ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Türkçe sesli arama app'ı. Ücretsiz. http://www.itunes.com/app/sesliarama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Beyler jdownloader remote appini kullanmayi basaran var mi? Cydia da ijdownloder diye geciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/chan-elite/id456797859?mt=8 iphone/ipad icin en iyi yazilim su sanirim asfdfsad, chan elite ile basta baya soguk yaklastigim ipadime asik oldum lan butun boardlar ve chanlar listeli, sayfalari refreshlemeden ve gelen cevaplari gostermeden topic topic listeliyor, /b/ gibi yogun trafigi olan boardlarda kaybolmuyorsunuz threadi acinca preview ini veriyor, sonra threade giriyor thread icindeki tum resimleri tek komut ile download ediyor, kendi subfolderinda oldugundan galleryide cikmiyor bu resimler, gene tek komutla tum resimleri pit diye gallerye yolliyabiliyorsunuz bu kadar ozellik yetmezmis gibi thread watch olayi koymislar, takipe aliyorsunuz 404 yediyse pit diye 404e yolliyor su anda new vegas generaldaki resimleri topladim, PC de olsam 10 dakikami alicak isi 1 dakiakda bitirdi duzenli bi skeilde bitirdi asdfafds gene PC de olsa hepsi masaustune yigilicak, oturup bide tek tek ayiklicaktim, direk organize ediyor mis ultimate chan browser olmus bu, dahada PC den ugrasmam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Merhaba, pdf. şeklinde kitapları okumak için bir program mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 iBooks? stanza da olabilir. ama iBooks baya iyidi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 iBooks niye bilmiyorum Kara Kule serisini her açmaya çalıştığımda direkt telefonun ana ekranına gönderiyor beni, çözemedim neden. Ki pc de normal adobe ile rahatça açabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Epuba convert etmeyi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kath said: Epuba convert etmeyi denedin mi ? http://www.idefix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Stanza işimi gördü çok teşekkür ederim. Bir hususta daha yardıma ihtiyacım var, şimdi benim hdd'deki ebookları nasıl telefonun ekranına göre ayarlayabilirim? Zira sayfa çok büyük ve okumak için büyütüp her paragraftan sonra tekrar ufaltıp tekrar büyütmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 calibre her derde deva yapandan helm razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 İpad için office türü ne tavsiye edersiniz. QuickOffice var bildiğim başka Word Excell ve diğer office dokumanlarını editleyebilen vs bildiğiniz tavsiye edeceğiniz app. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Absolut said: İpad için office türü ne tavsiye edersiniz. QuickOffice var bildiğim başka Word Excell ve diğer office dokumanlarını editleyebilen vs bildiğiniz tavsiye edeceğiniz app. var mı? ben kendi ipadimde quickoffice kullanmıştım bir süre... ama bazı ufak uyumsuzlukları vardı (resim göstermemesi falan). eğer 30$ı gözden çıkarabiliyorsan Apple'ın kendi ürünlerini yüklemeni öneririm. Keynote, Numbers gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 İphoneda quickoffice vardı ama ipade geçince uyumlu olmadı yani ufak kaldı ve yenisine 14 dolar vermek istemiyorum eğer daha düzgün bi tane varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 iWork'den Numbers'ı kullandım, bence iPhone için olanına o kadar para vermeye değmez. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Video klipleri, ya da 20dk'lık dizileri seyretmek icin ne yapmak gerekiyor? Kardesime sordum convert edicen falan dedi de bilmiyorum ayrıntısını. Bir de bunları normal sarkıları attıgımız gibi mi atıyoruz alete? Tam olarak telefondan nasıl acıyoruz videoları? itunes'ın video seysi biraz daha farklı bir olay sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 convert ediyosun, itunes gene sarki ekler gibi, aletten de ipod seysinden izliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 eyv. convert nasıl ediyoruz. hangi formata bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 googledan cikar ya converter diye arayinca, ben oyle bulmustum. hatirlamiyorum simdi formatini da neyle yaptigimi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 google'layınca cıkıyor da sizin kullandiginiz ya da tavsiye ettiginiz varsa diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grosie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 avi, mkv sorunsuz açan applicationlar var aslında convert etmene gerek kalmadan, 720p falan olmadığı sürece Oplayer kullanıyorum ben free versiyonu da var reklamlı falan test edebilirsin (altyazıları da gösteriyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Vlc player vardi negzel apple kaldirmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Instant Heart Rate. Bir deneyin, nasıl çalıştığını görün, teknolojiye ve yaratıcılığa bir kez daha hayran olun. Hastanelerde kullanılan normal nabız ölçerin mantığını aynen iphone'a taşımışlar ki, hakkaten bildiğim saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nuwanda said: Vlc player vardi negzel apple kaldirmadan this. ben gorur gormez kendime, esime, ipade her yere indirmistim =) zaten kisa bir sure sonra da kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 beyler günlerdir arıyorum ama maalesef bulamadım,cydia'da ki call counter ya da ilog benzeri gelen,giden,cevapsız aramaları süreleriyle göstericek bi app bilen var mı apple store'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hayir. 3rd party uygulamalar call ve sms datasina erisemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar