xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Olculukta oynanacak oyunlar. Ipad icin. Totatl de 4-5 saatlik yolculuk var. Soyleyin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 uçak indirmece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Angry Birds cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Worldictionary diye bir program var, word lens benzeri, biraz kullandıktan sonra STEVE REYİZ ABİ BENİ ÖP diye dolaşıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Oyun indircem de ipad e soyle saglam oynayabilecegim..birde online da olsun Varmi tavsiyeleriniz..mumkunse araba yarisi olmasin.. Ha birde boyle sehir falan kuruyorsun savasiyorsun.o tarzda seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Order & Chaos Online bildigin MMO oyunlarindan iphone ile oynarken fena degil ama ipad ile zevklidir kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 WhatsApp bedava oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende hala 0.99$ diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 belirli bir süre içindi o. bu arada street fighter da 2 dolara düşmüş, aldım bugün eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 crayz copter çok fena final haftasında yüklersen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Navigation software bakiyorum, Igo disinda tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Play Dead diye bir uygulama var, arkadaşlarınız zırt pırt telefon istiyorsa birebir, tavsiye edilir. Ayrıca Street Fighter bayaa sarıyo, oynadığım tek iphone oyunu hatta ama multi matchmaking nerede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 iPad 2'de Facebook kullananlara tavsiye. FPremium adli ucretli bir app var. Tavsiye eerim. Bana gore en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yakında facein official appi gelecek ipade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tabii onun icinde ayri beklemedeyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkadaşlar bir kaç yakın arkadaşım iphone için 'Yeniceri' isimli bir uygulama yaptılar. 0.99$'a satılıyor uygulama şu an storeda , destek olursanız çok sevinirim. Paramızı hep gevur uygulamasına akıtıcak halimiz yok di mi memlekete biraz işncome sağlayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet, apple ilgili hicbisey yazmaman iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 2 App'ten bahsedicem. 1. Photosynth Bugune kadar nasıl bahsedilmemis (ben kacırmıs da olabilirim) inanamadım. Microsoft'un gelistirdigi muthis bir panaromik fotograflama app'i. Kullanması da inanılmaz basit. Eger ışık, ya da hareketli cisimler cok fazla degilse, bir kac saniyede panaromik fotograf alabiliyosunuz. Kaydettikten sonra da iPhone'da 360 derece goruntuleyebiliyorsunuz tabi. 2. Cartoonatic Bunu muhtemelen denemiştir bir çoğunuz. Farklı cartoon sekillerinde fotograf ve video cekmenize yarıyor. Ve bunu baya iyi yapıyor. Free olanında sadece video var. Paralı olanında foto da cekilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Dermander Photosynth'ı ezer denemediysen dene muhtesem birsey. Photosynth'da yamuk cekme olasiligin yüksek dermander telefonu yamulttunmu seni uyariyor ayari oturtana kadar cekmiyor foto'yu. Üstelik buda free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya benim ipoda jb yaptım, bir terslik var lan sanki. Normal free olmayan uygulamaları cydia üzerinden indiriyorum sıkıntı yok ama meeala twitter uygulamasını direk itunestan kuramıyor muyum bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cydiadan kursan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "roket adam" said: Photosynth diye bir panaroma app'i var, mutlaka deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dermander ve Cartoon foto olayını denedim ikisi de çok keyifli saolun arkadaşlar. High Noon denemeyen varsa bi bakın çok keyifli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bende yeni aldım. Hiç bir apply bilmiyorum.Neleri tavsiye edersiniz yada nelere ihtiyaç duyarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hocam bu topici bu yüzden açtık zaten, en başa git teker teker bakarak ilerle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar