Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya xpye geçtim bilgisayar yeni falan ama uo oynarken cpunun tamamını kullanıyor ve oyun yavaşlıyor niye böyle anlamadım eskiden daha hızlı işlerdi ayarlarla oynadım ama olmadı :( nedne böyle anlamadım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 xp'de 256 mb ram'in yoksa zorlanırsın. hele oyunlarda 512 mb felan istiyor.. ayrıca uo 3d'de epey cpu yer. ses'i kapamayı felan dene ayarlarda..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben bildim bilelim %90'ın altında çalışmadı ki zaten uo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 fullscreen yapınca mause takılıyor herşeyi denedim cık 3d yüklesem düzelir galiba ya eski bilgisayar çok daha hızlı çalıştırması garip:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cpu'nuz 1,8 ise hataku üretimlerden birine denk gelmiş olabilir. (1,7ler mi hatalıydı?) sorun muhtemelen yazılımsal değil, donanımsal. başka bir bilgisayarınız daha varsa teker teker parça değişimi yaparak sorunun kaynağını bulmaya çalışın.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Cpu'nun %100 ünü kullanamaz bu dediğiniz imkansız Cpu nun kullanım değeri normal seyrinde devam eder sadece uo nun yaptığıDaha dogrusu clientlerin yaptığı yapılış amaçlarının arasında bazı cpu çarpanlarını hızlandıran programların kullanımını engellemek için kullanımı yüksek göstermesidir. Asıl cpu kullanımı uo oynarken sadece %5 civarındadır kullanılan Ram ise (140-150mb Biraz abartı olmuş ) 75-100 mb arasındadır. Düşünün Cpu'nun 100% ü kullanılmış olsaydı bu oyunu bırakın bilgisayarınızda hiç bir şey yapamaz hatta o bilgisayarı kurtarmanızda imkansız olurdu!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ [Bu mesaj Manloth tarafından 28 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bırakın uo'yu, eve athlon xp 2800'de %70 bile görmüyor fsaa, anisotropic ve diğer ayarlar köklenmiş halde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bana da oluyordu oynarken bir çare bulamamıştım kimse sorduysam da bulamamıştı. üstelik aynı bilgisayarda 1 ay öncesinde hızlı çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yetersiz sogutma olabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 straticste yazmış birisi pub25 çıktıktan sonra cpu kullanımı anormal arttı falan diye ama bende öyle bi sorun olmadığı için bakmamıştım ne cevap vermişler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya uo demek sömürmek demek zaten :) bilg de ne bulursa sömürüo :) . cpu kullanımı %93 oluo , interneti sömürüo . takma kafana olur öle şeyler 3D ise dahada normal o zaten direk sömürüo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Uo oynarken xpu kullanımı %100 olması? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bana da oluyordu oynarken bir çare bulamamıştım kimse sorduysam da bulamamıştı. üstelik aynı bilgisayarda 1 ay öncesinde hızlı çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yetersiz sogutma olabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 straticste yazmış birisi pub25 çıktıktan sonra cpu kullanımı anormal arttı falan diye ama bende öyle bi sorun olmadığı için bakmamıştım ne cevap vermişler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya uo demek sömürmek demek zaten :) bilg de ne bulursa sömürüo :) . cpu kullanımı %93 oluo , interneti sömürüo . takma kafana olur öle şeyler 3D ise dahada normal o zaten direk sömürüo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar