Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eh yakın benimkine az çok :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ama her iki senaryoda da köşeme çekilir zırlardım deli gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kızın fotoğrafları bilgisayarında saklaması da ilginç bence, öyle bir anlık bir yanlış falan da değil. Bence böyle bir durumda arkadaş olan elemanla kavga etmek şart. Dayak yiyeceğin biri bile olsan gidip yumruğu atmalısın, bu sorunu çözmeyecektir tabi ama yine de duyguları biraz yoluna koyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir ihtimal dahaa var oda ölmek mi dersin? ezel mode girsin arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gece yastığa bikaç gözyaşı damlası dökerdim belki ben de. ihtimal vermek gerekirse %35 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nasıl hesapladın o yüzdeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 filmlerde olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tabi polis almadıysa henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 o yüzdeyi hesaplayabilmek için 56 boyutu düşünmen gerekiyor. açıklayamam şimdi çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tahmin etmiştim öyle bişey olduğunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben bişi yapamam herhalde yafz, korkarım kendimden çünküm çıkarım evden insta, bi dahada ne konuşurum ne yakınlarına giderim.. öbür türlüsü çok feci zopalarım çünküm sdfg kaybederim ben kendimi naaptığımı bilemem Allah korusun sonradan pişman olucağım bişiler yaparım fln :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 insan bazen bu konulari hic takmamak istiyor, ama ici yaniyor iste. keske bu tur konularda tamamen umursamaz olabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 olmaz hacı olmaz öyle bir nefret öfke bi yere patlar elbet o yüzden hak edenlere patlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 fede said: eski sevgilimi eski en yakın arkadaşımla yakalmış olurum. ilk defa katılıyorum şu adamın postuna ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 britneyden gelsin peter, paul & mary gettin’ down with 3p everybody loves *** what we do is innocent just for fun and nothin’ meant if you don’t like the company let’s just do it you and me you and me… or three…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 millet macera arıyor sen önüne gelen fırsatı tepmiş olma. karakola düşmicek şekilde dövün çocuğu. kıza da güzel bir ayar verin tadında kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi kaşar kızı bulmuş ne istiyor daha. o kızın zaten bu andan sonra sevgi saygı lafı edecek hali yok arkadaşına, booty call olarak kullansın. Çok isterse acıtmadan bi tokat ta atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tutmayin kucuk enisteyi, saliverin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fotoğrafları çekmek de kesin kızın fikridir. hayır illegal bişi yapıyorsun bari belgeleme geri zekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi tam "allah korusun" denicek durum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iyi öldürmemiş ikinci münevver vakası olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Benim başıma gelmişti şöyle 6-7 yıl önce, fotoğraf değil direk yakalamıştım sarmaş dolaş, ha çocuk arkadaşım değildi. İkisiyle de göz göze geldikten sonra dönüp arkamı gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sevgilimi en yakın arkadaşım ile yakalarsam tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 SOPAYLA RENCIDE ETSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 helal ederim.hak gecmesin.(günah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar