adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bende şuan alchemy ve herb var aklıma girdiler git jw ve mining al diye baktım hem güzel item yapıyosun hemde parası iyi napıcağımı bilemedim şuan alchemy 350lerde herdbe aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Miningde iyi para yok yahu. JC'da da deli gibi para harcıyorsun kasarken. 6k altına 2 günde 450 yaptım bu hafta asfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mining farmlaması çok zahmetli. sürekli uçarım ore toplarım demiyorsan çok para getirmez. JC de mining olmadan kasılmaz. deli gibi para harcarsın, çok param var diyorsan go ahead. herb+alch de çılgın gibi profit getirmesi lazım. sen onları kas rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ya başka konu açmiyim dedim de, bende pvp yapcam mageimle, engineering in yanına ne gider? Parası mühim değil, alt karakterde herb+mine var, druid bir de, 3 4 saatte coşabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 engineer + jc o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Enchant Ring - Greater Spellpower Yapabilmek için 400 enchanting mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 400 yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar