin abazalarına laf atacağınıza, bu ülkenin güye aydın kisvesi altında onları böyle bir zihniyete sürükleyen TV programlarına, gazetelere, gazetecilere küfredin. Yengesini düzen adamı dizi yapıp, ramazan gelince Zinanın haramlığı konusunda hoca çıkartan kanalımız mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Efrasiyab said: Yengesini düzen adamı asdasdasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Efrasiyab said: Yengesini düzen adam Yenge memnu(n) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ya Türk erkekleri çok çirkin, hepsi kıllı karayağız kaya kafalı adamlar o yüzden bu adamların sevdiğim kızı çıplak görmüş olmasını, memelerini emmiş olmasını, vajinasının sıcaklığını hissetmiş olmasını istemiyorum. Ama Alexander Rybak'tan kıskanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Quiternoob said: Ya Türk erkekleri çok çirkin, hepsi kıllı karayağız kaya kafalı adamlar o yüzden bu adamların sevdiğim kızı çıplak görmüş olmasını, memelerini emmiş olmasını, vajinasının sıcaklığını hissetmiş olmasını istemiyorum. Ama Alexander Rybak'tan kıskanmam. Uuuuuuu beybi. Bende bi kıpırdanma oldu karikatürü lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Şeerreffsizim seviyorum bu forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bizde seni seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben de seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 beni sev beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar