Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

appsfire i kaldırmıslar apple store'dan yine haksız kazanc zamanzingosu bahanesiyle bedava app.'u baltalıyorlar

apple'ın gözü doysun ya 12 gün App ile öyle salak saçma şeyler verdi ki bu sene, 2012'yi arattı resmen.

olan verilen applere oldu minimum 1-2 yıldız azaldı ratingleri asdfasdf
Mesaj tarihi:
Instapad çok aptal ya normal instagram yok mu ?? Download edemiyorum storedan aratınca direk açıyor iphone versiyonu lazım ipad için qq
Mesaj tarihi:
Nokialarda vardi ya profil olayi, oyle bir sey istiyorum. Ise gelince mesela whatsapp notifleri vs kapansin ama isten ayrilinca acabileyim hizlica.

IFTTT falan gorur mu isi mi? Gorurse overkill mi olur? Daha kolayca halledebilir miyim?
Mesaj tarihi:
Fin said:

Instapad çok aptal ya normal instagram yok mu ?? Download edemiyorum storedan aratınca direk açıyor iphone versiyonu lazım ipad için qq

tablette instagram yok iphone versiyonunu kullanıosun mecburen.

ama browse için en iyi program padagram. denemeni öneririm. ben oradan bakıyorum hep, resim atıcaksam açıyorum instagram iphone'u.
Mesaj tarihi:
terraria aynı wifi üzerinden mlsf yani local olursa oynuyabiliyorsun. junk jack'te destekliyor onu yine 4 kisi olarak.

suan kiz ark. la atıcak oyun arıyorum deli gibi mobil :)

worms armageddon alıcam başka önerisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

terraria aynı wifi üzerinden mlsf yani local olursa oynuyabiliyorsun. junk jack'te destekliyor onu yine 4 kisi olarak.

suan kiz ark. la atıcak oyun arıyorum deli gibi mobil :)

worms armageddon alıcam başka önerisi olan var mı ?

~ bu ayın oyungezer inde sevgiliyle oynanacak oyunlar gibi birşeyler vardı sanki
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

olmazsa olmaz dediğiniz iOS uygulamaları nelerdir? başlı çok karma karışık olmuş içinden yararlı bilgi pek çekemedim.

http://www.youtube.com/watch?v=_oB4Ra2c0NE
Mesaj tarihi:
Doğru diyorsunuz da, işte aklımda spesifik işlevi olan program gelmiyor. belki sizin söyleyeceklerinizden "lan bu çok iyimiş" diyebileceğim bir şey çıkar diye sordum.
Mesaj tarihi:
ben kendi adıma olmazsa olmazları yazayım o zaman seç beğen al

shazam
CIA
captureboard
road bike
kicksend
glasses.com (güzel bir uygulama en azından indir bi bak derim )
IMDB
yandex.maps / yandex navi
rise

oyun olarak da
SSG2
score!
bandits(çok zevklidir)
zombie GS
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Junk jack X nasil oyun deger mi 10 tl vermeye ? Terra. , minecraft karisimi diyor

2 kisi multiplayer'da oynuyabiliyorsun

ben aldım değer. çok geniş yapmışlar bu x versiyonunu.
  • Yeni Oluştur...