bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ilk önce bi türkçeyi öğrenmesi gerekiyor bu adamın
Romario Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Abov abi iptal oldu; ama en ufak bi pismanlik yasmadi dikkatederseniz.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Motor teklemiş ondan önce sonra yatak sarmış :D
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 auhauauhhauuhaauhuh asdsdfasdhasdfhsdfhasdfkjsd
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o nasıl telaffuzlar laan. ahahah. ÇILDIRI-I-ĞIII-IIIIN
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 buraya bakın diyor da nereye bakçaz ben anlamadım.
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi hızlı konuşması "hımıgıhıhıgı hımpshımgı"sı bir yere kadar da..... türkiyede ingilizce öğretmenliği bölümlerinde nasıl bir eğitim veriliyorsa, üniversiteye gelene kadar 8-10 tane ingilizce öğretmeni tanıdım, hepsi mi böyle olur.... NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN??????? ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BECAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSSSSSS CHİLDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Allah kahretsin ya.
alante Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "arkadaşlar bakın" sürekli evrim değiştiriyor :)
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben bu evrimi sevmedim,maymunlusundan alayım.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi karnım ağrıdı ahahuhauhuhauahuahauh
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA Benim de bir matematik hocam vardı lisedeyken. Isosceles e aysosaysıls derdi. Ama hıgıbıgı çok iyiymiş.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Femcilerin ingilizce eğitim setiydi bu sanırım gördüydüm birinde. Bir de böyle fiil çekimi zart zurt düşünerek ingilizce mi konuşulur be, 2 saatte cümle kurarsın ezbere kalıpların yerleşmesi lazım böyle olmaz çok saçmalarsın bu yöntemle kafasız femciler hocalıktan da anlamıyor.
Öne çıkan mesajlar