Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sipeyskeyk said: Dartanian said: sipeyskeyk said: şimdi canım hem seks hem kokoreç çekti hadi bakalım. dışarı çıksam kokoreççiye gitsem (seyyar) seks olma olasılığı ne olur acaba (kokoreççi ile değil). Kokoreççi de bu saatte seks bulma olasılığın 2012de marduk'un dünyaya çarpma olasılığından daha düşük. burası izmir hiç belli olmaz ahadjkaldjkaldjk Gerçi haklısın belki canı hem kokoreç çekmiş hem seks istemiş başka bi kız bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ascraeus said: yok yanlış anlaşılmasın. forumdaki kızlara deil lafım lol. öyle bi kitle yok ki manasında. o kadar da ayı deilim oha. korkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ÇEVİR KAZI YANMASIN HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mm çevir kokoreçi yanmasın usta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ascraeus said: Sparkcaster said: ascraeus said: ama doğum kontrol hapı kullanmaktan kıllanmış kızlarımız birazdan gelirler. aborak yok yanlış anlaşılmasın. forumdaki kızlara deil lafım lol. öyle bi kitle yok ki manasında. o kadar da ayı deilim oha. mwhah GEL KILLI BAGRIMA BASAYIM ANAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sdaf büyük olasılık kokoreç sevmeyen bi ben varım galiba, daha doğrusu hiç bitiremedim lam başladığım kokoreçi hep bişiler oldu :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dsfjdsfsdkdskd igrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hayatımda hiç hayvan bağırsağı yiyecek kadar zora düşmedim, memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vaniLLe said: dsfjdsfsdkdskd igrencim. kaşlı gözlü döşü kıllı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o_O kokoreç sevilmez mi nil ya of daha az önce yemek yedim canım çekemiyo ama aç olsamn çekerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sparkcaster said: hayatımda hiç hayvan bağırsağı yiyecek kadar zora düşmedim, memnunum RERÖRERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben demedim ki sevmiyorum diye =P ama sevmiyorum. midye tavayi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vaniLLe said: mwhah GEL KILLI BAGRIMA BASAYIM ANAM. lol nil bariz artık bişey yazarken bi paragraf açıklama yazıcam. yanlış anlaşılıp üstüme kaldı bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wastyrx said: sdaf büyük olasılık kokoreç sevmeyen bi ben varım galiba, daha doğrusu hiç bitiremedim lam başladığım kokoreçi hep bişiler oldu :O Başladığın işi bitirceksin bilae! Sık kafasına! oh wait...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BIRAH ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 KOKOREÇ SÖĞÜŞ KELLE PAÇA/TUZLAMA UYKULUK BUNLARI YEMEYEN ÖLSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vaniLLe said: ben demedim ki sevmiyorum diye =P ama sevmiyorum. midye tavayi tercih ederim. ahaha hakoyla hatlar karıştı ama hissetmişim sevmediğini sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 istahiniz kacsin diye yabdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sipeyskeyk said: KOKOREÇ SÖĞÜŞ KELLE PAÇA/TUZLAMA UYKULUK BUNLARI YEMEYEN ÖLSÜN hiçbirini ymedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 İŞKEMBE ÇORBASI İÇEN DE ÖLSÜN Bİ ZAHMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 geçen apikte yedim. iki tabak işkembeden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evet ölmek üzereydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ona bakarsan o yediginiz tavuk burgerlerin icinde bilimum tavuk dötü parcalari da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: geçen apikte yedim. iki tabak işkembeden sonra. offfffffffffffffffffffffffff salyalarımı kontrol edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar