Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Southland


mani

Öne çıkan mesajlar

NBC de yayın hayatına başlayan, 2. sezon için önce anlaşılan, sonra 2. sezon yayın tarihi ileri alınan ondan sonra NBC nin abuk bir şekilde iptal ettiği polisiye dizi. Emmy ödüllü ER'ın yapımcılarından. TNT 1. sezon dahil olmak üzere yayın haklarını satın aldı ve 2. sezonu yeni bölümüyle TNT ekranlarında yarın yayınlanacak.

1. sezon 7 bölümden oluşmakta.

http://www.youtube.com/watch?v=HykxlZ6HT38

http://www.youtube.com/watch?v=vBqvznPZ49s

2. sezon promosu ( 1. sezonu izlemediyseniz izlemeyin bu promoyu daha)

http://www.youtube.com/watch?v=DdVX9IsbTD8&feature=related
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Süper dizidir ama herkesin seveceği bir dizi değil.

İptal edildiğinde epey üzülmüştüm, yavrum TNT hehey. Gerçi yeni bölüm çekilmedi, reytingler aynen devam ederse bir iptal de onlar çakabilir. Popüler bir dizi olacağını hiç sanmıyorum.

Yarın geliyor :D Hem de Sucre varmış lol.

Dedektif karakterler bayabiliyor, memurların olduğu kısımlar daha keyifli. Bu sezon özellikle John ile Ben'e daha fazla screentime lazım. Homojen dağılım bu diziye yaramadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 7 yıl sonra ...

iyi diziymiş ama dizi son sezonda hızlıca kötüleşiyor ve olabilecek en kötü cliffhanger finallerden birine sahip. zırt pırt iptal edilme ve transfer edilme olaylarından ötürü inanılmaz istikrarsız bir oyuncu kadrosu var birkaç karakter dışında, don değiştirir gibi ortak değiştirmeler ayyuka çıktı hepten. ortak değiştirdi diye üç bölüm trip atan char sonraki iki bölümde iki ortak değiştiriyor ama tribi kesiliyor filan. başrollerdeki tipler hop bir bölümde yokoluyor, sonra ya asla adları anılmıyor ya da arkalarından toplam bir satır söyleniyor. keşke sonlara doğru kim kime ne kazık attı şaklabanlıkları yerine polisiye işlerde devam edebilselermiş, kötü tat bıraktı ağzımda son sezon. keşke bitmeseymiş derken keşke önceki sezon bitirselermiş dedirtti.

arcane’le house konusunda da ters düşmüştük, burada da ters düşmüşüz aynı sebepten ehu. ben onda da kim kime ne yaptı şekline dönmesinin diziyi zayıflattığını düşünmüştüm. coop’la sherman iyi de sammy bir defolsun gitsin ya, tiksindim adamdan.

Spoiler

keşke nate yerine sammy’nin kafasına gömselerdi, kurtulurduk dizinin ikinci yarısındaki sümsük bakışları ve ajitasyonlarından. tribal enfeksiyonu bitemedi bir türlü.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

house'un aksine procedural'a zerre katkisi olmamis bir dizi southland. o zaman belki gercekci tonu etkilediginden belki de piyasadaki sovlardan farkli oldugundan hakkindan fazla ovmusum. geriye baktigimda sadece yukarida degindigim karakterleri pozitif olarak hatirliyorum. olay orgusune dair cok az sey aklima geliyor. 

yerine the shield izlenebilir. gercek hikayeden yola ciksa da gevsek tonu olan bir seri. fakat oldukca akilda kalici, bunca sene sonra hala damakta tadi kalan bir sov.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...