xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Olculukta oynanacak oyunlar. Ipad icin. Totatl de 4-5 saatlik yolculuk var. Soyleyin bakalim.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Worldictionary diye bir program var, word lens benzeri, biraz kullandıktan sonra STEVE REYİZ ABİ BENİ ÖP diye dolaşıcaksınız.
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Oyun indircem de ipad e soyle saglam oynayabilecegim..birde online da olsun Varmi tavsiyeleriniz..mumkunse araba yarisi olmasin.. Ha birde boyle sehir falan kuruyorsun savasiyorsun.o tarzda seviyorum..
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Order & Chaos Online bildigin MMO oyunlarindan iphone ile oynarken fena degil ama ipad ile zevklidir kesinlikle
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 belirli bir süre içindi o. bu arada street fighter da 2 dolara düşmüş, aldım bugün eğlenceli baya
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 crayz copter çok fena final haftasında yüklersen gg
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Navigation software bakiyorum, Igo disinda tavsiye?
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Play Dead diye bir uygulama var, arkadaşlarınız zırt pırt telefon istiyorsa birebir, tavsiye edilir. Ayrıca Street Fighter bayaa sarıyo, oynadığım tek iphone oyunu hatta ama multi matchmaking nerede bulamadım.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 iPad 2'de Facebook kullananlara tavsiye. FPremium adli ucretli bir app var. Tavsiye eerim. Bana gore en iyisi.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yakında facein official appi gelecek ipade.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tabii onun icinde ayri beklemedeyiz. :)
kath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkadaşlar bir kaç yakın arkadaşım iphone için 'Yeniceri' isimli bir uygulama yaptılar. 0.99$'a satılıyor uygulama şu an storeda , destek olursanız çok sevinirim. Paramızı hep gevur uygulamasına akıtıcak halimiz yok di mi memlekete biraz işncome sağlayalım :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet, apple ilgili hicbisey yazmaman iyi olmus.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 2 App'ten bahsedicem. 1. Photosynth Bugune kadar nasıl bahsedilmemis (ben kacırmıs da olabilirim) inanamadım. Microsoft'un gelistirdigi muthis bir panaromik fotograflama app'i. Kullanması da inanılmaz basit. Eger ışık, ya da hareketli cisimler cok fazla degilse, bir kac saniyede panaromik fotograf alabiliyosunuz. Kaydettikten sonra da iPhone'da 360 derece goruntuleyebiliyorsunuz tabi. 2. Cartoonatic Bunu muhtemelen denemiştir bir çoğunuz. Farklı cartoon sekillerinde fotograf ve video cekmenize yarıyor. Ve bunu baya iyi yapıyor. Free olanında sadece video var. Paralı olanında foto da cekilebiliyor.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Dermander Photosynth'ı ezer denemediysen dene muhtesem birsey. Photosynth'da yamuk cekme olasiligin yüksek dermander telefonu yamulttunmu seni uyariyor ayari oturtana kadar cekmiyor foto'yu. Üstelik buda free
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya benim ipoda jb yaptım, bir terslik var lan sanki. Normal free olmayan uygulamaları cydia üzerinden indiriyorum sıkıntı yok ama meeala twitter uygulamasını direk itunestan kuramıyor muyum bu mudur yani?
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "roket adam" said: Photosynth diye bir panaroma app'i var, mutlaka deneyin derim.
kath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dermander ve Cartoon foto olayını denedim ikisi de çok keyifli saolun arkadaşlar. High Noon denemeyen varsa bi bakın çok keyifli bir oyun.
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bende yeni aldım. Hiç bir apply bilmiyorum.Neleri tavsiye edersiniz yada nelere ihtiyaç duyarım?
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hocam bu topici bu yüzden açtık zaten, en başa git teker teker bakarak ilerle=)
Öne çıkan mesajlar