Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sonra PS2 alınır mı?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Evde arada oyalayacak bişey olsun hesabı konsol almak istiyorum. PS2 alıp şöle ***** oyunlarla arada oyalanır dururum diyorum. PS3 alsam biliyorum çok fazla oyun seçeneğim olmayacağından sıkılıp bırakıcam. Boş boş yatacak bi köşede öle online oyun falanda oynamam. PSP alıp ***** onunla mı takılsam diyorum ama onun hakkında da hiçbişey bilmiyorum.

Karar veremedim bir türlü. Şöyle bol oyunlu aksamları 1 - 2 saat oyalayacak bi konsol arıyorum. Ne tavsiye edersiniz.

///
bizi itle kopekle muhattap etmeyin dostlar
hersey resmi belgeli imzali bu forumda
Sosyal ağlarda paylaş

bana en çok zevk veren futbol oyunudur ps2 deki pes. özellikle 2007 2008 2009 muhteşemdi ama 2010 oynamadığım için bilemiyorum.

ps3 de fifa oynuyorum sürekli evet çok güzel ama bir yere kadar. arada bırakıp 2 hafta oynamadığım oluyor. pes öyle miydi? günün her saniyesi tv başına geçirebilir insanı. ps2 rules.
Sosyal ağlarda paylaş

ps2 alınır bence yine. zaten 2. elleri falan çok ucuzladı artık, yanında zibilyon oyunla 100 lira civarına alınıyor. pes dediğin de ps2de oynanır bence, ps3tekilere hiç kanım ısınmamıştı (tabii fifa öncesi dönemimde diyorum eheh. fifa10 oynadıktan sora pes ateri oyunu gibi geliyor). ayrıca mgs gibi god of war gibi ps2de oynanması farz seriler var. bunlar dışında da ps2 exclusive olmayıp da yine de eğlendiricek burnout gibi oyunlar var.
hesaplı olsun, zaten online'la aram yok, öyle hartkor oyuncu da diilim takılayım millet gelince de açarım falan diyosan gayet alınabilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...