Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

30 saat kosacak degilsin ya abi. yeterliymis sarj suresi.

app'in zaten baska sekilde alma sansı yok ki veriyi. iphone'da esas anlamda gps yok. yani uydu haberlesme yok. bulundugun lokasyonu uydu yerine sinyal aldıgın baz istasyonuna gore buluyorsun.

benim merak ettigim boyle bir app'e bir kac dolar vermek varken, ayakkabı + sensor'un ne ayrıcalıgı var.

itunes'a synclemeyi dene, bana da oldu bi kac kere. kendiliginden duzeldi. ozel bisey denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya maps'i acıp baktıgında hareketini gosteriyor sonucta. haritanın olcegi ve baslangıc/bitis noktalarına gore bir mesafe cıkarır. yaktıgın kaloriyi, o anki temponu falan mukemmele yakın cıkaramaması gerekir.

gerci sensorun de hangi mantıkla calıstıgını bilmiyorum. onu da arastırmak lazım, daha once nasıl merak etmemisim hayret =P
Sosyal ağlarda paylaş

sonuc olarak telefonun baz istasyonun sinyal almıyor ya da wifi uzerinden network'e baglanmıyorsa gps sisteminden yararlanamıyorsun.

gps dedigin alet (araclardaki navigatorler mesela) ne simcard barındırır, ne de wifi uzerinden bir aga baglanabilir. tek yaptıgı sey uydu ile haberlesmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

sonuc olarak telefonun baz istasyonun sinyal almıyor ya da wifi uzerinden network'e baglanmıyorsa gps sisteminden yararlanamıyorsun.

gps dedigin alet (araclardaki navigatorler mesela) ne simcard barındırır, ne de wifi uzerinden bir aga baglanabilir. tek yaptıgı sey uydu ile haberlesmektir.

şurada şebeke ve wifi olmadan gps kullandığını iddia edenlere ne diyosun hocam?

https://discussions.apple.com/thread/2315904?start=0&tstart=0

agps evet dediğin gibi, ama eğer şebeke yoksa, kablosuz ağ da yoksa, alet klasik telefonlar gibi gps uyduları üzerinden koordinat bulmaya kasıyor, o da bi 5 dakika falan sürüyor hatta. bizzat ben de telefonun çekmiyorken denedim çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya maps'i acıp baktıgında hareketini gosteriyor sonucta. haritanın olcegi ve baslangıc/bitis noktalarına gore bir mesafe cıkarır. yaktıgın kaloriyi, o anki temponu falan mukemmele yakın cıkaramaması gerekir.

gerci sensorun de hangi mantıkla calıstıgını bilmiyorum. onu da arastırmak lazım, daha once nasıl merak etmemisim hayret =P

http://www.sparkfun.com/tutorials/41 boyle bisi okumustum zamaninda
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bayanlar
ios newbie'si olarak bi kaç uygulama isteyecem sizden ipad'im için.

1)log tutan, sessionları kaydetebilen, türlü türlü desteği olan bir ssh programına ihtiyacım var, putty gibi bişiler yeter sanırsam.

2)remote desktop lazım, teamviewer zaten indirdim ama direk windowsların remote desktopuna bağlandırabilecek bişiler lazım

3)not alma için tavsiye edebileceğiniz bişiler var mı bamboo diye bişi indirdim gayet güzel gözüküyor evernote zaten var.

4)notepad++ überliğinde bişiler var mı? kah kodları okumak kah bash scrpitleri okumak editlemek için.

5)office ne var bulamadım ya? xslx ppt okutsa word editlese yeter.

6)packet sniffleyen bişiler var mıdır acaba? wireshark diye arattım bişi çıkmadı ama wireshark benzeri bişiler varsa über olur
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben teker teker uygulamaların notification'larını kapattım, bazılarının da sesini kıstım (mesela facebook'tan gelirse artık ötmüyor, sadece ekrana düşüyor o kadar gibi), başka da bi çaresi yok şu an. önceden tüm notification'ları kapatma tuşu vardı, 5 ile o da kalktı.

dnd modu için uçak modunu kullanıyorum yani özünde. tatsız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...