ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben şimdi aldım app'i. gps uydusu üzerinden çalışıyormuş. yorumlara falan baktım sensörden farkı yok doğru tutuyor yolu falan diyorlar. yarın denerim yazarım bakalım sonucu. sensörün pil zaten 30 saat dayanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bir de şunu düzeltmenin yolu yok mu ya? app yüklendi aslında sağda duruyor. ama solda yüklenmemiş gibi bekliyor diyor. kaldırmaya kalkınca app tamamen kalkıyor. http://i.imgur.com/DvKX0.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 30 saat kosacak degilsin ya abi. yeterliymis sarj suresi. app'in zaten baska sekilde alma sansı yok ki veriyi. iphone'da esas anlamda gps yok. yani uydu haberlesme yok. bulundugun lokasyonu uydu yerine sinyal aldıgın baz istasyonuna gore buluyorsun. benim merak ettigim boyle bir app'e bir kac dolar vermek varken, ayakkabı + sensor'un ne ayrıcalıgı var. itunes'a synclemeyi dene, bana da oldu bi kac kere. kendiliginden duzeldi. ozel bisey denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 e uydudan almıyorsa nasıl anlayacak cidden yolu mesafeyı. ilginç. du bakalım yarın bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ya maps'i acıp baktıgında hareketini gosteriyor sonucta. haritanın olcegi ve baslangıc/bitis noktalarına gore bir mesafe cıkarır. yaktıgın kaloriyi, o anki temponu falan mukemmele yakın cıkaramaması gerekir. gerci sensorun de hangi mantıkla calıstıgını bilmiyorum. onu da arastırmak lazım, daha once nasıl merak etmemisim hayret =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 iphone'da gps var yalnız, senin dediğin şey assisted gps. ilk olarak baz istasyonlarından ve wireless ağlardan yararlanarak buluyor yaklaşık bölgeyi, bir süre bekledikten sonra gps uyduları üzerinden noktasal olarak belirleniyor yerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sonuc olarak telefonun baz istasyonun sinyal almıyor ya da wifi uzerinden network'e baglanmıyorsa gps sisteminden yararlanamıyorsun. gps dedigin alet (araclardaki navigatorler mesela) ne simcard barındırır, ne de wifi uzerinden bir aga baglanabilir. tek yaptıgı sey uydu ile haberlesmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Metresi metresine ölçüyor valla. Hafif sag sol yapmaları bile ölçmüş. Aksam eve gidince ss koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://i.imgur.com/NiHJ8.jpg kaldırımı dönüp durağa gidişimi bile kaydettiğine göre gayet iyi çalışıyor dsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 toggie said: sonuc olarak telefonun baz istasyonun sinyal almıyor ya da wifi uzerinden network'e baglanmıyorsa gps sisteminden yararlanamıyorsun. gps dedigin alet (araclardaki navigatorler mesela) ne simcard barındırır, ne de wifi uzerinden bir aga baglanabilir. tek yaptıgı sey uydu ile haberlesmektir. şurada şebeke ve wifi olmadan gps kullandığını iddia edenlere ne diyosun hocam? https://discussions.apple.com/thread/2315904?start=0&tstart=0 agps evet dediğin gibi, ama eğer şebeke yoksa, kablosuz ağ da yoksa, alet klasik telefonlar gibi gps uyduları üzerinden koordinat bulmaya kasıyor, o da bi 5 dakika falan sürüyor hatta. bizzat ben de telefonun çekmiyorken denedim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 valla aynı sekilde internete baglı olmadan calısmayacagını soyleyenler de var o sekilde. ben de baglanmıyo diye biliyorum da neyse fazla uzatmaya gerek yok. sonucta agps ile de guzel sonuc alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 trt'nin app muhteşem. hem canlı yayın imkanı hem de dizileri belgeselleri ve diğer programları banttan izleyebiliyorsunuz. hem de canlı yayından kayıt imkanı da veriyor. alanında en iyisi gibi geldi bana. bir de flipboard da süpermiş. tüm sosyal medya hesaplarını gayet güzel toparlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Jetpack Joyride'a update gelmiş, gadgets diye yeni alınabilen şeyler falan var. Güzel oyun daha eğlenceli olmuş :) $ 0,99'a kıyın topladığınız altını iki katına çıkaran şeyi de alın değiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 toggie said: ya maps'i acıp baktıgında hareketini gosteriyor sonucta. haritanın olcegi ve baslangıc/bitis noktalarına gore bir mesafe cıkarır. yaktıgın kaloriyi, o anki temponu falan mukemmele yakın cıkaramaması gerekir. gerci sensorun de hangi mantıkla calıstıgını bilmiyorum. onu da arastırmak lazım, daha once nasıl merak etmemisim hayret =P http://www.sparkfun.com/tutorials/41 boyle bisi okumustum zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kesinlikle draw something hatta paylaşım yapalım isimlerimizi görsel sanattaki çakma çizerlere taş çıkartırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 1 haftadır kitledi beni ya. durduramıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 AL YOLLADIM ! 123423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 beyler bayanlar ios newbie'si olarak bi kaç uygulama isteyecem sizden ipad'im için. 1)log tutan, sessionları kaydetebilen, türlü türlü desteği olan bir ssh programına ihtiyacım var, putty gibi bişiler yeter sanırsam. 2)remote desktop lazım, teamviewer zaten indirdim ama direk windowsların remote desktopuna bağlandırabilecek bişiler lazım 3)not alma için tavsiye edebileceğiniz bişiler var mı bamboo diye bişi indirdim gayet güzel gözüküyor evernote zaten var. 4)notepad++ überliğinde bişiler var mı? kah kodları okumak kah bash scrpitleri okumak editlemek için. 5)office ne var bulamadım ya? xslx ppt okutsa word editlese yeter. 6)packet sniffleyen bişiler var mıdır acaba? wireshark diye arattım bişi çıkmadı ama wireshark benzeri bişiler varsa über olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 remote desktop için RDP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 eyw sıpays gidince inderem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17mavb347ez0yjpg/original.jpg soyle jailbreak tweak leride insani zorla jailbreak yapmaya zorluyor. ios6 ile gelse bari adam gibi bi cozum artik su notificationlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 valla ben teker teker uygulamaların notification'larını kapattım, bazılarının da sesini kıstım (mesela facebook'tan gelirse artık ötmüyor, sadece ekrana düşüyor o kadar gibi), başka da bi çaresi yok şu an. önceden tüm notification'ları kapatma tuşu vardı, 5 ile o da kalktı. dnd modu için uçak modunu kullanıyorum yani özünde. tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aynen, notif leri komple kapatma switch i de gideli beri kufrediyorum. Resmen telefonumu devamli airplane modunda kullaniyorum ben de rahatsiz olmak istemedigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar