aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Selam gençler, bi arkadaşım evlendi, öğleden sonra kendisi ve eşiyle bluşucam, gitmeden önce bi hediye alıp da gitmem uygun olur. Ne almalıyım, acil yardım bekliyorum. not: düğün şehir dışında olduğndan gidemedim. not2: erkek tarafıyım. not3: evlerine gitmiyorum dışarda buluşup kahve falan içicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ev hediyesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mağazalarda hediye çekleri var, 100-200lira verip satın alıyorsun, onlarda onunla mağazaya gidip istediklerini alıyorlar o miktarlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Biz wishlist yapmistik, kimin butcesi neye yetiyorsa alip gelmisti. Caktirmadan sor bence arkadasina neye ihtiyacini var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Şimdi evde neye ihtiyaçları vardır bilemiyorum. Bir de çek falan çok maddi şeyler, daha böyle yıllar sonra akılda kalabilicek bişey olurs memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 guzel bir duvar saati olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben de dekoratif şeyler üzerinde duruyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Nerde bulursun bilmiyorum da su tip seyler var ; http://photoshopcontest.com/images/fullsize/52309100e7224f8b0a7100f1fdbfe9b3e00eb57d281658.jpg Bize gelen hediyelerden biri yazilari benzer olan biseydi =) ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yenebilir don plix yıllar sonra bile akıllarında kalırsın bence. lan adam ne ince düşünmüş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 olm iki dakka insan olun :) çıkcam zaten 10 dk sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 güzel bir türk kahvesi takımı. porlanddan. işlemeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 borcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Vingthor said: güzel bir türk kahvesi takımı. porlanddan. işlemeli falan. (tu) klasiktir,agırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi nerede oturuosun bilmiorum ama istanbulda mesela kanyonda veya istinye parkda design storelar var cok degisik bardaklar saatler yani baya degisik ve cidden unutamicaklari birsuru hediye var. mesala ben gecen ince belli cay bardagi aldim ozzelligi nekadar sicak birsey dokersen dok bardak belli bir derece isiniyor oyuzden rahat rahat kullaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 di'nin zarlar süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Masquerade said: borcam. EVET EVET HER EVE LAZIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 duvar süslemeleri için stickerlar var baya güzel, gerçi çoktan hediyesini almış ve vermiştir bile arkadaş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 paşabahçe maazasından şamdan aldım, el yapımı, cam. beğendiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Abi ah be, görmedim ben bunu, tost makinesi tabii ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yorgan, mevresim takımı falan yemek takımı kilim eee öööööö bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ikea'da televizyon, dvd, klima vs vs kumandaları kaybolmasın diye bir ajan var koltuğun kenarına asılıyor cırt cırtlı.Ben evlensem ondan isterdim, minimal düşünürsek yani.Bardak, duvar saati falan alma bence. Bornoz, havlu seti falan da alabilirsin Ya da ikisinin ortak zevkine göre bir dergi aboneliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aktiftablet said: Şimdi evde neye ihtiyaçları vardır bilemiyorum. Bir de çek falan çok maddi şeyler, daha böyle yıllar sonra akılda kalabilicek bişey olurs memnun olurum. kimse manevi şey istemiyo yeni evlenmişler paraprapaprpapra diye dolanıyodur onlar bence eve hediye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kısa sürede ayrılırlarsa geri isteyebileceğin bişi olsun. mümkünse çelik olsun ve kolayca ezilmesin ve kullanımdan fazla etkilenmesin falan.. misal tava alırsan ve 6ay sonra boşanırlarsa hediyeni geri istersen kullanman hoş olmayabilir. yağlı falan.. zaten kız temiz olsaydı çocuk onu terketmezdi di mi? ıyy iğrenç. ama diğer yandan karabiber ya da kahve değirmeni zarar görmeden atlatacaktır bu boşanma sürecini.. unutmayın ki siz hediyeyi onlar evli kalır diye verdiniz.. bu hayvanların hayali ihracatçı gibi zırt diye boşanmaları sonucunda sizin de hediyelerinizi geri alabilmeniz legal bi zorunluluk olmalı.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mesajları okumadığınız baya belli oluyo yanlız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar