Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Var abi, ben de öyle düşündüm de varmış.
Ben aslında tesadüfi buldum. Önce evdeki bin yıllık direksiyonu taktım falan. Biraz onunla oynadım. Onda deadzone'u sıfıra indirdim tabi keyif almak için. Sonra söktüm aleti. Ayar 0 da kaldı tabi. Aha bi baktım klavyede imba oynanıyor. Ama bi sorun var, 0 yapınca düz yolda bi tarafa çekiyor araç klavyede. Daha doğrusu sağa manevra yaptın diyelim sonra direksiyonu toplayınca sağa doğru çekme oluyor düz yolda. Aynısı sol için de geçerli. Ben de 2 kademe yükselttim 0'dan, mikemmel oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Abi sürekli oynuyorum lan bunu, çok zevkliymiş. Off-road olayı güzel bi hava katmış baya. Touareg'imle akıyorum.

Yalnız asphalt sınıfı arabalara, özelikle de Golf GTI ve Aston Martin'in bilmemnesine isyanım var. Bi araba bu kadar mı kıç atar ya. İlk asfalt lisansını alırken mountain bilmemnesi yarışında kafayı yedim resmen. Virajı dönerken gaz verirsen anında atıyo kıçını. Abv.
Sosyal ağlarda paylaş

Driving aid mi oluyo o? Ayarları adam gibi karıştırmadım bu sefer de.

Abi driving aid açık olunca daha bile beter ediyo nerdeyse ya. Hala tam olarak naptığını anlamadım ama araba kıç atarken onu mu düzlemeye çalışıyo nedir? Öyle yapıyosa sağolsun defalarca ben düzeltiyim derken daha da beter ettim sdfsdfsdf

Gerçi neyse, Audi TTS gibi bikaç araba daha bulurum kontrolü rahat, keyfime bakarım sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...