Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"evlenmeden.."

roket adam

Öne çıkan mesajlar

xaenin'in dedigi cogunlukla dogru maalesef. bi kiza cok asik olursan anlayis gosterirsin mutlaka ama ister istemez kafa gidiyor, insanin akli kaliyor. Ha aldatacak karekterde bir adam degilsindir (ben mesela) aldatmazsin yine de ama sonucta yine kafanda seks olacaktir.

Zor bir durum, ve bence cag disi bir uygulama artik, ama ilk postta denildigi gibi, kendisi canavarlar gibi sevisip evlenecegi kizin illa bakire olmasini isteyen tipte adamlar da bulundukca kararina ve sececegi erkege guvenemeyen kizlar da bu uygulamaya devam edeektir.

bi de tabi turk kizinin yetistirilme tarzi var yasaklarla dolu, o ayri sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

PATA said:

Hatta onların orda bi kız varmış 3 -4 ayda bi sevgili değiştirip el ele filan tutuşuyomuş hepsiyle.Kızdan kaşar diye bahsetti bana.

NE! 4 ayda bir el mi değiştiriyomuş!!

millet bi elle ömür boyu idare ediyo ayıp ama ya..

dsfasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Lan elin abazalarına laf atacağınıza, bu ülkenin güye aydın kisvesi altında onları böyle bir zihniyete sürükleyen TV programlarına, gazetelere, gazetecilere küfredin.

Yengesini düzen adamı dizi yapıp, ramazan gelince Zinanın haramlığı konusunda hoca çıkartan kanalımız mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

Quiternoob said:

Ya Türk erkekleri çok çirkin, hepsi kıllı karayağız kaya kafalı adamlar o yüzden bu adamların sevdiğim kızı çıplak görmüş olmasını, memelerini emmiş olmasını, vajinasının sıcaklığını hissetmiş olmasını istemiyorum. Ama Alexander Rybak'tan kıskanmam.

Uuuuuuu beybi. Bende bi kıpırdanma oldu karikatürü lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...