affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 evet sevgili paticik uyeleri, biraz görüş almak için bu konuyu acıyım dedim kişisele falan acacaktım ama sonanda garbıç oluversin dedim. şimdi,Yakın bir dostum sevgilsiinn sacma sapan ilgisiz tınlamaz ve bi yalanından ötürü ayrıldı. fakat cocuk yalanını kabul edıp, kız özür beklediği halde, "özür dilemek istemiyor canım" deyıp sıyrıldı. arkadasımda ayrıldı cocuktan ve ardından bu cocugun yazdıkları; Benim canım sıkkındı çünkü ama bir şey olmamıştı.. Yoo, olmuştu ama olalı çok olmuştu aslında.. Korkuyordum artık, korkumdan kaçıyordum oysa.. “Seni görünce kimyam bozuluyordu”.. Olacaklardan, kendimden ve ondan korkuyordum ben. Duygularımdan.. Daha da kötü olmasından.. Geçmişten.. Haklıydı.. Aklıma daha da kazınsın istemiyordum.. İçimden bir şey yaklaşma ona, uzaktan seyret sadece diyordu.. Onun içinde olan sesim ise “beni çağırıyordu delicesine”.. Hayatını burada kurdun diyordu.. Göçebe olmuştum gerçekten.. Yolumu her bulduğumda kaybediyordum.. Sen oradaydın, ben içinde bir dünyaya sahip.. Ben de sahip, sen de sahip.. Ama sen bilmiyordun ki sahip olduğunu.. “İçindeki sesle konuşuyordun her gün”, bilmiyordun ki o sesin “benim sesim” olduğunu.. “Seni” karıştıran bir şey vardı, içine dokunuyordu her defasında.. “Bilmiyordun ki içine öylece dokunanın ben olduğumu”.. Bir dünya kurmuştun sen, içinde.. Ama bilmiyordun ki “o dünyayı benim kurduğumu”.. Aynı yerlerde yaşıyorduk, aynı bedeni paylaşıp aynı havayı soluyorduk.. Bilmiyordun ki sen o içindeki dünyada “kim olduğunu”.. Hiç bilmeyecektin belki de.. İmkansızdı, olasılıksız.. Sen hep uzak durduğumu/nu sanacaktın ama “BİZ” aynı hayatı paylaşıyor olacaktık.. Ben “hep senden kaçtığımı ve uzaklaştığımı sanacaktım” oysa “her kaçtığımı sandığımda sana varacaktım”.. Bilmeden birbirimize doğru gelecektik, öyle akacaktı zaman ama biz.. “Biz” “hiçbir zaman” “gerçekten” “biz” olamayacaktık.. Hiç istediğimiz gibi olmayacaktı; Hep ayrı ve hep beraber olacaktık.. ne demek istemiş benım beynım yandı da? ee arkadasımdan da izin aldım dedim bunu bizim değerli paticik arkadaslarımla paylsıp görüş alsam olur mu diye olur dedi söz sizindir artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eyvah kız topiği. first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Reserved Hep de bir arkadaşın başına gelir böyle olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yardım edin sevaptır valla arkadasım yazdı demin ben derim yoksa yani nşye demiyim burda benı bilen eden yok sonucta asalhdsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi kadın erkek iliskileri olarak gocuk bir toplum oldugumuzu dusunuyorum yanılıyorumdur umarım zamanla degisir fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 öyle bir mesaj yazan kafadan hayır gelmez. elini sallasan ellisi. garbıçta bile talip 10 kişi çıkar istese sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bağlanmakla bağlanmamak arsında şizofren bi durum olmuş.hem bağlanmış hemde bağlanmamış da diyebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu kadar mı? okuyor zaten suanda yazdıklarınızı arkadas az daha yardımcı oluvern be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sex olmuş mu. too long didn't read lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aklın fikrin sex de seninde ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 1. cocuk bariz vicdanini rahatlatmaya calismis böyle bi emre aydin'vari sanat eseri yazarak. 2. hastayim böle ayrildiktan sonra lügatina AMA FEKAT LAKIN katip edebiyat eseri sicanlara. 3. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hay yakın dostunuzun seviglisi ve maceraları içerikli konunuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 forumun isminin guzinabla.paticik.com olarak degistirilmesini talep ediyorum hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oha cok kisi zamiri var ya.anlamadım ama ayrıldıktan sonra böle komplex bise yazmıssa planları tutmamıs demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sonunu okusaniz yeter zaten. said: Biz” “hiçbir zaman” “gerçekten” “biz” olamayacaktık.. Hiç istediğimiz gibi olmayacaktı; Hep ayrı ve hep beraber olacaktık.. kisacasi iyi ki ayrilmisiz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 vanille'ye katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 vaniLLe said: sonunu okusaniz yeter zaten. said: Biz” “hiçbir zaman” “gerçekten” “biz” olamayacaktık.. Hiç istediğimiz gibi olmayacaktı; Hep ayrı ve hep beraber olacaktık.. kisacasi iyi ki ayrilmisiz diyo. müneccim.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi papa mükemmel ya ahahah yuvarlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sipeyskeyk said: sex olmuş mu. too long didn't read lol. MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAATLIMASIÇTIMSDKLFDKJDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ağladım papaya. Gözlerimden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 inanmıyosanız gülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 AMANIN KAÇIN Abi böyle edebi eser yazdığını sanıp "Biz, aslında bir bedendik; hiç bir zaman bir olamayacak bir beden" tarzı SAÇMALIK yazılar yazan tiplerden kaçacaksınız. Çok sorunlu tipler oluyorlar genelde. Bir de gerizekalı oluyorlar gördüğünüz üzere asdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar