Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows 7 sorunsalı

kingpin

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,
vista dan 7'ye geçiş yapıcam da beceremedim bir türlü. hdd ler raid 0 şeklinde bağlandığından dolayı kurulum yaparken drivarları görmüyor anakartın sitesinden sürücüleri çektim denedim olmadı, anakart cd'sini taktım yine olmadı. altta bi kutucuk var "kurulumla alakasız dosyaları sakla" gibisinden onu kaldırınca 64 bit dosyalarını görüyorum bu sefer de olmuyor tabiki. ne yapıcam ben işin içinden çıkamadım?

not: windows 7 ultimate 64 bit kurmaya çalışıyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

kurdugun windows 7 orjinalmi? orjinal degilse bu tip hatalar olabiliyor ! w7 sıfırdan kurdum bende hdd ler raid li idi ama otomatik tanıdı yukledi etti hiç bir sorun yok :) bence anakart ile ilgili bir problem olabilir yada kurdugun w7 de bişeyler eksik olabilir.

sleep mode olayını bilemicem hiç denemedim daha :)
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin i geciyorum zaten.

Boci said:

Başka konu açmayalım, burdan soralım. Win7 sleep mode da iken download yapmıyo. Sleep mode da download yapabilitemiz var mı?

de bu problemi anlamadim, sleepdeyken bilgisayardan nasil bi fonksiyon bekleyebilirsin ki?
win7 yapmiyor da baskasi yapiyormuymus? hic bilmem boyle isleri.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

sleep modeda download diye bişey ilk kez duyuyorum.. olursa süper olur ama.

En azından yalnız değilmişim. Akıl mı etmemişler, yoksa bilerek mi böyle bişi yapmamışlar... Uzun süre bilgisayarı kapatmadan download yapmak ama güç sarfiyatını en aza indirmek istiyosam, sadece ekranı mı kapatıcam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...