Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Evde arada oyalayacak bişey olsun hesabı konsol almak istiyorum. PS2 alıp şöle ***** oyunlarla arada oyalanır dururum diyorum. PS3 alsam biliyorum çok fazla oyun seçeneğim olmayacağından sıkılıp bırakıcam. Boş boş yatacak bi köşede öle online oyun falanda oynamam. PSP alıp ***** onunla mı takılsam diyorum ama onun hakkında da hiçbişey bilmiyorum. Karar veremedim bir türlü. Şöyle bol oyunlu aksamları 1 - 2 saat oyalayacak bi konsol arıyorum. Ne tavsiye edersiniz. /// bizi itle kopekle muhattap etmeyin dostlar hersey resmi belgeli imzali bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ps2 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bi zone of the enders 2 persona 3-4 okami mgs3 oynamadan bu dünyadan gitmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 shadow of the colossus da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kaede said: bi zone of the enders 2 persona 3-4 okami mgs3 oynamadan bu dünyadan gitmemek lazım Niye? Hani cennette her istediğin oluyodu? BAK İŞTE ALLAH YOK, ADAMIN SÖYLEDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 saat geç olmuş bence artık,kız kısmısı dediğin sokak lambaları yanmadan evde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 troll var şikayet ettim ban yiycen. bölüm modlarını tanıyorum ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 PS2 sahibi olan varmı bari. Hala kullanan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Fistan said: ps2 alınır hala çoluk çocuk muhabbetlerdesin fistan. geliştir kendini az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben kullanıorum arada pes ve tekken oynuyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Xaero said: Fistan said: ps2 alınır hala çoluk çocuk muhabbetlerdesin fistan. geliştir kendini az. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yaa kopya ps2 de oynanır falan diyince aklıma geldi. bende 80GB ps3 vardı PS2 hardware destekliyor falandı. oynanıyor mu bunda ps2 oyunlar? bideeee tabiki oynanıyorsa.. hangi oyunları oynamalı? öle berbatta gelmesin ama görüntüsü falan...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 god of war 1-2 shadow of the colossus yakuza 1-2 bunları hiç oynamadıysan ps2 alınır ve bunlar bir güzel oynanır ha birde Kaede said: bi zone of the enders 2 persona 3-4 okami mgs3 oynamadan bu dünyadan gitmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x-g1ncoKihw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 PES nasıl iyimidir PS2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bana en çok zevk veren futbol oyunudur ps2 deki pes. özellikle 2007 2008 2009 muhteşemdi ama 2010 oynamadığım için bilemiyorum. ps3 de fifa oynuyorum sürekli evet çok güzel ama bir yere kadar. arada bırakıp 2 hafta oynamadığım oluyor. pes öyle miydi? günün her saniyesi tv başına geçirebilir insanı. ps2 rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çocuğum olsa adam akıllı PC yaşına gelene ya da oyun zevki gelişene kadar PS2 alırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 xbox almak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oda durmadan bozuluomuş. XBOX alan herkes illa 2.ye almış bitane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ps2 alınır bence yine. zaten 2. elleri falan çok ucuzladı artık, yanında zibilyon oyunla 100 lira civarına alınıyor. pes dediğin de ps2de oynanır bence, ps3tekilere hiç kanım ısınmamıştı (tabii fifa öncesi dönemimde diyorum eheh. fifa10 oynadıktan sora pes ateri oyunu gibi geliyor). ayrıca mgs gibi god of war gibi ps2de oynanması farz seriler var. bunlar dışında da ps2 exclusive olmayıp da yine de eğlendiricek burnout gibi oyunlar var. hesaplı olsun, zaten online'la aram yok, öyle hartkor oyuncu da diilim takılayım millet gelince de açarım falan diyosan gayet alınabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 xbox in 2 tane serisi war biri jasper anakartli biri bilmemne anakartli bi tanesi yaniyo bi taneis yanmiyo yanmayandan alcan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ban olayı nası peki xboxta durmadan ban yiyoz dio millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 internete girmedikten sonra ban yemek felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Xaero said: PS2 sahibi olan varmı bari. Hala kullanan falan. PS2 var ama PS3 de var. PS2 oyunlarını PS3'te oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.sahibinden.com/sifir_psp_3004_ler_burada_-_khalkedon_-69WQQaXQQ21735095WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_topl Bu alet nasıldır? krosna oyun oynama olayı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar