Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pro. çeviri 1.7 saçmalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yav bu prog. a güzel indir felan dediler bende indirdim büyük umutlarla. Sonra bir deniyim dedim. Ve programın şu parçayı nasıl çevirdiğine bi bakar mısınız allah aşkına
Parçanın orjinali:
Send photos by email, Yahoo! Messenger,
and your mobile phone... or print for just
19¢ each, and get the first 10 prints free!

Çevirilmiş hali:
Email tarafından yolla fotoğrafları, insan azmanı!
Haberci, ve senin hareketli telefon. . .
Veya her biri yerinde 19¢ için baskı, ve, ilk olarak 10 baskı al, özgür bırak!

2. bi parça:
This spell blinds its target. A saving throw is allowed, and if successful there are no harmful effects. If a victim is blinded, he receives -4 to hit on his attack rolls and has a 4 point Armor Class penalty

Çevirilmişi:
Bu sihir, onun hedef kör eder. Bir kurtarma, izin verilen atar, ve eğer başarılı, zararlı etki yoksa. Eğer bir kurban kör edilirse, o, al -4, onun saldırının yuvarladığı ve 4 bir nokta zırh, sınıflandır cezayı vurduyu

Bu nasıl bi saçmalıktır böyle. Yani program resmen adamı kandırmaya felan çalışıyo. Yani hiç ing. bilmeyen bi adam çevirdiği şeyi doğru sanacak. Bu programda bi bozuklukmu var yoksa gerçekten de böyle mi çeviriyo. Eğer böyle çeviriyosa başka bi çevirmen prog. u tavsiye eder misiniz? Çünkü bu prog.la çevireceğime kendim çözmeye çalışırım daha iyi[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
E kelimenin ikinci üçüncü anlamları var. Bağlaçları düzgün yapamaz zaten hiç bi program. Yani bi progdan alabileceğin maximum bu daha ne bekliyosunki
Edit:E komik ama o ayrı :D
[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...

[Bu mesaj kiddo tarafından 28 Temmuz 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet proçeviri saçma birşey zaten..
yahoo'nun translate page özelliği ile ispanyolca ve almanca siteleri gayet anlamlı ingilizceye çevirebiliyor ve bu yüzden çok işime yarıyor..

bu tarz türk programları rezalet oluyor..
free = serbest
bir sözlük oluyor.
o sözlüğe göre sadece kelimeleri çeviriyor..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
Yani tamamen gereksiz bi prog. muş. Başka tavsiye edebileceğiniz parça çeviren bi prog. var mı acaba?[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
abi 2. metin de internete ya da frp ye dahil terimler içerdiğinden çevirememesi normal... ama daha günlük hayatta kullandığın şeyleri daha iyi çevirir en azından anlaşılacak kadar yani...
mesela oraya Hello. My name is X. I live in England. I'm married and I have 3 children. My hobbies are....
tarzında bir yazı koysan tak diye mükemmel bir şekilde çevirir... ama sen oraya "şeyimden aşaa kasım paşa" yazarsan o da "below my dick, novemberpasha" diye çevirir doğal olarak[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 28 Temmuz 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...