paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 debrecen ve rigadaki diğer İst.kimdilan
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 drag the circle opposite side olayını çözemedim ben:D
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 debrecen münih var takımda şu drag circle olayını kim açıklıcak:D
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bende katılayım ya zevkli bişiye benziyor nasıl aynı teamde olabiliyoruz?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hiç bişi anlamadım hem takım oyuncusu değilim hemde salağım sanırım
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: moriQ said: benim suçum yok sağ alttaki yaktı bizi hocu oyunu çözemedin galiba :D sağ alttaki bendim diye hatırlıyorum ve en son sol alttaki düştü oyundan. o da demek oluyor ki en çok sol alttaki beslenmiş yani sağ alt en iyi :D yahu ben hepsini tam çözdüm sağ alttaki bana 1 tur boş döndü ikinci şansı bulmadı. bende tam son 6 ta tıklıyodum 0 a düştüm.
Öne çıkan mesajlar