kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 merhabalar, vista dan 7'ye geçiş yapıcam da beceremedim bir türlü. hdd ler raid 0 şeklinde bağlandığından dolayı kurulum yaparken drivarları görmüyor anakartın sitesinden sürücüleri çektim denedim olmadı, anakart cd'sini taktım yine olmadı. altta bi kutucuk var "kurulumla alakasız dosyaları sakla" gibisinden onu kaldırınca 64 bit dosyalarını görüyorum bu sefer de olmuyor tabiki. ne yapıcam ben işin içinden çıkamadım? not: windows 7 ultimate 64 bit kurmaya çalışıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 36 kişi okuyor biri yorum yapamıyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 update mi yapiyosun? sifirdan yuklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sıfırdan yüklemeyi deniyorum hddler raidli olduğu için görmüyor. GA-MA790FXT-UD5P anakartımın modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 windows 7 vardı onu vista cd sini takınca ms-dos tan direk çıkmıştı fakat IDE olarak kullanarak olmuştu sadece BIOS'tan. yani şu anda IDE olarak kullanıyorum pc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Başka konu açmayalım, burdan soralım. Win7 sleep mode da iken download yapmıyo. Sleep mode da download yapabilitemiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Up Up Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kingpin said: 36 kişi okuyor biri yorum yapamıyor mu şimdi? 36 kişi indirmiş kimse teşekkür etmedi gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Boci said: Başka konu açmayalım, burdan soralım. Win7 sleep mode da iken download yapmıyo. Sleep mode da download yapabilitemiz var mı? Yada Win7 içinde sleep mode da iken download a izin verme? Yokmu 36 kişiden cevap vercek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kurdugun windows 7 orjinalmi? orjinal degilse bu tip hatalar olabiliyor ! w7 sıfırdan kurdum bende hdd ler raid li idi ama otomatik tanıdı yukledi etti hiç bir sorun yok :) bence anakart ile ilgili bir problem olabilir yada kurdugun w7 de bişeyler eksik olabilir. sleep mode olayını bilemicem hiç denemedim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kingpin i geciyorum zaten. Boci said: Başka konu açmayalım, burdan soralım. Win7 sleep mode da iken download yapmıyo. Sleep mode da download yapabilitemiz var mı? de bu problemi anlamadim, sleepdeyken bilgisayardan nasil bi fonksiyon bekleyebilirsin ki? win7 yapmiyor da baskasi yapiyormuymus? hic bilmem boyle isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sleep modeda download diye bişey ilk kez duyuyorum.. olursa süper olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soru retorik idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 zeawee said: sleep modeda download diye bişey ilk kez duyuyorum.. olursa süper olur ama. En azından yalnız değilmişim. Akıl mı etmemişler, yoksa bilerek mi böyle bişi yapmamışlar... Uzun süre bilgisayarı kapatmadan download yapmak ama güç sarfiyatını en aza indirmek istiyosam, sadece ekranı mı kapatıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yav zaten sleep mode un olayı hdd yi uyku moduna alması, nası dl yapmasını bekliyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sleep de bilgisayar kapali abi nasil bir fonksiyon bekliyorsunuz? hadi hibernate falan olsa dicem ramler calisiyor vs de, psu kapaliyken bilgisayarin sucu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tam tersi, sleep'te ram'lere elektrik gidiyor, hibernate'de bilgisayar komple kapali ama, sleep'in olayi zaten ram haric hicbir parcaya elektrik vermemek. eger harddisk, islemci, ethernet adoptoru, vs download icin calisiyorsa elektrik tasarrufunu nereden yapmayi planliyorsunuz biricik deha patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 evet ters yazmisim isyan halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar