Kharon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 paticik in linki ver, bak cok guzel bi site cok bilgileniyoruz egleniyoruz falan. nickim de orion de. konuyu gorunce problem ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on said: Tavsiye bekliyorum. Başım belada. Kız sardı cidden. Uzunca anlatmaya gerek yok şöyle oldu böyle oldu. Güzel değil ve salak bu arada. NİYE İSTEMİYON OLUM diyenler için hani... Tavsiyem bu tip dusunce yapini ona anlatmandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 geç karşısına seni seviyorum de bi anda sonra benim olmanı istiyorum diye ekle. bırakır uğraşmaz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on said: Mikip atıcam o olacak zaten.. biraz gideri varsa yap bunu, sora nefret eder zaten. gerçi o zaman da atma kısmında problem yaşayabilirsin. amaan evlen kurtul işte ya ne kasıyosun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 khalad said: geç karşısına seni seviyorum de bi anda sonra benim olmanı istiyorum diye ekle. bırakır uğraşmaz seninle. şunu yapsan kurtulma ihtimalin gerçekten büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cons said: tekerlemeli küfür et. ananı duvara astım falan diye yada bu laflar boyboy filan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 QueenofSpades said: ilgilenme, sorularına hıhı ve ııh dan başka yanıt verme, gerekirse hiç yanıt verme, sallama, yanında baska kızlardan bahset, sıkılır gider zaten AHAHAH bunu bi kizda kullandim cok super ise yaradi bi de kendimi ovdum hep "cok akilliyim zekiyim caliskanim" falan filan dedim kizin onunde kiz artik selam bile vermiyor :p (abarttim mi acaba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sen çok iyisin, sen çok güzelsin ben sana göre değilim deyuver. İçimde bir zehir var ve atamıyorum de, geceleri kalkıp sağa sola gidiyorum de o anlayıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kanka, Kankito, Bro, Bacım gibi ağır kardeşlik teması içeren kelimelerle hitab et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yada ben kızlara ilgi duymuyorum da diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok ya kanka ayaa sonra sevgili ayaana dönüşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cons said: yerden taş alır gibi yap. ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aynı masada oturdugunuzda , böyle bi an ayağa kalkıp tokatı çakcaksın 'aklından bile geçirme' diyip devam etceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Vidar said: yok ya kanka ayaa sonra sevgili ayaana dönüşebiliyor Ozaman altındaki tavsiyem sdf ama o da riskli adın çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 silerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Küçük benim ufaklık de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 başka şehire yerleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Böyle bi yere gidin oturun lavaboya git burun spreyi sık geri döndüğünde burnun akıcaktır temizleme onu yala ağzına geldikçe kız bırakıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 topum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu tiple direk sıfır diyalog olmalı abi. gerçekten. çünkü gidip "ben istemiorum bişi" desen "e ben istiorum sanki. seni yakın gördüm ben sadece" diyip sıyrılıolar. ondan sora aynı tavır devam edio. o yüzden diyalog kurma en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok iyi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ölü taklidi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şu çocugu bana ayarlasana de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 zipzip said: ölü taklidi yap zaaaaaaaaaa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 peki bende bişey sorcam şimdi 1 kız var kızarkadaşımın arkadası hemde benimde arkadasım , arkadaşımında arkadası ve arkadaşımın sevgilisinin eski ev arkadaşı tarzı bı durum var kız benden hoşlanıyormus, ben bu durumu arkadaşım sayesinde öğrendim , onada kız arkadası o kızın msnınden yazdıklarını gördükten sonra soylemiş. şimdi ben kıza siktir çekemiyorum cunku eskı ev arkadasının ve arkadasımın bıldıgını ogrenmemesı gerekıyor. Ve kızla ıtesımıde koparamıyorum hanı aradada olsa konusuyoruz ve ben kıza ne desem ortamda sureklı muhabbetım donuyormus bu da benı rahatsız edıyor ne yapmam lazım ? hani üzerindende zaman geçti ama kızın hala ümidi var sanırsam nasıl yokederim ben bu ümidi ? bu yazıyı anlayana benden 1 mılyon dolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar