Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir ağzından mı öpmüş karikatürünü koysunlar tek kare halinde olanı şimdi arayamadım
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 anket sonucunda 1. çıkanı oyunu 1. ye kullananlarla öpüştürmezseniz hizmetten sayılmaz o dfkjfg
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anket koyarsak saçma olur. 20 kişinin oynadığı HoN'la ilgili ankete 200 oy verilmesi gibi. Özel Mesaj'dan "Xunn" demeyin arkadaşlar, onu saymıyoruz; mulgear6 said: niggaknow said: xunn kimse dememiş çok garip onu zaten öpüyoruz ;)
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cevap geldikçe güncelleyeceğim dedim. ÖM konusunda pek çekingen çıktı Pati erkekleri.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir iki kişinin götünü kaldırmak uğruna (ki sanırım ihtiyacı olan pek yoktur) diğerlerinin psikolojini bozmayalım. İki tane ukraynalı kız resmi koyun, garbagea taşıyın, konu dönsün işte.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Masticore said: bunla idare et Tık of abi :(
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: arkadaşlar yalnız şaka maka... yaptığımız çok yanlış. bu kızlar obje mi? mal mı? seçmece karpuz gibi. çok ayıp bence... tamam lan vurmayın aşsldkf cidden meriçsin dkljsd
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dartanian said: Alatariel 6 oy almış dialog nasıl oldu acaba -Alatariel: Paticikten bi kızla öpüşme durumun olsa kimle öpüşürdün? -xxx: Sen... Alatariel şu anda çevrımdışı Neredeyse hepsine ben sordum -alatariel- diyenlerin.
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @rahatsız abi ben herkesi kendim ve bi kaç adam gibi sanıyorum. unutuyorum patiye yazarken bi çok şeyi.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi şu anket yapılırken bir eski sazanlatma, bir new-age troll dalgası sanmadıysam şerefsizim sdf. =(
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cassiline said: Şu ana kadar verilen oylar sonucunda; said: vaniLLe -------> 6 Oy -alatariel- ----> 6 Oy Isabella ------> 3 Oy Pogodi --------> 2 Oy sesu ----------> 2 Oy burtonesk -----> 2 Oy daylan --------> 2 Oy dory ----------> 1 Oy urmesque ------> 1 Oy copry ---------> 1 Oy irin ----------> 1 Oy
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim kız arkadaşım olsa patiden biri böyle öperim filan dese ben de gider adamı öperim
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 serefsizim gokalpi operdim, bi de fatihi, sadece onlari. ha bi de levent, yetis.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim kız arkadaşım olsa patiye üye yapmam
daylan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 resmen saçmalığın artık son evrelerindesiniz.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 topiç daha boku çıkmadan kitlenmiştir kitlenicek şimdi yani
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben sevmedim bu topigi. arkadaslar arasinda yapildigi zaman tamam da publice yansitilmasi hos olmamis. had kitlensin.
Öne çıkan mesajlar