fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 endişe etmeyin 1 ay içinde geliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 KPDS sınavından en az 50 puan , b) TOFEL(eski-ITP) sınavından en az 470 puan, c) TOFEL(yeni-CBT) sınavından en az 150 puan , d) IELTS sınavlarının bileşenlerinin her birinden ayrı ayrı en az 5,5 puan almak, bunlardan hangisi daha kolay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben buraya mesaj yazmıştım =( KPDS sınavından en az 50 puan , b) TOFEL(eski-ITP) sınavından en az 470 puan, c) TOFEL(yeni-CBT) sınavından en az 150 puan , d) IELTS sınavlarının bileşenlerinin her birinden ayrı ayrı en az 5,5 puan almak, bunlardan hangi sınav daha kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 b şıkkı daha kolay. gerçi ünide veya lisede bunlardan hangi tipe uygun eğitim aldığın da önemli ama itp baya kek bi sınav. hele ki 470 almak baya kolay bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 toefldan 150 almakta zor bişey değil ki, hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yeni toefl 120 uzerinden degilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Valla Ferit ielts da herşeyden 5.5 almak baya kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 IBT 120 üzerinden. Toefl ITP yapan yer kalmadı ki? bulursan gir 470'i girip çıkana veriyorlar nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sınavda şuna şuna dikkat edin, x y kelimeleri çok çıkıyor tarzı şeyler için bir kaynak var mı ? bir de bunu isteyen üniversitelerin çoğu sonucu direk bize yollasınlar diyor da, sınava girdikten atıyorum 2-3 ay sonra olabiliyor mu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben girdiğimde 120 idi 116 aldım 2 puan speakingden 1 puan writingden diğerini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hll 116 fln çok iyi puanlar, ben biyerlerimi kasıp 92 almıştım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Pha said: Valla Ferit ielts da herşeyden 5.5 almak baya kolay. (tu) Cuma gunu TOEFL'a girdim ben, gerci IELTS'e girecegim normalde onumuzdeki cumartesi de, ulan TOGFIL'a da gireyim bari diye giriverdim oyle, tamamen IELTS odakli hazirlaniyordum, TOEFL kanimca daha zor IELTS'e gore, en azindan gordugum kadariyla. 5,5 falan osurarak alirsin rahat soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 MADBOY said: Pha said: Valla Ferit ielts da herşeyden 5.5 almak baya kolay. (tu) Cuma gunu TOEFL'a girdim ben, gerci IELTS'e girecegim normalde onumuzdeki cumartesi de, ulan TOGFIL'a da gireyim bari diye giriverdim oyle, tamamen IELTS odakli hazirlaniyordum, TOEFL kanimca daha zor IELTS'e gore, en azindan gordugum kadariyla. 5,5 falan osurarak alirsin rahat soyleyeyim.Otur ELEA calis ya da ole bisi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 IELTS ve TOEFL'dan ikisi de olmazsa ELAE'e girecegim zaten. ELAE IELTS'e bayagi yakin ama, sadece speaking yok bildigim kadariyla, yamulmuyorsam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 elae de dur bakiyim komposizyon reading note taking listening while listening bi de sikim vardi diye hatirliyorum paragraf matchliosun 3 sene oldu be abi anca bu kadar hatirliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 x2 post edildi silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gün nasıl alıyoduk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 giriyosun siteye. ets.org ordan tarih yer saat seçiyosun sonra kredi kartı bilgilerini veriyosun. tamam al sana numaran bu diyo. belirlenen gün ve saatte gidip giriyosun kimliğinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 puan kırılan yer tam olarak neresi görme opsiyonu var mı, bulamadım ? writingde kıçımla yazdığım sübjektif konuya good verip diğerine nasıl fair verdiler, kafam almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cumartesi ben de giricem nasıl son toefl hala eskisi gibi mi? denemelere göre zorluk seviyesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cumartesi ben girdim sinav kolay gibiydi ama ets'ten accyi alirken dogum gunumu yanlis girmisim sinavi almama izin verdiler ama rapor ettiler durumu. ets istemezse sonucumu açiklamayacakmis. Mail attim ne yapmaliyim diye, pasaportumdan bazi sayfalari faxlattilar. Bakalim simdi nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 We are writing to you regarding the iBT TOEFL that you had taken on October 9, 2010. Please accept our apologies for the delay in reporting your test scores. Unfortunately we are not able to score your test due to problems scoring the speaking section of your test. When the raters attempted to score your speaking section, they could not hear your responses. Please use the voucher authorization number below and also listed on your web TOEFL iBT profile to schedule another test date. The voucher number will pay for the test. şansa gel abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o kayıtlar sınava girdiğin pcye alınıyo galiba. bi daha girme gibi bişey olmuyodu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bana pek öyle gibi gelmedi bu mail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 evet 2. paragrafı okumadım ben sdjkfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar