Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"evlenmeden.."

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Sınıfla bütünleşmene gerke yok abi. Çevrenin dengesini öyle bir ayarlayacaksın ki soran evet bu sınıfta diyecek ama kimse seni tanımayacak.

Çok kral bir sistem bu, dersen ki ben üni'de ortamlara da girmek istiyorum ama seks muhabbeti dinlemek istemiyorum, ortam değiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

bulunduğum yerde kadın egemen bi kültür var, kadınlar istediği erkekle sex yapıyor kimse yadırgamıyor, kötülemiyor. hayat kadınları bile saygı görüyor..

herkez çok mutlu, bara giden kadın sex yapacak birini buluyor erkekde öyle.. gereksiz kültürel zımbırtılar yok..

bence en doğalı böyle olmak.. doğamızda var.. zannediyormusunuz türk kadınları evlenene kadar sex yapmamakdan çok mutlu...

bu ülkenin nice anal kraliçeleri vardır bakire olan, ve onlara bekaret verdi diye karısının ilk erkeği olduğuna inanan erkekler

namus iyidir, güzeldir ama sınırlarını iyi çizmek lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Sınıfla bütünleşmene gerke yok abi. Çevrenin dengesini öyle bir ayarlayacaksın ki soran evet bu sınıfta diyecek ama kimse seni tanımayacak.

şu taktik iyiymiş ama baştan yapılması lazım. sonradan iş işten geçip milletle enseye şaplak .öte parmak modunda kanka olunduysa kurtarmaz bu da.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi ne bileyim, okuldaki arkadaş ortamım kafayı yemek üzere, acilen arkadaş ortamımı mı değiştireyim ne yapayım bilmiyorum. erkek olsun kız olsun azdı herkes, valla dellendi. seksten başka muhabbet dönmüyor.

Hangi okul/şehirdesin? Ziyaret etmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein +1

ya bide roket bunun sıklıkla konuşulmasıda gayet normal
hele bizim unv gibi oo karılar geldi tipler çok olan yerlerde 7/25 bile konuşulur ki bu doga gereği bişe ya
hani antibza uberfucker bi forum olan paticikte bile anında 10 sayfa bi konu oluyo insanın yazası konuşası geliyo
ister işin boyutunu travestiye kadar götr ister milli olma bu surekli konuşulan ve ilgi çeken bi konu olcak bence amaaa zihniyet kötü oda zamanla değişebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim şikayet ettiğim konu seks konuşulması değil ki tam olarak. illa ki konuşulur. şimdi okudum çok salak olmuş lan konu. canım sıkkındı eğlence çıksın diye açmıştım kendimi gerizekalı gibi hissettim. resmen yazdığı kız evlenmeden olmaz görüntüsü çizmişim ajkasdkljha bi daha eve geç gelip te konu açmicam. neyse.

zaten konu gidişatı da çok garipti, seksle başladı, iskendere kokoreçe midyeye gitti, sonra yine biri kendimize getirmiş bizi kim olduğunu hatırlamıorm asdlkj.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abicim şikayet ettiğim konu seks konuşulması değil ki tam olarak. illa ki konuşulur. şimdi okudum çok salak olmuş lan konu. canım sıkkındı eğlence çıksın diye açmıştım kendimi gerizekalı gibi hissettim. resmen yazdığı kız evlenmeden olmaz görüntüsü çizmişim ajkasdkljha bi daha eve geç gelip te konu açmicam. neyse.

zaten konu gidişatı da çok garipti, seksle başladı, iskendere kokoreçe midyeye gitti, sonra yine biri kendimize getirmiş bizi kim olduğunu hatırlamıorm asdlkj.

Kokoreçe de ben getirdim ordan yine ben çıkardım asjgabgas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...