Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://i.ekolay.net/i/0113/tartisin-yilmaz-2_1244_334.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tabii ki http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CY%C4%B1lmaz%20Vural%27%C4%B1n%20%C3%A7%C4%B1ld%C4%B1rd%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20anlar%5C0752072_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Yılmaz Vural'ı hakikaten büyük takımda görmek isterim hani deseler ki bu sene gazozuna oynayacağız gelsin bi takımın başına görelim:) Fener'e yakışır gerçi,o brezilyalıları bence çok fena adam eder,ya da ülkeden kaçırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sotto said: Yılmaz Vural'ı hakikaten büyük takımda görmek isterim hani deseler ki bu sene gazozuna oynayacağız gelsin bi takımın başına görelim:) Fener'e yakışır gerçi,o brezilyalıları bence çok fena adam eder,ya da ülkeden kaçırır... Daha önce zaten Fenerbahçe'yi çalıştırmayı istediğini söylemişti.Açıkçası ben Beşiktaş'ta görmek isterim o yusuf'u falan yollar adam gibi koşan takım yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 daum'dan iyi yöneteceği kesin gibi, en azından korkak futbolu yok adamın oyuncular da belirli bir düzeyde, zor iş değil başarı almak, gol attıktan sonra yatıp gol yemediğin sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hala 3 kişiyiz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gslılık tamam da bu kadar da olmaz ki rijkaard a çıkan oy sayısına bak insaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 e adam mükemmel biz napalım..biz de isterdik ertuğrula oy verelim yerliler alsın anketi diye ama gerçekler öyle olmuyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu arada yılmaz vural dedim ancak abdullah avcının şıklarda olmaması üzücü bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 galatasaray'lılar son maçında gazıyla reijkaaaaarta oy yağdırmış ama şurdan çıkan tek sonuç var aslında ertuğrul'a gitmiş taraftsız yapılan oylar. reijkaard da uluslar arası bir teknik direktör orası tartışılmaz ama şu ligdeki duruma bakarsak, ertuğrul elindeki kadro ile ne yapıyor.. reijkaard napıyor diye cevap ortaya çıkıyor. kaldı ki istanbul klüpleri gibi kollanmıyorda bu takım. ben de ertuğrul'a salladım. çok iyi gidiyor inşallah devam eder de şu bursa'yı şampiyon yapar. futbolcuyken de çok severdim kendisini. ancak teknik direktörleri hangi açıdan değerlendirdiğimiz çok önemli tabiki. benim yorumlarım sadece bu sezon lig için. uluslararası derseniz başka biri çıkar türkiye ligi genel olarak derseniz başkaları çıkar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Zegna said: valla ben fb li olarak yılmaz vuralı isterdim takımın basında :) o oynamayan futbolcuları gorurdum o zaman döve döve oynatırdı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyum abdullah avcıyaydı ama listeye eklenmemiş. yılmaz vurala verdim bende oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 En iyi teknik direktör Rijkaard ama en başarılı o denirse gülerler şu anda.Elindeki kadro türk futbol tarihinde oluşturulmuş en iyi kadro.Ben ya ertuğrul yada yılmaz vural derim.Yılmaz Vural zaten inanılmaz hırslı bir adam ama hep alt sıradaki takımlarda çalışıyor.Kendisinde sorun olduğu çok açık çünkü defalarca kendini kanıtlamış biri ama sivri dili,hareketleri yönetimlere itici geliyor.Ertuğrul deseniz 3-4 sene önce gelecek vadeden en iyi 20 teknik direktör arasına girmiş bir isim.İlerde çok büyük işler yapacağına eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya şu ertuğrul u beşiktaş tutsaydı senelerce elinde.. çok çok çok az da olsa öyle bir umudum vardı ama napıp edip yolladılar... .. her sene bir hoca yolluyorlar... 100 senelik klüplerimizin elindeki tek şey 1 tanecik uefa kupası... ve bence en büyük nedenlerinden biri bu sabırsızlık... fener zico yu yollar şampiyonlar liginde çeyrek final oynattıktan sonra.. beşiktaş ertuğrul gibi potansiyeli çok yüksek bir hocayı yollar.. sanki her sene şampiyon oluyormuşuz gibi.. ne olucak halimiz.. gs'de çok sürmez.. reijkaard gibi bir hocayı bu sene şampiyon yapamaz ise gelecek sezonun ortasında yollar 2-3 maç arka arkaya kazanamayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bende oyumu sağlama verdim.bu sene şampiyon olsun ilk 2 ye girsin girmesin bence harika top oynuyor bu sene adamlar.birde gençlerbirliğindeki şu hollandalı adamda baya iyi o tırt kadroyla iyi işler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bursa iyi falan oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fistan haklı. fener çok kötü oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fener bursa kupada ilk maçın ilk 45 dk sını izleyin yeter ondan sonraki maçlarda zaten fener cok kötüydü kadroda eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 harbi zor zanaat fenerli olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fistan :) eksik kadro :) tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 coluk cocuk muhabbeti yapmayın artık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 futboldan başka her bişeyi konusuyorsunuz burda taraftarlık nedir bilmiyorsunuz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar