Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız yaşayan bir kız

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Karasakal said:

kız uğruna birbirine trip yapan, satan, arkasından kuyu kazan, kız için en iyi arkadaşına satış koyan pek erkek görmedim ben.

http://4.bp.blogspot.com/_g-D4cT8mZ4E/SeU3vWyHGJI/AAAAAAAAAW4/5x0BfGHASyM/s400/yoda.jpg

You have much to learn, young padawan..
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah böyle modern erkek triplerine girenlere de hastayım.

dünyanın heryerinde, bir erkeğe yarın akşam bana gel kahve içen bayanın niyeti 90% o erkekle yatmaktır.

ha sen çok modernsin ya, şöyle diyeyim, biriyle yatmak istemek orospuluk mudur ? bence değilidir.O yüzden gel kahve içelim diye evine birini çağırıp onunla yatan orospu olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

dünyanın heryerinde, bir erkeğe yarın akşam bana gel kahve içen bayanın niyeti 90% o erkekle yatmaktır.

ha sen çok modernsin ya, şöyle diyeyim, biriyle yatmak istemek orospuluk mudur ? bence değilidir.O yüzden gel kahve içelim diye evine birini çağırıp onunla yatan orospu olmaz.

nikaragu a da kahveye cagırmak izdivac talebidir
biriyle yatmak istemek orospuluk degil de her kahveye cagıranın seni istedigini dusunmek yavsaklık
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

sipeyskeyk said:

nikaragu a da kahveye cagırmak izdivac talebidir
biriyle yatmak istemek orospuluk degil de her kahveye cagıranın seni istedigini dusunmek yavsaklık

abi eğer tanıdığın 5 kız varsa sana samimi olarak yanıt verebilecek git onlara sor ben sana ne diyeyim daha gelmiş nikaragua diyosun.

OECD ülkeleri ile sınırlandırıyorum örneğimi, afedersin.

edit : yavşak da sensin terbiyesizliğe gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yani %90'ının amacı o olabilir, ama kahve içmeye çağıran herhangi bir kızın da o %10'luk kesime girebileceğini düşünmemek biraz hayvanlığa kaçar.

buna itiraz etmem.ama bana böyle bir teklif yapıldığında aklımdan geçiyor kesinlikle.gidip de KESİN VERCEK OM moduna girmiyorum, ama kızın bana ilgisi olma ihtimali epey yükseliyor benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...