xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 tsk ettim dropbox iyi ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 E-book satın almak için kindle app falan açık değil mi ya ios'a? Arşivi geniş neresi vardır, nereden alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wattpad, iscroll,audiobooks işini görebilir bunlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gmail sonunda adam gibi push notif. getirdi. update edin uygulamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 DrawSomething'in eski screenshotlarına bakıyorum da şunun gibi bi sayfa var, ben de bu tarz bi şey arıyorum ama bulamadım, Zynga oyunu aldıktan sonra kaldırdı falan diye gördüm. Nerde bu panel, gerçekten kaldırdı mı Zynga bunu? http://i.stack.imgur.com/Me1ZD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 vardı o ekran sonra bi peç geldi kalktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Allahsızlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Song Pop diye bi şey çıkmış, yine karşılıklı olarak şarkı tahmin etmeye çalışıyosun. Kategoriyi kendin seçyiosun, 5 soru soruyo en hızlı ve en doğru cevaplayan kazanıyo. Round usulü. Ve şerrefsizim benim aklıma gelmişti böyle bi oyun, bi tek ben Facebook üzerinde oynanabilcek bi HTML5 uygulaması olarak düşünmüştüm, en büyük sıkıntım kaynak müzik olcaktı :( Edit: Ulan Facebook'ta da varmış heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 fieldrunners 2 çıktı(tower defence) türü seviyorsanız alın çok iyi grafikleri var haritalar çok çeşitli 20 tip de kule var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Nba2k12 cok iyiymis. Ama deli şarj yiyor. Bir mac %30 götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 the walking dead oyunu cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bazı oyunlar çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 minecraft seven varsa junk jack'e baksın bi ben çok beğendim 2 boyutlusunu iyi portlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 fieldrunners 2 ve the walking dead çok iyi ben bir de magic the gathering alıcam, ama ilk bir ipad lazım olabilir onun için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 box cat, an itibari ile free, edinin,edindirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 olm böyle bilgisayardaki diziyi fln ipadten seyredebileceğim bi app var mı? ağda remote desktop yapsam mesela takılmadan çalışır mı filmler diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 audiogalaxy var aslında onun ses için olanı. video için varsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 apple tv al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 o ne lan? apple'sa alırım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 VLC vardı bii ara ama hala var mı bilmiyorum. ipadim varken onu kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Vlc streamer varmış cidden. Free olanı deneyeyim bı. oha mükemmelmiş. altyazıyı da alıyor harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 emergency diye bi oyuna denk geldim. guzel. indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 google earth'deki .kmz dosyalarını goruntulemenin bir yolu var mı? bilgisayarda bile cok kasıyor gerci, telefonda nasıl olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ahmedinejad said: Vlc streamer varmış cidden. Free olanı deneyeyim bı. oha mükemmelmiş. altyazıyı da alıyor harika. 1080p'leri takılmadan seyredebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar