Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şimdi cep telefonu almam lazım da en fazla 400tl civarında birşey alıcam.fazla para vermek istemiyorum telefona. Nokia 3710 fold ve samsung'un dokunmatik telefonları arasında kararsız kaldım. gerçi onların da mp'leri düşük bilemedim. şuan kullandığım telefon 3.0 mp daha düşük istemiyorum. bi de bluetooth olsun yeter. kullanan var mı 3710? ya da samsung S5600? ya da başka telefon tavsiye edebilecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hadi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 samsung dokunmatik işini beceremedi , biraz araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 birazdan çıkıcam evden bugün alıcam. sorun mu çıkartıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 samsung star kullanıyorum 3 aydır falan çok memnunum bende dokunmatik olayı iphone dan falanda gayet iyi. sonuçta ısı algılamalı değil tırnak la falanda dokunabiliyosun. hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 samsung un dokunmatigi bayag kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aldım. samsung star s5603 almışım ehau. biraz menüsü kocaman o hoşuma gitmedi ama kamerası falan iyiydi baya ondan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 teşekkür ederim bu arada herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bende de aynısı var memnunum cansın. Bi de bişey daha sorucam kaç paraya aldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 100 daha ver 5800 xpress music al, uzun yıllar kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 derken almışın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fiyat söyle bella :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 500tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aslında çok gıcık ya ucuz bişi alıcaktım. lisedeki telefonumu 850ye almıştım şimdi 30tl etmiyo çok can sıkıcı. ama yine hata yaptm aslında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lisedeki neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bella said: aslında çok gıcık ya ucuz bişi alıcaktım. lisedeki telefonumu 850ye almıştım şimdi 30tl etmiyo çok can sıkıcı. ama yine hata yaptm aslında :/ Aynısı var acaip memnunum.Bence hata değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dokunmatik ekranlar çabuk bozuluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 500 milyona 5800 yerine samsung almak büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: dokunmatik ekranlar çabuk bozuluyormuş. http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/no7710_00.jpg 5 senedir kullanıyorum, değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum çünkü hala takır takır çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sparkcaster said: lisedeki neydi nokia 7270 idi.güzel telefondu seviyodum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 takılmaya başladı bu şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Az daha paraya kıy 5800 al, on nomero alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: 500 milyona 5800 yerine samsung almak büyük hata çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: dokunmatik ekranlar çabuk bozuluyormuş. geçen yaz böyle düşünüp 5800 yerine n79 aldım. çok pişmanım şimdi. o zamanlar yeni yeni yaygınlaşıyordu, yayına otursun falan dedim. şimdi çok pişmanım. sadece farklı markalarda/modellerde performansları farklı oluyor ama zamanla özel olarak bozulduklarını duymadım hiç. gerçi 5800 alsaydım da pişman olurdum, fiyatı çok fazla düştü sonradan. Bella said: takılmaya başladı bu şaka gibi. edit: başlık eskiymiş biraz, konu da değişmiş. fark etmemişim. yüklediğin uygulamalardan ve o andaki açık uygulamalardan yavaşlık olabilir. firmware güncellemelerini yapmayı ihmal etme. bir de hafızasında boş yer olsun (hem dahili, hem harici hafızada), tepeleme doldurma aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 3710 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar