Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yeni acc alırsın bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir ağzından mı öpmüş karikatürünü koysunlar tek kare halinde olanı şimdi arayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bunla idare et Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 anket sonucunda 1. çıkanı oyunu 1. ye kullananlarla öpüştürmezseniz hizmetten sayılmaz o dfkjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anket koyarsak saçma olur. 20 kişinin oynadığı HoN'la ilgili ankete 200 oy verilmesi gibi. Özel Mesaj'dan "Xunn" demeyin arkadaşlar, onu saymıyoruz; mulgear6 said: niggaknow said: xunn kimse dememiş çok garip onu zaten öpüyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ee noldu anket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ulan resmen pişman oluyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cevap geldikçe güncelleyeceğim dedim. ÖM konusunda pek çekingen çıktı Pati erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir iki kişinin götünü kaldırmak uğruna (ki sanırım ihtiyacı olan pek yoktur) diğerlerinin psikolojini bozmayalım. İki tane ukraynalı kız resmi koyun, garbagea taşıyın, konu dönsün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Masticore said: bunla idare et Tık of abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @alatriel ne bekliyordunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: arkadaşlar yalnız şaka maka... yaptığımız çok yanlış. bu kızlar obje mi? mal mı? seçmece karpuz gibi. çok ayıp bence... tamam lan vurmayın aşsldkf cidden meriçsin dkljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dartanian said: Alatariel 6 oy almış dialog nasıl oldu acaba -Alatariel: Paticikten bi kızla öpüşme durumun olsa kimle öpüşürdün? -xxx: Sen... Alatariel şu anda çevrımdışı Neredeyse hepsine ben sordum -alatariel- diyenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @rahatsız abi ben herkesi kendim ve bi kaç adam gibi sanıyorum. unutuyorum patiye yazarken bi çok şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sözleri süper şarkının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi şu anket yapılırken bir eski sazanlatma, bir new-age troll dalgası sanmadıysam şerefsizim sdf. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cassiline said: Şu ana kadar verilen oylar sonucunda; said: vaniLLe -------> 6 Oy -alatariel- ----> 6 Oy Isabella ------> 3 Oy Pogodi --------> 2 Oy sesu ----------> 2 Oy burtonesk -----> 2 Oy daylan --------> 2 Oy dory ----------> 1 Oy urmesque ------> 1 Oy copry ---------> 1 Oy irin ----------> 1 Oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 1:33 cok korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim kız arkadaşım olsa patiden biri böyle öperim filan dese ben de gider adamı öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 serefsizim gokalpi operdim, bi de fatihi, sadece onlari. ha bi de levent, yetis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim kız arkadaşım olsa patiye üye yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 resmen saçmalığın artık son evrelerindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 topiç daha boku çıkmadan kitlenmiştir kitlenicek şimdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben sevmedim bu topigi. arkadaslar arasinda yapildigi zaman tamam da publice yansitilmasi hos olmamis. had kitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar