Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ielts ibt den daha kolaymis, gerci ibt de hic zor degil, fakat ibt uzun 4-5 saat suruyor, o yuzden uzun sureler ingilizce konusmaya ve yazmaya alisik olmaniz lazim, ezberle olacak bir is degil pratik gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Fotokopi dil de kitabın kendisini yollayabilirim istersen. Birinin işini görsün. CD'sini kaybetmiş olabilirim akşam bakmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 engin bilgilerini bizlerle paylastigin icin tesekkurler wispy.. Basarilarinin devamini dilerim. Umarim bende artik 3. denememde 90 uzeri alirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya ETS'in sitesinden gideceğim üniversiteye skorlarımı yollamak istiyorum, account uma girmiyor delireceğim. Aynı problemle karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şifreni yazarken özellikle ilk harfin büyük yazman lazım onu bi densene mesela işte account name sesu password: Sesu şeklinde olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hallettim. Şifre değiştirince eski şifrenin aynısı olmasına izin vermiyormuş. Başkasının başına gelirse aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yahu odtü de application number istiyor toefl score belirtirken. Application number ne ola ki? 1) Registration no 2) Order no 3) ETS ID Yukarıdaki numaralar var elimde. Ben ETS ID deyu düşündüm ama sizce hangisidir bunlardan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi kayıt olmaya çalışıyorum internetten, gerizekalı sistem sürekli olarak şu hatayı veriyor. Credit card authorization failed. Please check your credit card information. ismimde türkçe karakter falan yok, kartı zilon defa kullandım daha önce internette. nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yok mu fikri olan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi sistemde problem olabilir belki zamanında olmuştu bana da yada belki browser fln la ilgili olabilir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 writing 6 üzerinden değil miydi en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ucunbiri said: abi kayıt olmaya çalışıyorum internetten, gerizekalı sistem sürekli olarak şu hatayı veriyor. Credit card authorization failed. Please check your credit card information. ismimde türkçe karakter falan yok, kartı zilon defa kullandım daha önce internette. nedir yani? hangi banka? bi tanesini kabul etmiyodu geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yapı kredi deniyorum 2 kart denedim ikisi de yapı kredi ama :S bir de sınav yerini duymuş olan var mı şurası: Oxford House College ( ITTR183B ) Istiklal Caddesi Fuat Uzunay Sk No 2 Beyoglu ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 R22 L24 S24 W25 Total 95 beklediğimden daha basitmiş.. Belirteyimde yanlışlık olmasın, hiç çalışmadan girdim sınava. Son gece 1-2 saat kadar kitapların birinin cd'sine baktım formatı görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 29R 28L 18S 29W toplam 104 FUUUUUUUUUUUUUUUUU speakingdne pratik eksikliginden nasil patladim uffffff, ilk 2 soru cok salakti zaten "sevmediginiz bir muzisyeni elestirin" dedi, aklima kimse gelmedi sevemdigim, ismailyk ya giydiriyim dedim dilim dolandi, diyicek bisi bulamadim lamer filan dedim yemediler heralde :p turkce sorsalar gerci gene afallardim, familiar topic diyro bide reziller, omrumde daha once dusunmedim sevmedigim muzisyen varmi diye, sevmediginiz polikaci/cakma vampir/tarihi kisilik/millet/ulke filan deseler ne giydirirdim, fransadan girer fuhrerden cikardim lol digerlerindede cok acele ettim sanirim, bitirdim baya baya sure kaldi geride donemedim filan, isin komigi score da ilk 2 patates sorudan limited yemsiken kalanindan fair almam meh neyse yetiyor bana sanirim bu eheuehu bu arada writingde gene familiar topci teroru esti, "insan ilk buldugu isimi yapmali yoksa daha sevdigi bir is icin beklemelimi, birinden birini savunun" diye, baktim cok abuk bir soru godwins law i invoke ettim, basladim hitler viyenada sanat akademisine kabul edilseydi yahudileri pisirip sabun yapmak yerine resim cizicek, agzinda piposu ile viyena cafelerinde "Ressamim ben" diye kiz kesicekti filan, onun yeiren yahudileri kesti hebele hubele bole sacma bir konuda 300 kelime yaz derlerse bende sacmalarim boyle, ama yemisler sevindim ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 girmeden o CDden bir örnek test çözmüştüm. sanırım en önemli şey o garip kullanıcı ara yüzüne alışmak o yüzden çalışacaksanız sadece kitaptan çalışmayın CDden örnek test çözün (orda testler sınavdaki gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 demekki sanattan bihaber olmamak gerekiyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi ben hala kayıt olamıyorum kafayı yemek üzereyim ya. 10 temmuzdaki sınav için de istanbul ticaret üniversitesi gözüküyor, var mı bir bilgisi olan yamulmayalım gider ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Speaking diye birşeyin olması çok saçma zaten. İngilizce bilmekle abuk subuk bir soruya 10-15 saniye içinde cevap kurgulayıp bir mikrofona konuşmak arasında bir bağ göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 internetten kayıt kovalıyorum ibt'e ama sorun veriyordu bir kaç gündür siteyle mi yoksa benim kartımla mı alakalı bilmiyorum ama tarihlere göre sınavları yerleri sürekli olarak değişiyor. ayın 10'unda istanbul ticaret üniversitesi var ayın 23'ünde bilge adam var hangisi daha mantıklı sizce? bir de şimdi kayıt olsam bu yerlerin tekrar değişme ihtimali var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kursa başladım writing reading gayet yapılır gibi geldi ama listening de yapılır ama sanki aradan kaçırdıgım olur gibi yalnız speaking zor benim içün. bu köstürücek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ucunbiri said: abi ben hala kayıt olamıyorum kafayı yemek üzereyim ya. 10 temmuzdaki sınav için de istanbul ticaret üniversitesi gözüküyor, var mı bir bilgisi olan yamulmayalım gider ayak? var öyle bir sorun evet ben de bir kaç arkadaş daha o sorunu yaşadı bir kaç gün sonra falan tekrar deneyin ve sabahleyn deneyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 aciklanali 3 haftayi geciyor scorecard yok piyasada varmi basina gelen daha once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bana da 4 haftada falan geldi, sal gitsin dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 12 haziran girdim, açıklanalı aynen 3 hafta olacak neredeyse kart ortalıkta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar