Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo oynarken xpu kullanımı %100 olması?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya xpye geçtim bilgisayar yeni falan ama uo oynarken cpunun tamamını kullanıyor ve oyun yavaşlıyor niye böyle anlamadım eskiden daha hızlı işlerdi ayarlarla oynadım ama olmadı :(

nedne böyle anlamadım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

fullscreen yapınca mause takılıyor herşeyi denedim cık
3d yüklesem düzelir galiba
ya eski bilgisayar çok daha hızlı çalıştırması garip:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Cpu'nun %100 ünü kullanamaz bu dediğiniz imkansız Cpu nun kullanım değeri normal seyrinde devam eder sadece uo nun yaptığıDaha dogrusu clientlerin yaptığı yapılış amaçlarının arasında bazı cpu çarpanlarını hızlandıran programların kullanımını engellemek için kullanımı yüksek göstermesidir.

Asıl cpu kullanımı uo oynarken sadece %5 civarındadır kullanılan Ram ise (140-150mb Biraz abartı olmuş ) 75-100 mb arasındadır. Düşünün Cpu'nun 100% ü kullanılmış olsaydı bu oyunu bırakın bilgisayarınızda hiç bir şey yapamaz hatta o bilgisayarı kurtarmanızda imkansız olurdu!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ

[Bu mesaj Manloth tarafından 28 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya uo demek sömürmek demek zaten :) bilg de ne bulursa sömürüo :) . cpu kullanımı %93 oluo , interneti sömürüo . takma kafana olur öle şeyler 3D ise dahada normal o zaten direk sömürüo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...