Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi teknik direktör daha iyi?

Or1on

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Yılmaz Vural'ı hakikaten büyük takımda görmek isterim hani deseler ki bu sene gazozuna oynayacağız gelsin bi takımın başına görelim:)
Fener'e yakışır gerçi,o brezilyalıları bence çok fena adam eder,ya da ülkeden kaçırır...

Daha önce zaten Fenerbahçe'yi çalıştırmayı istediğini söylemişti.Açıkçası ben Beşiktaş'ta görmek isterim o yusuf'u falan yollar adam gibi koşan takım yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'lılar son maçında gazıyla reijkaaaaarta oy yağdırmış ama şurdan çıkan tek sonuç var aslında ertuğrul'a gitmiş taraftsız yapılan oylar. reijkaard da uluslar arası bir teknik direktör orası tartışılmaz ama şu ligdeki duruma bakarsak, ertuğrul elindeki kadro ile ne yapıyor.. reijkaard napıyor diye cevap ortaya çıkıyor. kaldı ki istanbul klüpleri gibi kollanmıyorda bu takım.

ben de ertuğrul'a salladım. çok iyi gidiyor inşallah devam eder de şu bursa'yı şampiyon yapar. futbolcuyken de çok severdim kendisini.

ancak teknik direktörleri hangi açıdan değerlendirdiğimiz çok önemli tabiki. benim yorumlarım sadece bu sezon lig için. uluslararası derseniz başka biri çıkar türkiye ligi genel olarak derseniz başkaları çıkar çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi teknik direktör Rijkaard ama en başarılı o denirse gülerler şu anda.Elindeki kadro türk futbol tarihinde oluşturulmuş en iyi kadro.Ben ya ertuğrul yada yılmaz vural derim.Yılmaz Vural zaten inanılmaz hırslı bir adam ama hep alt sıradaki takımlarda çalışıyor.Kendisinde sorun olduğu çok açık çünkü defalarca kendini kanıtlamış biri ama sivri dili,hareketleri yönetimlere itici geliyor.Ertuğrul deseniz 3-4 sene önce gelecek vadeden en iyi 20 teknik direktör arasına girmiş bir isim.İlerde çok büyük işler yapacağına eminim...
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu ertuğrul u beşiktaş tutsaydı senelerce elinde.. çok çok çok az da olsa öyle bir umudum vardı ama napıp edip yolladılar... .. her sene bir hoca yolluyorlar...

100 senelik klüplerimizin elindeki tek şey 1 tanecik uefa kupası... ve bence en büyük nedenlerinden biri bu sabırsızlık...

fener zico yu yollar şampiyonlar liginde çeyrek final oynattıktan sonra.. beşiktaş ertuğrul gibi potansiyeli çok yüksek bir hocayı yollar.. sanki her sene şampiyon oluyormuşuz gibi.. ne olucak halimiz..

gs'de çok sürmez.. reijkaard gibi bir hocayı bu sene şampiyon yapamaz ise gelecek sezonun ortasında yollar 2-3 maç arka arkaya kazanamayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...