NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kimse banlanmasa 1 ayligina, boku cikarmi, yoksa medeni medeni takilirmiyiz? ben sahsen piramide girerim hemen, pek guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ne içtin sen evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 isteyim, zaman gecmiyo ak47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 işte o zaman ben banlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 off ne küfür ederim ibliyıor musun.. kalksa sırf benim yüzümden 10 dakka içinde geri gelir banlanma meselesi.. srna fizboz beni bir süreliğine yörünge araştırmalarına yllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 paticik itiraf diye site açsam parayla seks yaparım gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 backup falan alınsa, sonra bi günlügüne kurallar kalksa makara yapsak gonlumuzce, hunhar cocuklar gibi eglensek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 quel-thul'un dediği şeyi getirdi aklıma, uo da server geri alınacak dendi mi herkes dökerdi ortaya itemları binekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 BabacumMostors said: off ne küfür ederim biliyıor musun.. kalksa sırf benim yüzümden 10 dakka içinde geri gelir banlanma meselesi... yalnız bayağı dolmuşsun forum içi kurallara dayalı yaşamaktan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yıkarlar forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Babacum forum içi kurallara dayalı yaşamıyor ki anasını satayım, adamın çakılmadan küfür kıyamet mesajlarını silmekten imanım gevremişti en son. Patide en çok kayırılan adam olabilir kendisi. İşin komiği insan kayırıyorsunuz diye o kadar çemkirilmesine rağmen adam bir hafta banlandığında bu sefer babacum neden gitti diye çemkirdiniz sdfsd. Babacum'u kayırırım çok pis, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 babacumu kufur etmezse banlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fistan said: işte o zaman ben banlenirim bu zamana kadar "ban" diye okumuş insandım oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mage diyen adamdan ne beklersin sdf >ayrıca güncelleyim derken yeni mesaj atan bi ben varımdır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben ban diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar