toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 niye siliyim ki? yedekten yukelerim yine silersem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 winkan said: anomaly hd kule savunma tarzı sevenler kaçırmasın, bu oyundan saldıran sizsiniz. Angry Birds diye de bir oyun var. Kuşları sapanla fırlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Banli program backup'i durmayabilir. Yeni yukluyenler yukluyemiyor en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Masticore said: appsfire i kaldırmıslar apple store'dan yine haksız kazanc zamanzingosu bahanesiyle bedava app.'u baltalıyorlar apple'ın gözü doysun ya 12 gün App ile öyle salak saçma şeyler verdi ki bu sene, 2012'yi arattı resmen. olan verilen applere oldu minimum 1-2 yıldız azaldı ratingleri asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Instapad çok aptal ya normal instagram yok mu ?? Download edemiyorum storedan aratınca direk açıyor iphone versiyonu lazım ipad için qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Nokialarda vardi ya profil olayi, oyle bir sey istiyorum. Ise gelince mesela whatsapp notifleri vs kapansin ama isten ayrilinca acabileyim hizlica. IFTTT falan gorur mu isi mi? Gorurse overkill mi olur? Daha kolayca halledebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fin said: Instapad çok aptal ya normal instagram yok mu ?? Download edemiyorum storedan aratınca direk açıyor iphone versiyonu lazım ipad için qq tablette instagram yok iphone versiyonunu kullanıosun mecburen. ama browse için en iyi program padagram. denemeni öneririm. ben oradan bakıyorum hep, resim atıcaksam açıyorum instagram iphone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Junk jack X nasil oyun deger mi 10 tl vermeye ? Terra. , minecraft karisimi diyor 2 kisi multiplayer'da oynuyabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Terraria'da da var multi, 4 kişiye kadar destekliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 terraria aynı wifi üzerinden mlsf yani local olursa oynuyabiliyorsun. junk jack'te destekliyor onu yine 4 kisi olarak. suan kiz ark. la atıcak oyun arıyorum deli gibi mobil :) worms armageddon alıcam başka önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Masticore said: terraria aynı wifi üzerinden mlsf yani local olursa oynuyabiliyorsun. junk jack'te destekliyor onu yine 4 kisi olarak. suan kiz ark. la atıcak oyun arıyorum deli gibi mobil :) worms armageddon alıcam başka önerisi olan var mı ? ~ bu ayın oyungezer inde sevgiliyle oynanacak oyunlar gibi birşeyler vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 olmazsa olmaz dediğiniz iOS uygulamaları nelerdir? başlı çok karma karışık olmuş içinden yararlı bilgi pek çekemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 youtube, facebook, instagram, whatsapp, facebook messenger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ibbtrafik, yemeksepeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi öyle olmazsa olmazlık bişi yok hani ne lazım sana öyle sor önersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 gleoddyn said: olmazsa olmaz dediğiniz iOS uygulamaları nelerdir? başlı çok karma karışık olmuş içinden yararlı bilgi pek çekemedim. http://www.youtube.com/watch?v=_oB4Ra2c0NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Doğru diyorsunuz da, işte aklımda spesifik işlevi olan program gelmiyor. belki sizin söyleyeceklerinizden "lan bu çok iyimiş" diyebileceğim bir şey çıkar diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben kendi adıma olmazsa olmazları yazayım o zaman seç beğen al shazam CIA captureboard road bike kicksend glasses.com (güzel bir uygulama en azından indir bi bak derim ) IMDB yandex.maps / yandex navi rise oyun olarak da SSG2 score! bandits(çok zevklidir) zombie GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 zombie gs bende de varda hiçbişeye yaramıyo yani bi yerden sonra pff diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bana eğlenceli geliyo ya zaman öldürmeye birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Youtube videolarında görüntüyü download etmeden, sadece sesleri dinlememizi sağlıyabilecek uygulama bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Masticore said: Junk jack X nasil oyun deger mi 10 tl vermeye ? Terra. , minecraft karisimi diyor 2 kisi multiplayer'da oynuyabiliyorsun ben aldım değer. çok geniş yapmışlar bu x versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bandits cidden zevkli oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bandits'in tam adı ne? bi sürü bandits çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 smash bandits, a takımının minibüsünün resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar