Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 SuperNote kullandim bugun fena degil cok cok net degil tabiki ses ama okadarada gerek yok zaten. 3 saat fln araliksiz kayit etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kik yükledim ama sürekli error veriyor, ne lanet birşey lan bu. Çözümü mözümü var mı yoksa direkt leş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İpad icin avplayer gibi srt altyazi goren free bir app var mi. İphone a avplayer aldim ama sagolsun ipad de avplayer for ipad diye yeniden itelemeye calisiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Ders konuşmalarını net çekmek için bluetooth kulaklığı hocanın kürsüsüne koyacaksın veya yakasına rica edip takacaksın :P Ama buna izin verecek hocayı bulmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Hocalar normal ses kaydedicilere bile izin vermiyormuş diye duyuyorum bazen, bluetooth işin içine girdi mi baya zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 google maps tr ye gelemedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 adamlar baya accurate cunku tr bok çukuru seviyesinde o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brkglds Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 arkadaşlar ben ıphoneyi açtığımda pin kilidi olmayan geçerli sim takın yazıyor başka telefondan sim kilidini iptal edip tekrar iphoneye taktım olmadı ne yapalabilirim lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mikrosim al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Galaxy on fire 2 HD Tum kairosoft oyunlari Ilk oyun freelancer in nerdeyse aynisi, kairosoft firmasida mukemmel simulasyinlar yapmis, bakmanizi oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 2-3 tane adobe dosyası var attım açamıyorum yalnız = var mı free yada paid düzgün bi reader sunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Kendine mail at, chrome yukle. Zor ama oluru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 internetsiz ortamda kullanmam lazım ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 dropbox'a atıyorum ben okunacak pdf'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 pdf expert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 adobe reader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Lumi beles bugun . Puzzle platform turu guzel bir oyun... Usa store'da var digerlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Buraya yazayım diğer topiği bulamadım, şimdi bir arkadaşa kullanımı alışması kolay diye ip5 aldırdım, ben android kullanıyorum apple bilmiorum, çocuk şimdi günde 2 kez şarz ediorum ne biçim alet lan bu diye kafamı ütülüyor. Bunun bir olayı var mı şunları kapa şunları aç felan diye yoksa 3g açıkken illa gidicek mi bu şarz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Gün boyu elinden bırakmıyorsa, sürekli app kullanıyorsa normal 2 kere şarj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 wifi ve 3g aynı anda acık olmasın. ekran parlaklıgını dusurup otomatik ayarlasın. location services gereksiz uygulamalarda kapalı olsun. ototmatik mail al secenegi kapalı olsun. her akıllı telefon gibi iphone'un da normal kullanımda ortalama pil omru 1 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bide bu yeni nesil piller artık öle bitsin doldurayım şeklinde değil herhalde, ben imkanın olduğu her an şarja tak dedim arabada felan. Neyse artık telefonu eline alıp kurcalamaya başladığın an pil yüzde 1 yüzde 1 gidio abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Abi piller baya zamandır "bitince şarj etmelisin yoksa pipin düşer" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 öle öle de işte apple bu sağı solu belli olmaz. sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bide bu android de olan gibi wifiyi bulunca direk 3gyi kaptan ekran parlaklığını kısa bir şekilde ayarlıyabileceğimiz, kısaca o notifications bölümünü daha kullanışlı yapabileceğimiz bir app var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 App yok ama cydiada cok güzel tweakler falan var. SB Settings kullanıyorum cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar