Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Karasakal said: kız uğruna birbirine trip yapan, satan, arkasından kuyu kazan, kız için en iyi arkadaşına satış koyan pek erkek görmedim ben. http://4.bp.blogspot.com/_g-D4cT8mZ4E/SeU3vWyHGJI/AAAAAAAAAW4/5x0BfGHASyM/s400/yoda.jpg You have much to learn, young padawan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Siz dark side'a kaydıysanız biz ne yapalım genç:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sıkılıyor, insana ihtiyacı var diye düşünürüm. bugün aynı durumda bi kız tarafından böyle bir şey dile getirildi, böyle düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aayyy yazik laaaan der, gider icerim kahvemi, gerekirse /spoon, olursa/fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 turkiye de dul olmak esinden bosanmıs olmak ya da herhangi bir nedenden ötürü evine insan cagıran bayan olmak orospu yapıyo bireyi,evet,namus anlayısınıza sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahahah böyle modern erkek triplerine girenlere de hastayım. dünyanın heryerinde, bir erkeğe yarın akşam bana gel kahve içen bayanın niyeti 90% o erkekle yatmaktır. ha sen çok modernsin ya, şöyle diyeyim, biriyle yatmak istemek orospuluk mudur ? bence değilidir.O yüzden gel kahve içelim diye evine birini çağırıp onunla yatan orospu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 para isterse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 para karşılığı yapmıyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BURASI TURKIYE GARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dünyanın her yeri dünyanın en iddaalı lafı olsa gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 70 milyon okuyor bunlari irin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 uu yetmiş milyon http://vimeo.com/9752986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ortayı gördüm pasladım şükrü,gol oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 öncesinde duvar pasın da gözlerden kaçmadı sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 naraso said: kahve = seks hiç mi amerigan dizisi izlemiyonuz lan friends dizisi spoiler joey ile monica'nın ilk tanıştığı zaman monica limonata ikram etmek için eve çağırıyordu, mon arkasını döndüğü anda joey soyunuyordu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oldu, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: ahahahah böyle modern erkek triplerine girenlere de hastayım. dünyanın heryerinde, bir erkeğe yarın akşam bana gel kahve içen bayanın niyeti 90% o erkekle yatmaktır. ha sen çok modernsin ya, şöyle diyeyim, biriyle yatmak istemek orospuluk mudur ? bence değilidir.O yüzden gel kahve içelim diye evine birini çağırıp onunla yatan orospu olmaz. nikaragu a da kahveye cagırmak izdivac talebidir biriyle yatmak istemek orospuluk degil de her kahveye cagıranın seni istedigini dusunmek yavsaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Yani %90'ının amacı o olabilir, ama kahve içmeye çağıran herhangi bir kızın da o %10'luk kesime girebileceğini düşünmemek biraz hayvanlığa kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 en iyisi türkiyede kahveyi yasaklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kahveden dönenin kaşığı kırılsın. Arkandayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "nutella yerim" said: sipeyskeyk said: ahahahah böyle modern erkek triplerine girenlere de hastayım. dünyanın heryerinde, bir erkeğe yarın akşam bana gel kahve içen bayanın niyeti 90% o erkekle yatmaktır. ha sen çok modernsin ya, şöyle diyeyim, biriyle yatmak istemek orospuluk mudur ? bence değilidir.O yüzden gel kahve içelim diye evine birini çağırıp onunla yatan orospu olmaz. nikaragu a da kahveye cagırmak izdivac talebidir biriyle yatmak istemek orospuluk degil de her kahveye cagıranın seni istedigini dusunmek yavsaklık abi eğer tanıdığın 5 kız varsa sana samimi olarak yanıt verebilecek git onlara sor ben sana ne diyeyim daha gelmiş nikaragua diyosun. OECD ülkeleri ile sınırlandırıyorum örneğimi, afedersin. edit : yavşak da sensin terbiyesizliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Xaenin said: Yani %90'ının amacı o olabilir, ama kahve içmeye çağıran herhangi bir kızın da o %10'luk kesime girebileceğini düşünmemek biraz hayvanlığa kaçar. buna itiraz etmem.ama bana böyle bir teklif yapıldığında aklımdan geçiyor kesinlikle.gidip de KESİN VERCEK OM moduna girmiyorum, ama kızın bana ilgisi olma ihtimali epey yükseliyor benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fırsatçı golcü ruud van nistelrooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ha bir de bunlara kızın arkadaşım olmama şartını ekliyorum. sağdan soldan tanıştığım biriyse veya samimiyetim yoksa bunlar geçerli. yoksa bir "kız" arkadaşım gel bende kal dese bile aklımdan geçirmem çağırma niyetinin başka olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar