paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 zipzip said: başka şehire yerleş yada başak şehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Facebookta bir fotoğrafının altına, çok güzel fotoğraf; bıyıkları kesmiş miydin fotoshopla mı aldın?, yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bırak yazılsın.Mıknatıs etkisi yapar.ANA kız bu çocuğu seviyor vardır bi bildiği diyip 2 - 3 derken binlerce kız hayranın olur.Burda püf noktası asla pas vermeyeceksin.Bitane güzel gözüne kestir evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 balon said: abi bi kızdan kurtulmak için plan yapıyorsanız erkekliğinizden direk şüphe ederim. yaşamayan bilmez bıkıyosun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 balon said: abi bi kızdan kurtulmak için plan yapıyorsanız erkekliğinizden direk şüphe ederim. küfür edersin be en kötü uyuz olursan, alla alla. ne alakası var yahu? karşındakinden hoşlanmıyosan rahatsız edıyosa en önemlisi oluru yoksa neden kurtulmak istemesin.erkeklikle falan alakası yok bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bence sen bambaşka anlamışsın söylemek istediğimi. Erkekliği sadece hani fırsat bulunca vur kaç mantığıyla değerlendiren biri değilim üzgünüm. dediklerimden onu anlama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 paspatur said: balon said: abi bi kızdan kurtulmak için plan yapıyorsanız erkekliğinizden direk şüphe ederim. yaşamayan bilmez bıkıyosun artık biraz yanında argo konuşursun, rahatsız olur. ha yapışıyorsa hala, en iğrendiği şeyi bulursun onu yaparsın. bu kadar zor mu yani, abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yani iq seviyemiz yerlerde hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ilk önce paspaturun alıntısını okuduğum için diğerine de bakmadığım ve 2.cümleyi görmediğim için yanlış anlamışım gerçekten.pardon. iq seviyeme bağladığın için tek yu. edit:tenkyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya ben senin iq seviyene de bağlamamıştım ahaha bella git uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 posttan sonra onu yazınca öyle anlaşılıyor sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eski mesajları araştırmamışsın.. ne demişiz; said: dasaaa said: fede said: öldür anca.. ya da şu 15 adımlık şu planı ugula.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nerde demişim lan ben öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4363064,4363454#msg-4363454 http://forum.paticik.com/read.php?20,4363064,page=1#msg-4363396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok canlıymış lan topik. önce öldürmesini istemişim sonra da kendime karı ayarlatmaya çalışmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahahah aklıma direk cidade de deus geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 . bu bir edit degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 silgi ile. veya "yazılan kız" tek tek delete yapıcan. şu şekilde: "azılan kız" "zılan kız" .... bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben bakiremisin diye sormustum. anında bırakmıstı. -bakiremisin -tabiki evet -neeeee??? bakiremisin AHAHAHAHAHA. de sonra bırakır. ya da ters de tepebilir. kumar artık iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ ABİ SİZ -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 barbu said: ben bakiremisin diye sormustum. anında bırakmıstı. -bakiremisin -tabiki evet -neeeee??? bakiremisin AHAHAHAHAHA. de sonra bırakır. ya da ters de tepebilir. kumar artık iste o an seks olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çıkar masaya vur söylenmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 barbu said: ben bakiremisin diye sormustum. anında bırakmıstı. -bakiremisin -tabiki evet -neeeee??? bakiremisin AHAHAHAHAHA. de sonra bırakır. ya da ters de tepebilir. kumar artık istebence ters tepmesi daha iyi olur ama çok ama çok düşük bir ihtimal ters tepmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Buyse said: ben boktan bir kafeye götürüp tekrar görüşür muyuz diye sorduğunda inşallah demiştim. aha yerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bella said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHAHAHAH bu ne fake miydi bu? evet,ban yedi yazık oldu,cok guzel seyler yazıyodu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar